Отговори
# 570
Понякога в началото на годината идват фотографи в училище и снимат децата сами и с класа. Няма специално облекло.
Сега дъщеря ми навлиза в последните две години от гимназията, т.нар. квалифицираща фаза за матурите, пак ги снимаха. Всеки се е снимал, както е искал.

# 571
Чудя се кой се навива на тия неща в днешно време, предвид че не са евтини.. самите деца вече си правят супер снимки... да не говорим за познания им от към филтри и поправки разни..

# 572
Макар и скъпи, снимките са много хубави. Всички се снимат при нас. После, ако искаш, поръчваш и плащаш. Има код към страницата на фотографите. Винаги си купувам.

# 573
  • София
Не съм се и съмнявала, че снимките са скъпи. Мислех, че цеденето на пари от родителите за снимки остава в детската градина, но сега виждам, че в някои места тази практика е пренесена и в училищата. Също така не се и съмнявам, че процент отива и при директора, иначе схемата ще е излишна.

# 574
  • Mediterraneo
Ами не се връзва никак въпросът с поставената възрастова граница на темата. Дъщеря ми е на 14 и последното, което прави, е да ме пита как да се облече или да иска някакъв акъл по темата. Фотосесия, че и есенна, ще избухне в смях само при мисълта за такова мероприятие. Сега, ако детето е на 9-10 години, облечи го, както ти сметнеш за добре.

# 575
Ами мойта е на 12 с тяло и акъл на 14 де да вЪря?! 😅🤣🤣

# 576
  • На морето!
Идеи за фотосесии, тематични декорации и всякакви подобни търся в Пинтерест.

# 577
  • София
Ами мойта е на 12 с тяло и акъл на 14 де да вЪря?! 😅🤣🤣

Жаки, и при мен тъй, но с 11-годишно. И следя и двете теми. В някои моменти се обърквам коя тема чета. Сигурно някой ден ще изтипосам и отговор, който не съответства на възрастта в темата, защото не съм догледала къде пиша ...

# 578
  • Пловдив
Потребителката попита какво би било подходящото облекло. Дискусията след това няма нищо общо с въпроса. Със сигурност вече съжалява, че попита. Ако има дрехи в цветовете на есента, може да ги облече, ако няма да облече в каквото се чувства комфортно. Ако фотосесията е индивидуална фотосесия, фотографът би дал по-добри насоки от бг мама.

# 579
Бих избрала едноцветна и в по-тъмен цвят горна част, за да се откроява по-добре лицето.

Дъщеря ми се допитва до мнението ми за облеклото ѝ. Далеч не винаги се вслушва, но ме пита. Не виждам нищо незряло. И аз понякога я питам.

# 580
защо незряло? - точно наобратно!- с израстването и два и бунтът, част от който е и неприемането на нашите възгледи за облекло
аз може и да искам, да казвам, да съветвам... да не се носи възкъсо и възголо, или пък възшироко и възвлачещи се крачоли...ама кой ли ме слуша
и , по-добре ,че не слушат
иначе, какви послушни възрастни ще станат! Rolling Eyes
щото, ние слушахме...

# 581
И мен не ме слушат за дрехи. Дъщеря ми има вкус и се облича добре, макар и малко да прекалява с тъмните тонове и обемните дрехи за моя вкус, но нищо фрапиращо. За снимка пък е голям зор, 2 седмици отлага снимката за ученическа карта, защото косата й била прекалено бухнала, излязла й пъпка и така нещо изникваше всеки ден. Преди снимката за лична карта, пък ходи на фризьор за прическа.

# 582
Скоро предстои на моето момиче есенна фотосесия бихте ли дали идеи за облекло? Проблема при нея е, че не носи рокли и поли

Не е проблем, повечето тийнки не носят рокли и поли. Вероятно имате нещо подходящо в гардероба без щампи, карета, или надписи. Ако купувате нещо ново, изберете  синьо, лилаво, бордо, за да стои красиво и да се откроява, защото вероятно фотосесията ще бъде на фона на някакви есенно обагрени листа в парка, нали така ги правят.

# 583
  • Бургас
Ох. Само мен ли всеки ден ме тормозят с "избери ми дрехи"? Добре, че горната част е униформа, та само за долната мисля Simple Smile
А за поводи е истински ужас с това: "Какво да облека"?

# 584
Абсурд да й казвам как да се облича. От 2 годишна е абсолютно самостоятелна в това направление.

Общи условия

Активация на акаунт