Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 454
  • 649
  •   1
Отговори
# 375
С нескъсани, изчистени дънки се е заредила вече, както и с 2-3 чифта маратонки. Аз го подкрепям това - училището не е място за голи пъпове, скъсани дънки, панталонки под дупето и голи гърбове. Но пък с това училище до 30 юни трябва да им влезем в положение. Все пак и в повечето офиси има летен дрес код и се позволява на мъжете да са с къси панталони (разбира се не плажни).
Едит: сега връщам лентата.  На записването ни напомниха да е сравнително официална на 15ти. Вероятно защото беше с панталони до средата на бедрото 😁

# 376
  • София
Щом може панталони до коляното за момчетата, всичко е наред.

# 377
Ейй, напълнихте ми душата за изискванията за облекло в училищата. В основното училище на наборката нямаше такива изисквания и аз винаги изглеждах звяр в очите й, защото не разрешавам скъсани дънки, къси потници, да не коментирам за голи кореми и къси поли. Все спореше с мен, че другите били ходели еди как си, а аз нали съм дзвер Smiling Imp обаче сега ще се озъби Smile

# 378
моята ходи на Кпоп в Латин форс. Предполагам твоята е в залата до Мол София. Моята е на Плиска.
...при Пепсо и Рали?
Ако да, значи се познават.

# 379
  • София
Във 2АЕГ може с къси панталони, стигащи почти до коляното. Толерантни са учителите, ще направят кокетно забележка, ако се налага. Виж, ако си забравят пропуска, тогава може и да не ги пуснат да влязат/ излязат Joy - при новата директорка явно стриктно се следи това.

# 380
А младежът е неприятно изненадан, че във 2АЕГ са забранени късите панталони. С какво се очаквало да ходи лятото. Rolling Eyes
Синът ми е в НГДЕК, там е същото. През лятото ходи с панталони за планина с цип (с махащи се крачоли). Сутрин влиза с дълъг панталон, на обяд излиза по къси гащи 🤣🤣

# 381
  • София
моята ходи на Кпоп в Латин форс. Предполагам твоята е в залата до Мол София. Моята е на Плиска.
...при Пепсо и Рали?
Ако да, значи се познават.
Моята е на Кпоп при Мони.

# 382
  • София по рождение
Ако има тук с момичета в 91 НЕГ, да ги предупредя - новата директорка не допуска в сградата девойки с потници тип бюстие, разгърдени, с къси поли и изобщо неприлично облекло за училище. Чух я мимоходом да изброява. Връща ги от входа.

# 383
Ей разведри се най-сетне темата. Дано така да си остане.
Аз оцелях след 7 и 12 клас в едно и се опитвам да си припомня, че има живот и след това.
Разделяме се с МОН, ще видим към МК как ще е. Хем се радвам, хем ми е притеснено. Само да са здрави.
За дрехи пишете - моята последната година от алтернативна премина рязко към късите панталонки и потничетата.
Сега в новото училище предполагам, че ще има нов завой. Само я помолих да не ми се появи с отрязана синя коса и флешове на ушите. Каза, че ще го има предвид. За татуировки и пиърсинг забравих да предупредя.

Иначе изкара близо три седмици на море и замина на планински лагер. Де факто, от близо месец почти не сме се виждали, не се сеща и да пише, когато не сме заедно.

# 384
В моя град в МГ, ЕГ, НХГ, икон.гимназия ходят само с униформи. Единствено в МГ момичетата са с по-къси поли, но имат и панталони.

# 385
  • София
Като записвах нашата в НФСГ също казаха , че не може да се ходи с къси панталонки, поли , изрязани потничета с деколтета, пъпчета да се виждат и т.н. И това много ми хареса, за моята наборка това не е никакъв проблем, даже се зарадва, тя си ходи и лятото с дълги дънки, как не завря това дете незнам, но нещо я е срам да ходи с къси дънкови пред приятелките, не я пришпорвам щото и други ходят така и явно е период.
В нашето квартално си ходеха както си искат и адски не ми харесваше.
Сега ако е така както казаха ще съм много доволна.
Униформи няма, но поне прилично да се обличат и да е по сериозно като цяло всичко бих се радвала много.

# 386
Мартеа, радвам се, че се появи Hug, както и че сте успели в крайна сметка.
Сигурна съм, че ще си попадне на точното място девойката. Децата с творчески наклонности буквално разцъфват в тези училища.

# 387
  • София
мартеа, време ти е да дишаш спокойно значи, щом си оцеляла след двойна среща с МОН тази година Hug

Щеркинсон засега удържа фронта да спазва изискванията, то в тоя зверилник, в който се водеха на училище, много внимаваха и двамата. Че един ден върнаха брат й от училище, беше с панталон до средата на коляното. В същото време други, със спортни екипи, развяваха на спокойствие късите гащи из класните стаи Joy

# 388
Напълнихте ми душата с училищното облекло. Най-накрая наборът ще започне да се облича добре, че с тези анцузи ми е дошло до гуша. Оправданието му беше, че имат 4 дни физическо и няма къде да се преобличат + и другите ходят така. А като гледах гимназиален курс как се обличат .... то не са голи пъпове, клинове, гримирани, потници, изсулени...

# 389
Напълнихте ми душата с училищното облекло. Най-накрая наборът ще започне да се облича добре, ......
                Това ще е първите две години. Yum Преди години, когато записвахме нашата девойка бях шокирана от една обява на  сайта на  у-щето - умоляваме 12 клас да не идват с неприлично облекло на тържеството послучай завършването им . Аз си мислех ,че като имат униформи нямат тези проблеми. За 2 АЕГ става дума.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 20:00 от Didia

Общи условия

Активация на акаунт