Любители на котки - Тема 197

• 31 977
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
А и всичко разбират.
Пресен пример от вчера. Трябваше да отведа Пуфи до ветеринарната клиника за инжекция, защото пак започна възпалението в устата. То, ние нали си ходим там по веднъж, два пъти на месец за инжекция. И вчера аз се прибирам, а Пуфи още като ме видя на вратата и се скри под дивана. Аз се преструвам, че си върша някаква работя и я чакам да дойде да се галим, за да я хвана. Появи ми се за галене в 18:40. Клиниката затваря в 19 часа 😃
Е, не разбират ли? Всичко разбират. Днес ще видим кой ще е по-хитър.

Това ни е новата катерушка от Лидл. С Чучи на върха 😃

# 121
Търси се кръводарител за утре! (MВК, София)
Нужно е донора да бъде над 4кг, да не излиза навън, да няма хронични заболявания и да е на възраст до 8 години.
https://www.facebook.com/share/3V4ofQVkS9hUsseP/

# 122
Зооплюс прилагат и снимки от клиенти за катерушки, купички, дрехи и подобни.
Чучи на катерушката е идеална реклама за Лидл, ако имат подобна. Много е хубава кацнала там горе и ококорена, а отпред на гърдите едно бяло сърце виждам. Simple Smile

Допълвам се... честит ден на котката с моите две котешки съкровища, които много много си обичам!

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 17:43 от Vanne

# 123
Папашка, тоя цитат откъде е? Много е верен!

Аз съм с две. Кокорчо е като плюшена играчка, но Феликс е с характер. Тя рядко обича да я галят и гушкат. Бяга ако посегнеш към нея. Усеща настроенията и ако някой е ядосан дори и да мълчи - не идва. Ако човека е спокоен след галенето отива да яде. Малко е дива.
На 5 месеца дойде в нас. Жената която я е гледала много я обичала и искала да я даде за да я спаси. Мъжа й гонел котката и я биел. Явно жената я е гушкала и после й е давала храна.

Кокорчо го осинових да не го сгазят тировете на старата ми работа. На около два месеца е бил според докторите.
Преди тия двамата гледах друг - Бегинс, непрежалимия. И той на около два месеца взет.
Майка ми - основния гледач смята че колкото по - малко се вземе толкова по - добре. За нея два месеца след раждането е идеално. Но Феликс е живяла в травмираща   среда и затова е толкова дива.

П.П.
Купих си нови чорапи ама маркови. Не робувам на марки, нося предимно втора употреба. Дори не знам марки чорапи и коя е най - маркова и скъпа.

Продавам луксозни черно бели - чорапи за без пари.

# 124
  • София
Честит ден на котката! Да са ни живи и здрави мъркащите любимци! Animal Kissing Cat

Лидл са ми изпратили купони за котешка храна. Ако някой иска да ги използва, да ми пише. Може да се купят по 9 броя от вид. Бежовата суха храна не е лоша като състав.
Скрит текст:

И в приложението на Кауфланд има 2-3 вида купони. Възползвах се от нмалението на някакви червени паучове, които досега не бях купувала и ги почерпих по случай празника им. Ометоха ги набързо. Joy

Да ви покажа една госпожица, която си търси дом. Приятел гледа котки в цеха си и някой е похвърлил още едно коте. Sad Познато, нали? Wink Обаче котето е много страхливо, не се разбира с другите и е изолирано в една малка стаичка. Видимо е добре гледано, лъскавко, загладенко, около 3 месечно.  Някой от предците му е британец, защото има муцунката и оранжевите очи, характерни за породата. Ето я красавицата:

А тук е с паяжина на нослето, но пък тъпата муцунка и очите се виждат по-добре:

Котето се намира в Пловдив.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 19:32 от Таня67

# 125
Честит ден, котанчета - писанчета! 😻 Да са ни здрави, игриви, мъркащи и гушливи сладките любовчета!
Тук говоря на Линошката да не мърда, че ще я снимам 😆 постоя, постоя, удари една голяма звучна прозявка, 😆 която пропуснах да фотна и се скри в къщичката, все едно ми каза "не ме занимавай с глупости"

# 126
Ох! Това показаното от Таня - тримесечна пловдивска госпожица така ме натъжи! Толкова прилича на моя Кокорчо. Дано я осиновят бързо добри хора които не робуват на предразсъдъци.
С две съм и не мога да си позволя трето.

И аз съм с негърче/кюмюрче. Черните котки са ... Как да го обясня?

То е черно и ... Трудно се познава възраст.
Черна котка да ти пресече пътя - нещастие ще ти се случи. Черни котки само вещиците имали и се превръщали в тях.
Според познат - хората обичат с очите. В черните котки няма красота - еднакви са. Но еволюцията работи. И те от зор че ги гонели и мразели станали по - умни. Склонна да съм се съглася с него. Леля ми втори рижав гледа и все болни, не стават от леглото. Но и тя няма отношение.

Веднъж вуйчо ми дойде на гости. Втората му жена е коткарка а той мрази животни. Тогава тя беше с една котка, вече са с две. Като видя Кокорчо започна да му вика: Какво си ми бумбайче. Разрових се - порода.
https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-ss&sca_e … &bih=724&dpr=1.88
Попитах докторката. Не отговаряме на стандартите. Опашката била дълга, косъма и той.
Таня пише за британци. Гледам снимки:
https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-ss&sca_e … D1%82%D0%BA%D0%B0
И тук не отговаряме на стандарта.

Влюбена съм в Блеки на АниХр. И Феликс бебе се появи. Черна котка е друга вселена.

Черно, грозно, еднакви са и може да са породи, но са толкова умни ...

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 20:40 от Поми

# 127
# 128
Това черното и мен ме жегна много, ама много. Страхотна е!

# 129
И на мен ми стана мъчно за изхвърленото черно момиченце😔. Чак се замислих, но съм си казала, че ще се въздържам вече..
Vannе, загледах се в покривалото ти за диван. Тъкмо в момента поръчах нов диван, още не е пристигнал но се чудя, с какво ще го покривам. Къде продават качествени покривала, някой знае ли?

# 130
Честит празник на всички мъркащи сладури!

Момичета, моля за съвет към коя клиника да се насоча за кастрация на две бездомни котки (дами) в Пловдив? Опитвам да се свържа с Немски кастрационен център, но не успявам, а не мога и да отлагам много кастрацията, че да не забременеят пак. Купила съм капан за хуманно залавяне и ще се опитвам да ги хвана, но те са много хитри. За мен е важно кастрацията да мине възможно най-леко за тях (виждала съм едни сериозни дълги разрези, каквото все си мислех, че вече не се практикуват), а ако има възможност и бързо да реагират да ги вземат за кастрация и цената да е приемлива - чудесно!

# 131
Роси, това не е диван, а легло с покривка. Аз си шия сама, купувам платове от един склад. Ако си от Бургас, да ти напиша кой, има огромен асортимент. На този освен десена, ми хареса какаовия цвят. Учудващо не го надърпват с ноктите.

# 132
Vanne, не съм от Бургас, но не мога и да шия, камо ли пък покривало за диван😊. Но нищо де, ще намеря някоя шивачка, която може.

# 133

Момичета, моля за съвет към коя клиника да се насоча за кастрация на две бездомни котки (дами) в Пловдив? Опитвам да се свържа с Немски кастрационен център, но не успявам, а не мога и да отлагам много кастрацията, че да не забременеят пак. Купила съм капан за хуманно залавяне и ще се опитвам да ги хвана, но те са много хитри. За мен е важно кастрацията да мине възможно най-леко за тях (виждала съм едни сериозни дълги разрези, каквото все си мислех, че вече не се практикуват), а ако има възможност и бързо да реагират да ги вземат за кастрация и цената да е приемлива - чудесно!
До края на ноември има кампания на Община Пловдив за кастрация на домашни кучета и котки с талони за намаление.

https://www.plovdiv.bg/%d0%b8-%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0% … 0%bf%d0%b0%d0%bd/

# 134

До края на ноември има кампания на Община Пловдив за кастрация на домашни кучета и котки с талони за намаление.

https://www.plovdiv.bg/%d0%b8-%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0% … 0%bf%d0%b0%d0%bd/
Прочетох за инициативата, но за съжаление тя се отнася само за домашни кучета и котки. В случая става въпрос за две бездомни квартални котки.

Общи условия

Активация на акаунт