Новите седмокласници 2024/2025 връзките затягат, за новата година трябва да се стягат - Тема 1

• 33 787
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Между другото, за нас догодина ще е двойно по-трудно, защото имаме кака, която ще завърши 12 клас, ДЗИ, кандидатстване, бал… и по-трудния казус с наборката, школи, уроци, НВО и т. н.
Освен Gadamer, има ли и други с бъдещ 12-класник и 7-класник?😎

# 76
  • Стара Загора

Освен Gadamer, има ли и други с бъдещ 12-класник и 7-класник?😎
Цял отбор сме Simple Smile

# 77
  • София
Има и няколко 10-токласника за цвят с другите матури 🙂🥂🍹🍸🍷😤

# 78
  • София
Хераааа, много се радвам да срещна познати момичета. Колкото повече, толкова по-добре. С някои сме заедно още преди раждането на големите ни деца. 😊
Ариане, и на вас интересна година предстои. Все пак от скромния ми опит с НВО в 10 клас зная, че няма какво да го мислиш, ама изобщо. Децата отиват на това НВО в 10 клас наистина само със знанията от училище, без допълнителна подготовка.

# 79
Като бях ученичка, бяхме клас (може би випуск), на който от МОН се спускаха тестове по физика всеки срок. Нещо като външно оценяване, обаче без драми  и напрежение. Учех в икономически техникум, не съм била паралелка с физика.

# 80
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добре дошли на новите попълнения!

Много сме тези, направили грешката с 5 години разлика между децата, поне 5-6 сме.

# 81
Те 12 клас вече са големи хора. Сигурно сами си следват целите.

За мен най-голям кошмар би бил 7 и 5 клас.

# 82
  • София
И аз така се надявам, ама пак го мислиш... Удряш едно рамо с гледане на университети, дебнене на квартири ако е в чужбина. И финансовата страна на подготовката не е за пренебрегване никак.

# 83
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, те сами си следват пътя, но 12-ти клас, изборът и кандидатстването в университет са важни, така че притеснението го има. 5-ти клас какво му е?

# 84
При нас 12 клас мина тази година. Аз пък бих предпочела 7 и 12 да са на едно, така агонията е по-кратка, а не две последователни години, както ми се очертава. И наистина, по-лесно е с 12 клас, но и там си има треперене, има никак не леки кандидатствания,. Верно, може да кандидатстваш пак, не е един изпит като в седми клас, но перспективата детето да загуби цяла година си е напрягаща. Ако бяха и двете в една година, сега щях да си свиркам, а аз от едната напрегната година, минавам на следващата. Представям си какво е с три деца

# 85
  • София
Аз мога да кажа. Joy Играла съм и двата варианта - 7 и 12 клас в едно /+ един първолак за разкош/ и 12 и 7 в две последователни години. Преживяват се и двете.

# 86
Ей сега вече като видях и sanaka се върнах да видя в коя тема съм...😁😁😁
Май 7 и 12 накуп е най- кофти...4 и 10- все едно нищо- така бяха поне при нас. Ще се надяваме да минем през това възможно по- спокойно.
Добре дошли на новозаписалите се 🤗

# 87
Simple Smile Темата знам коя е, но не мога да сметна колко деца има sanaka Simple Smile

# 88
  • София
Три. Simple Smile

# 89
Скрит текст:

Това е като задачите във втори клас .... на колко години ще е сестрата след 5години, ако бащата + брата са на 100 след 3 Simple Smile
Срам и позор за МГ-то, което съм завършила
Извинявам се за спама Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт