Случка на паркинг.

• 10 438
  • 251
  •   1
Отговори
# 240
Написах само как ми е изглеждал. Вие самички автоматично приехте, че се е държал добре.

Не само се развика, ами се и държеше гадно и ръкомахаше и ми говореше на "ма". А аз почнах с - добре бе човек, не видя ли, че няма да мога да вляза. Нямах за цел да го оплюя, че да ви обяснявам, след първите двайсет нападателни мнения вече нямаше смисъл. То и сега няма, но е интересно за наблюдение как от нулева информация за неговото поведение продължавате да си градите положителна представа.

Нямам особено време да пиша, а и не ми се спори въобще. Прочела съм.

Относно заключването и за обща информация - аз нямам проблем с темата.
Ама ти вече започваш откровено да лъжеш. От спретнат младеж, за когото ти е станало гузно, че си му крещяла, 17 страници по-късно вече се превърна в крещящ простак, говорещ на 'ма'. Много гнусно поведение демонстрираш.
Започвам да си мисля, че темата е някакъв та*ак, който натягаш в избран момент с нова информация, която уж по случайност не си сметнала за нужно да споделиш с дни. Надали си с чак такива проблеми в мисленето.
Определението за мутра много пасва - некадърен шофьор, крещи като овчар. Мутрафонската простотия пол няма.

# 241
Дааа, чисто нов разказ за продължаване на темата.

# 242
Нямах за цел да го оплюя, че да ви обяснявам, след първите двайсет нападателни мнения вече нямаше смисъл. То и сега няма, но е интересно за наблюдение как от нулева информация за неговото поведение продължавате да си градите положителна представа.

И кой, моля ти се, е виновен за нулевата информация? Не си ли ти тази, която не е описала добре?
Аман от теми, в които се пуска нещо, а после в няколко поста се добавят и доизясняват неща.

# 243
  • София
Не знам как да възприема тази информация, която се пуска в 90-тата минута на мача. Освен с недоверие. Не знам и колко да вярвам на описанието на подхода на авторката - реакцията му може и да отговаря на нейната. Единственият факт е, че след всичко, все пак се е мръднал. Остава си съвета ми да си преценява по-добре паркирането - 15-20 сантиметра не е малко място да оставиш откъм врата, която нито ще ползваш, нито някой ще спира до нея, когато не влизаш спокойно в очертанията от другата страна. Ако пък си с голяма кола, която не се побира лесно навсякъде, определено правиш сметка къде да паркираш и не избираш места с ограничено от нещо пространство. Огромните коли, паркирани напряко и заемащи две места, хич не са рядка гледка, но определено са неприятна. За да получиш съобразителност, е хубаво да я демонстрираш. И ако все пак не я получиш, пробвай първо да не влизаш с бутонките напред и реакцията вероятно ще е съвсем друга. Най-малкото, ако авторката възпитано беше помолила колата й да бъде освободена, може би щеше да разбере дали човекът го е направил нарочно или не по отговора му.

# 244
С такова подаване на информация, в следващия пост очаквам авторката внезапно да си припомни, че този  млад човек, чист и спретнат, изглеждащ интелигентен и възпитан, в друга ситуация дори би казала приятен, а някаква леля му чете конско - та тя се сеща след доста време, че този сладур не само ù е викал и говорил на 'ма', ами даже я е влачил до тръбите да ù покаже, че е можела да паркира по-близо и да осигури още ⅓ отваряне на нейната врата. Примерно. Или някоя друга опашата лъжа.

# 245
С такова подаване на информация, в следващия пост очаквам авторката внезапно да си припомни, че този  млад човек, чист и спретнат, изглеждащ интелигентен и възпитан, в друга ситуация дори би казала приятен, а някаква леля му чете конско - та тя се сеща след доста време, че този сладур не само ù е викал и говорил на 'ма', ами даже я е влачил до тръбите да ù покаже, че е можела да паркира по-близо и да осигури още ⅓ отваряне на нейната врата. Примерно. Или някоя друга опашата лъжа.

Или, че той е паркирал до линията, а тя изрядно. Може вече и да не е толкова спретнат, след като "възпитан" вече го зачеркваме. Очаквам всичко. Пълни ала-бала. Авторката явно се забавлява, но пък и на мен ми стана някак си забавно.

# 246
Тук повечето не допуснахте, че може да съм нормален човек, който в някакъв момент си е изпуснал нервите.

Единственият резултат от грубото ви отношение е, че вече изобщо не съжалявам.

# 247
Тук повечето не допуснахте, че може да съм нормален човек, който в някакъв момент си е изпуснал нервите.

Защо заради твоето избухване обвиняваш него, след като ти не си преценила как да паркираш и накрая си изпускаш нервите върху него! Лично на мен ми е най-грозно това с викането. Как изобщо си позволяваш да крещиш на непознати хора? Какво означава изтървах си нервите? Ами лекува си ги, никой не е длъжен да ти ги търпи!

# 248
Авторката не е груба, когато си е изпуснала нервите и не съжалява вече за постъпката си, защото ние сме били твърде груби да и кажем, че не е права.
Логика?

# 249

Напротив, всеки нормален човек си изпуска нервите, понякога от нищо. Върни се назад, прочети собствените си постове и си представи, че ги е писал друг. Пълен хаос и надменност. В един момент все едно съжаляваш,  след това все едно очакваш публичен линч на другия, после си неразбрана, след това версията се променя.
Мисля, че това е поредното побутване, но хайде...

# 250
  • София
Разбира се, че на всеки се случва да си изпусне нервите. Въпросът е в последствие да осъзнае собствената роля в събитията. Иначе ще започне да смята, че е нормално да го прави всеки път, и даже е в правото си.

# 251
Достатъчно по темата. Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт