Звездни компромати - Август'24

• 393 196
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 120
  • Наблизо
Палуна дали ползва О?Или е на доброто старо гладуване?
Тя не тренира нищо и й личи,то сигурно и сила няма.Само е мършава.

Наслагала е някакви стари снимки от преди година-две в инста,не знам каква е целта.Да си мислят хората,че е на почивка?

# 121
Такива обширни дискусии са предмет на друга тема. Става досадно.
Мъск и приятелка с изкуствен интелект.
Скрит текст:

# 122
Да внеса малко красота след тези годзили. 😁 Най-харесваният младеж тук, който съм показвала-Родриго Гуирао. Пак го показвам, честити рожден ден на майка си. Прилича на нея.
Скрит текст:

# 123
  • Glasgow
Анди Мъри за края на кариерата си 😂
Скрит текст:

# 124
  • Добрич
Поиграл си е Геро, с някоя програма Simple Smile
Иначе, много добре му се е получило!
Относно Геро, не си е играл никаква програма. Бях оня ден на представление с него. Много добре изглежда, като младеж.  Стойка, лице, крака, ръце всичко е като ново. Само има все още леко коремче, но няма нищо-о-о общо с предишния Геро. Направо завидях
Между другото и представлението беше забавно, леко, лятно, музикално, приятно!

# 125
  • Враца
Относно Геро, не си е играл никаква програма. Бях оня ден на представление с него. Много добре изглежда, като младеж.  Стойка, лице, крака, ръце всичко е като ново. Само има все още леко коремче, но няма нищо-о-о общо с предишния Геро. Направо завидях
Да не би НеТАКТично?

# 126
  • Добрич
Скрит текст:
Скрит текст:
[/quote]
Да не би НеТАКТично?
[/quote]
Да!!

# 127
  • Враца
Скрит текст:
Скрит текст:
Да не би НеТАКТично?
[/quote]
Да!!
[/quote]

Завиждам!
Това представление е с участието на врачанската Симфониета, като част от музикантите са и актьори там.
Премиерата беше във Враца преди месеци, но не успях да отида.
Зная, че след премиерата тръгнаха на турне из страната. Ще дебна кога пак го има в града. Дано да го играят пак и тук!

# 128
На 50 години, с такова рязко отслабване, много ще ми е странно да не му е увиснала кожата на Геро. Структурно той е с широк ханш и ми е адски далеч от петъчен, но поздравления, че се е взел в ръце!

# 129
  • София
Ева Лонгория
Скрит текст:
Синди К.
Скрит текст:
Оливия Родриго и Марая Кери
Скрит текст:

децата на Марая, другото момче не знам кое е.
Памела Андерсън
Скрит текст:
Долф Лундгрен с жена му
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:

# 130
Долф Лундгрен и жена изглеждат доста classy. Той е запазил много мъжествен вид, без да има впиянчен вид като Мики Рурк или много остарял и сбръчкан като Шварценегер. Мадамата е много сладка.

# 131
На Памела Андерсън гърдите й са странни. Това от махането на имплантите ли се е получило?

Жената на Долф Лундгрен и на мен ми е много синпатична.

# 132
Долф Лундгрен и жена изглеждат доста classy. Той е запазил много мъжествен вид, без да има впиянчен вид като Мики Рурк или много остарял и сбръчкан като Шварценегер. Мадамата е много сладка.

Лундгрен е на 66 години, Арни гони 80 .

# 133
Аз се чудех, защо Памела ми е толкова приятна без грим и със все бръчки и петна, пък тя едно към едно с баба ми го докарва на тая възраст. Само дето баба беше с къдрици.

# 134
Памела сякаш изведнъж остаря и то много! Само на 57 години е, а изглежда на 75! В моя телевизор ли е повредата, но от жена нямаща още и 60, очаквам и без намеси да е по-свежа.
Синди е на 58, Моника Белучи на 59, ами като ученички са покрай нея.

Общи условия

Активация на акаунт