Новите седмокласници 2024/2025 връзките затягат, за новата година трябва да се стягат - Тема 1

• 33 813
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • София
Наборката почна да прави тестове по БЕЛ - от 14 грешки, намери 8 - мъка, мъка, мъкааа!

Ама, rire, те някои от правилата още не са ги взели...освен, ако не е адаптирано за 6 клас помагалото.

# 617
  • Бургас
Довечера съм на родителска среща .
Да видим какво-що.
Надявам се, някои от уч.тетрдадки и помагала от батко му, да влязат е употреба.
Забравих да изкарам талон 5 и 6, както и уч.карта ☺️.  Нищо,в понеделник.

# 618
Ааа, седмокласните помагала още не сме ги получили, та да опрем до тях. В края на миналогодишните има обобщени тестове върху целия материал от 6.клас под формата на НВО. Да се подготви за входните нива - уж 🙄
Наборката почна да прави тестове по БЕЛ - от 14 грешки, намери 8 - мъка, мъка, мъкааа!

Ама, rire, те някои от правилата още не са ги взели...освен, ако не е адаптирано за 6 клас помагалото.

# 619
  • София
Олеее, голям зор - три!!! минитерства, представям си колко заседания, комисии, ние здравната арта я взехме юли, ЛЛ каза още предни години, че може по-рано.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 13:15 от milka22

# 620
  • ту тук, ту там
И аз здравната карта я взех още в средата на лятото.
Нашите помагала ги поръчват от училището, ние само събираме парите. Около 40 лева дадох, още миналия месец беше. Но например няма никакви помагала по математика, специално писаха, че НЕ са необходими 😳
Та ще набавя допълнително някой сборник аз.

# 621
Здравния картон/карта или както се казва там вече сме го взели, още преди месец и давам, каквото е.

# 622
  • софия
Не съм сигурна дали не се бъркам, но бях чела, че на изпита се пише с черен цвят химикал и сега купувайки линийки, моливи и т.н. направо взех кутия черни химикалки и за през учебната година. Макар че, с това нечетливо писане, мисля че цвета ще ни е най-малкия проблем...

# 623
Да, с черен заради сканирането на работите после
Иначе не съм сигурна че по ежедневие се толерира много писането с такъв. Ако пък е с цел “свикване” малко прекалено ми се вижда:-)

# 624
  • София
Олеее, голям зор - три!!! минитерства, представям си колко заседания, комисии, ние здравната арта я взехме юли, ЛЛ каза още предни години, че може по-рано.
Дааа, тя картата се прави един път годишно, няма значение кога Simple Smile Ние я правим около рождения ден заради ваксини и т.н.

Да, с черен заради сканирането на работите после
Иначе не съм сигурна че по ежедневие се толерира много писането с такъв. Ако пък е с цел “свикване” малко прекалено ми се вижда:-)
Какво значи свикване с черния химикал. Нещо по-различно ли се пише с черно, че да свикват... наистина е прекалено това. Те по-добре да си изградят система за пренасяне на отговори на бланките вместо да свикват с цвета.

# 625
  • София
Да, черен, но този път ще проверя да е обикновен /bic, или подобни/ , в 4 кл. беше взела някакъв със закачена фигурка/играчка и потекъл по време на изпита и други деца имало с потекли химикали, но им сменили листите.

# 626
Ми и аз не знам😂 чудя се какво би ме накарало мен да купя черен химикал една година преди изпита 😂 и почнах да гадая

# 627
  • софия
Не ми е била идеята за "свикване". Така  или инача зареждам кутия химикалки в началото на всяка учебна година. Имах спомен за черно  (дори не знаех защото конкретно) и за това заредих такива. Но си права, че някой учител може и да не е Ок за ежедневно в училище. Ще видим.

# 628
Сигурно ли е за черните химикали на НВОто, че да не стане грешка......

# 629
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Ние се движим с добро темпо. Помагалата ги пуснаха, но вероятно ще ги купуваме с обща поръчка. Родителската е тези дни, а в Школо вече фигурира 7клас.
Госпожицата, предпочита черен химикал, пред син и от средата на миналата година си пише с такъв - не е имала проблем с учители или друго.

Soul Free - да, на НВО се пише с черен химикал.

Общи условия

Активация на акаунт