Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... 44

• 98 388
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
В зората на демокрацията имаше един виц, че Каракачанов (не сегашния, дебелия, а първия шеф на зелените) бил като диня - отвън зелен, ама отвътре червен.

# 361
В Македония щели да изсичат всички дървета над 75 г. ...  Защото имали български корени.

# 362
- Кажи, Иванчо, как се нарича човек, който говори и продължава да говори и продължава да говори, даже когато вече не го слушат?
- Учител, господин учителю!
Говорят си две приятелки:
- Имам идеален мъж: не пие, не пуши, не ми изневерява, не обича футбол, а и даже не ми вика.
Другата:
- Отдавна ли е парализиран?

# 363
Предизборна платформа на Пернишки кандидат кмет:
1. Мислуим на всека една магистрала да турим и по една Голф уента
2. Миньор Перник всека година национален шампион ... по два пъти. Минимум!
3. На пенсионерите вместо 13-та пенсия – по една лета джанта.
4. Затварянето на камби ше го направя национален спорт.
5. Ше направя ежегоден фестивал на Камбата, който ще продължава 2 седмици, но всеки трябва да си носи камби. А чужденците ще ги посрещаме с камба и сол.
6. Пражените кюфтенца стават национално ястие. Че направим даже и празник на кюфтето.
7. Ше увелича почивните дни. Събота и неделя – уикенд. Почивни дни – петък, понеделник, вторник и четвъртък. Само сряда ще се работи, но до обяд.
8. Обещавам за децата здравословна закуска в училищата – пражени мекици с мас – по три на всеко междучасие, а през голямото – 6. Лятната ваканция пък ще е от Февруари до Декември
9. За младежта мисуим да направим министерство на чалгата – аз че съм министър без портфейл, само по гащета.
10. Но не на посуедно место, че издигнем Перник като европейска столица, а после и морска столица на Балканите..

# 364
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 365
  • София
Кандидатства един човек за стругар в Кремиковци. Служителката от "Личен състав" му казва:

Скрит текст:
 - Чудесно! На нас ни трябват млади работници. Седнете и напишете молба! Със сигурност ще Ви наемем.
  Човекът смутено отговаря:
   - Вижте какво, другарко! Аз съм много добър стругар, само че,... аз,... такова-а-а,... не мога да пиша.
  Служителката е същисана.
   - Как? Не можете да пишете?! Ааа, не! Не можем да наемаме на работа неграмотни хора. Запишете се на вечерно училище, дипломирайте се и тогава заповядайте отново! Следващият!
  Разочарован човекът си тръгва. След 5-6 години някъде в Америка, в магазин на "Harley Davidson" влиза някакъв мъж с изтъркани дънки, кални маратонки и раница на гърба. Оглежда внимателно един мотоциклет и се обръща към продавача:
   - Колко струва този модел?
  Служителят с пренебрежителна физиономия отговаря:
   - Специално този модел не мисля, че е подходящ за Вас. Това е един от най-скъпите ни модели. Не смятам, че можете да си го позволите, сър.
   - Добре, де! Колко струва?
   - 150 000 долара. Предупредих Ви, че е скъп.
  Човекът, видимо доволен, възкликва:
   - Ооо, чудесно! Ще взема два: един - за мен и един - за сина ми.
  Продавачът, невярващ на късмета си, веднага сменя тона:
   - Много добре, сър! Ще желаете ли кафе, сър, докато оформя документите? Чрез коя банка ще платите, сър?
  Мъжът отговаря:
   - Плащам кеш.
Отваря раницата и започва да вади пачки долари. Разтреперан, продавачът не вярва на очите си.
   - Но, сър! Не е ли твърде опасно да носите толкова пари у себе си?! Защо просто не напишете един чек?
  Мъжът поглежда навъсено продвача и промърморва:
   - Аз, ако можех да пиша,... сега щях да съм стругар в "Кремиковци".😃

Разказите на Съмърсет Моъм като вицове ли се разпространяват вече?

# 366
Евреин имал много деца и всяка година му се раждало по още едно. Решил да отиде при равина за съвет:
- Рави, какво да правя? Всяка година ми се ражда по едно дете. Погледни в книгите и ме посъветвай!
Погледнал равина в книгите, помислил и казал:
- Ако всяка година ти се ражда по едно дете, то тогава трябва да ти отрежем лявото яйце!
Евреинът се съгласил с плач на операцията.
След една година идва пак:
- Рави, мина още една година и пак ми се роди дете! Какво да правя?
Пак чел равинът книгите.
- Ако на евреин са му отрязали лявото яйце и му се раждат деца всяка година, то тогава трябва да му се отреже и дясното яйце.
Съгласил се бедният евреин и на тази операция.
След още една година пак идва:
- Рави, отново ми се роди дете! Какво да правя? Какво пише сега в книгите?
Пак започнал да чете равинът. Изчел всички книги и казал:
- Ако на евреин, на който са му отрязали първо лявото яйце, а после и дясното, продължават да му се раждат деца, то тогава сме отрязали яйцата не на тоя евреин на когото трябва.

# 367
Родители заварват детето си да яде от храната на хамстера. Бащата, притеснен, чете упътването на опаковката:
- Съдържание: пшеница, грах, моркови, картофи, витамини А, Вкомплекс, С, Д, Е.
Майката, слушайки го, замислено казва:
- Дали пък да не му дадем още малко?

# 368
Из дневника на една кола.
ден първи - изкараха ме от завода. Чистак нова кола съм. Перча се навсякъде, разни мацки искат да се снимат с мен.

Ден пети - оказа се, че не съм от най-добрите марки. Нито съм Мерцедес, нито БМВ. Жалко. Може би съм Опел?

Ден десети - досета вярвах, че съм немска кола, оказа се че съм италианска? закупи ме някакъв мафиотски бос

ден двадесети - Вярвах че съм спортна  кола, оказах се каскадьорска. Любовницата на боса ме кара. Нито сменя накладки, кога се сети за масло, кога не се сети, а и някъв отвратилен дизел ми блъска....Ужас

Две години по-късно - досега бях в Италия, сега съм на Горубляне...ужас. Аз си мислех, че ще си почина, то каква почивка братче, направо морга..

# 369

# 370
Москва. Комисията по туризма обсъжда въпроса - дали да има стриптийз в хотел Русия.
- Има го по цяла Eвропа, трябва да го предложим и ние! - казва млад служител.
- Доообре, но на кого да възложим тази задача? - пита полковник Судаев.
- Да я възложим на Зина Ивановна! - предлага Никанор.
- Млада е, нека се развива!
- Не, не! Баща е с неясно минало...
- Тогава Полина Фьодоровна!
- Луди ли сте? Чичо е бил в Сибир! Такава задача трябва да се възложи на много отговорен човек и аз предлагам - Марфа, чистачката! Три пъти ранявана във войната, носител на два ордена "Ленин"! Тя е нашият човек!
Речено-сторено. Ден преди откриване на стриптийзбара, комисията присъствала на репетицията. Тръгнала песен на Джо Кокър, Марфа със замечтан поглед свалила забрадката си, после с вперен поглед в бъдещето, бавно разкопчавала синята си престилка и накрая с омерзение към капитализма я захвърлила на земята и останала само по розови ватирани кюлоти!
Пълна тишина в залата. Накрая полковник Судаев казва:
- Аз не разбирам - какво му харесват на това американците?!

# 371
Затворник в руски пандиз отива в затворническата библиотека да търси точно определена книга. След известно ровене библиотекарят му казва: - Книгата я нямаме. Но пък авторът е при нас!

# 372
  • София
Късно вечерта Чапай се прибира от дълга командировка с подаръци, букет цветя, лакомства, бутилка водка... Тихо отключва, влиза на пръсти в спалнята, светва и преди да извика изненада той остава доста по-изненадан. Петка е надупил жена му а тя пръхти като кон след цял ден оран на нивата. Чапай:
- Петка, Петка, братко, как можа? От деца се познаваме. В една детска градина бяхме, в едно училище учихме, на абитуриентската в болницата на гръб те заведох - от алкохолно отравяне те спасих.
Петка гледа виновно...
Чапай:
- Заедно служихме. На фронта цигари от суха люцерна ти свивах.
Петка гледа още по-виновно...
Чапай:
- На работа при мен те взех. Покривах те дето гранати крадеше. Че и за танка и 3-те БТР-а.
От очите на Петка излизат сълзи.
Чапай:
- И престани да е*еш жена ми докато ти говоря...

# 373
Ето, омъжвам се… Представям си колко мъже ще се разстроят…
– Че ти за колко ще се омъжваш?

# 374

Общи условия

Активация на акаунт