Случка на паркинг.

• 10 444
  • 251
  •   1
Отговори
# 60
.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 18:36 от Черна станция

# 61
Aбе кой гледа колата дали е женска или мъжка 🤣🤣🤣🤷🏼♀? Спира си човек  в очертанията и това е .

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 18:41 от Candy_girl

# 62

Мен ли питаш?
Аз снимах мястото, което съм оставила, за да го покажа на мъжа ми. Живеем в краен квартал, където редовно пукат гуми само щото си му спрял под балкона, а това е "неговото" място, и всякакви вандалщини поради някакви техни си причини. Бях притеснена, че паркирам пред чужд блок, честно казано.
Реакцията беше друга след като колата беше на здрав мъж (това им заяви мъжа ми, който заради обидите към мен се вбеси, не толкова заради чистачките).

# 63

Мен ли питаш?
Аз снимах мястото, което съм оставила, за да го покажа на мъжа ми. Живеем в краен квартал, където редовно пукат гуми само щото си му спрял под балкона, а това е "неговото" място, и всякакви вандалщини поради някакви техни си причини. Бях притеснена, че паркирам пред чужд блок, честно казано.
Реакцията беше друга след като колата беше на здрав мъж (това им заяви мъжа ми, който заради обидите към мен се вбеси, не толкова заради чистачките).

Грешка. Това трябваше да е във Вайбър към човек, с когото си пиша Simple Smile

# 64
Леле, тази ми е като онази, която не се разбирала с хората... Тука пък драма с коли.
Епидемия вече стана...

# 65
Леле, тази ми е като онази, която не се разбирала с хората... Тука пък драма с коли.
Епидемия вече стана...
Да, и аз същото казах. Каква е тая грандоманщина, все едно целият свят не си живее живота, за да се занимава с някакви неадекватни колежки и пишман шофьорки. И в тази тема същата работа - 100 човека казаха, че човекът изобщо не е обърнал внимание и авторката не е в правото си да вдига скандали, обаче тя пак си знае нейното - той нарочно. Добре, нарочно те е запушил и този прекрасен спомен ще го топли до края на живота му и ще разказва за тази случка и на внуците си. Сега доволна ли си?

# 66
Предвид че много пъти съм си впълзявала и изпълзявала в колата през дясната врата и седалка, сигурно пак така щях да направя.
Не знам дали щях да се подразня, зависи.
При наличие на много места съм съгласна, че е тъпо. Аз когато се бутам натясно и пълзя през седалката на пътника, е когато няма места. И особено след като се наложи да платя за боядисване на вратата на една (позната по работа), която твърдеше, че с моята врата съм одрала нейната.
Скрит текст:
Аз нямах такъв спомен, но понеже не ми е важно да не ми одерат колицата, че да е красива, съответно не ми е важно да не си я одера сама, не изключвам да не съм забелязала. Тя каза, че имало следа от моя цвят боя върху нейния.

Че то си има застраховки за тия неща! Откъде-накъде ти ще ѝ плащаш?
--------------
По темата - ново доказателство, че на жените изобщо не им е ясно колко са 20см. Simple Smile
За щастие на мъжете Wink

# 67
Абе не знам вече и аз какво да мисля.
Пише жената, че се развикала на непознат и се чувства виновна.
В отговор двадесет човека се "развикаха" на непознатата жена и я изкараха каква ли не, че някои даже и направиха препратки с други нейни мнения от други теми, за да докажат че не я бива като човек.
В хор повечето "крещят", че не е добре жената с нервите.
А да ви попитам... вашата реакция към нея нормална ли е? И защо й се карате така? Вие може да се карате, тя не може, така ли?

# 68
Много ми е неприятно ако някой е паркирал толкова криво, че и аз съм принудена да спра криво до него. Причините не търся и не ме интересуват, ако е възможно си спирам в очертанията. Прекъсвам цикъла на кривотия Grinning

# 69
Според мен пък всеки гледа, като паркира,  дали е оставил място за най близките вече паркирани коли  да излязат без да го забършат и шофьорът дали може да си отвори вратата. Кел файда, че си бил в очертанията.
Авторката е била права, а  човекът, щом е бил там е можел да излезе преди нея за да не пълзи през другата врата.
Неприятен тип.

# 70
Идеята е, че я прави публична тая безсмислена случка. Чак такива вълнения и разсъждения...
Като търси мнения, трябва да се научи да приема и критика.
Също и да не прави от всяка муха слон. Щото, особено лятото, има много мухи...
+Дори да в видяла, че има места, може точно когато другият е паркирал да е нямало. Картинката се сменя постоянно.

# 71
  • София
Нали за да не запуша аз неправилно паркиралия, трябва аз да паркирам неправилно, и накрая мен да запушат. Както авторката е имала избор да паркира на по-удобно място, но по някакви нейни си съображения не го е направила, така и другият шофьор е направил същото. Разликата е, че той го е бил правилно позициониран в очертанията. Ако всички си паркираха както трябва, щеше да има по-малко такива драми, а не да се пишат сума страници защо някой не се е съобразил с на друг несъобразеното паркиране.

# 72
Нейната кола вече е била там, той като се е газдисал и не е пречела на никой.
Оплаква се, защото и е станало кофти. Някой път такава разправия цял ден му държи на човек. Още повече, че няма логична причина някой да те запуши така. Абсолютно всеки шофьор гледа съседът му дали може да се вмъкне в своята кола без да му отнесе фара и одраска вратата. Тоя  -  бил в очертанията, разбираш ли...

# 73
Цитат на: Spiritlight
Добре, нарочно те е запушил и този прекрасен спомен ще го топли до края на живота му и ще разказва за тази случка и на внуците си. Сега доволна ли си?
[/quote

И аз си помислих същото. Явно темата е за успокоение на съвестта, така че всички групово да признаем правото на авторката да крещи на този нагъл и несъобразителен екземпляр, който е имал дързостта да паркира до нея. Правилно, но... до нея. Съветът ми е следващия път да заеме направо двете места, да не оставя нищо на случайността и така ще бъде сигурна, че няма да се появи поредния "нагъл тип".

# 74
  • София
Нейната кола вече е била там, той като се е газдосал и ме е пречела на никой.
Оплаква се, защото и е станало кофти. Някой път такава разправия цял ден му държи на човек. Още повече, че няма логична причина някой да те запуши така. Абсолютно всеки шофьор гледа съседът му дали може да се вмъкне в своята кола без да му отнесе фара и одраска вратата. Тоя  -  бил в очертанията, разбираш ли...

Напротив, пречи да се паркира на мястото до нея. Ако пък и той паркира на линията, рискува да запушат него. Реално тя така блокира две места.

Общи условия

Активация на акаунт