WIZZAIR - 48

• 36 435
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
За някои дати до Испания вече ми излиза, че няма налични полети. Знаете ли дали ще пуснат допълнително билети отново за същите дати или вече ще се пуснат нови билети за други дати?

# 61
ами зависи как изглеждат и другите дати наоколо
тоест може наистина да са са свършили билетите, може и да са спрели полетите
ако са свършили билетите, ако някой се откаже - билета се появява отново за продажба
спрени полети, ако не е само разместване в разписанието,а наистина спрени, не чакайте да пуснат пак

ПП тоест ако не дадеш подробности, за да видим, проверявай 1-2-3 дена, ако не се появят, значи най-вероятно няма да се появят

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 15:07 от neuromancer

# 62
ами зависи как изглеждат и другите дати наоколо
тоест може наистина да са са свършили билетите, може и да са спрели полетите
ако са свършили билетите, ако някой се откаже - билета се появява отново за продажба
спрени полети, ако не е само разместване в разписанието,а наистина спрени, не чакайте да пуснат пак

ПП тоест ако не дадеш подробности, за да видим, проверявай 1-2-3 дена, ако не се появят, значи най-вероятно няма да се появят

Интересуват ме билетите от 01.10.-05.10. вкл. София-Аликанте.

# 63
  • София
За всички полети София - Аликанте в цитирания период, билети са налични.

# 64
ами има си редовно през два дена полети, тоест не са свършили за някоя дата
ако има изчезнали дати, значи са сменили разписанието и каквото показват - това е, поне до следващата промяна Simple Smile

# 65
Кога започва ремонта на летищетоп в Неапол, защото имам закупени билети за връщане към София за средата на септември ...да не стане фал...

# 66
Аз мислех, че таксата на кредитната карта на ДСК е 50 лв, така или иначе, изобщо не усетих кога са я дръпнали, а хем си следя нещата. Избива се още с първия полет, особено ако сте повече хора. Аз съм много доволна от нея, билетите ми излизат почти или напълно без пари.

# 67
  • София
Кога започва ремонта на летищетоп в Неапол, защото имам закупени билети за връщане към София за средата на септември ...да не стане фал...
Това беше предположение в темата. През времето в което Уиз ще лети до Салерно и не до Неапол, сините си летят нормално от / до Неапол.

# 68
Искам да ви попитам понеже раницата ми е като височина 45 см, но няма да я тъпча до горе и ще мога да я побера в контейнера за размер дали това ще е ок или някой път мерят с метър ръчния  багаж? Другият ми въпрос е понеже имам доста хапчета за вземане, дали мога да ги взема в ръчния багаж. Поне 10 различни вида са все на таблетки.

# 69
  • София
Не мерят с метър, само габаритната рамка е важна. Лекарства - да, може.

# 70
В колко часа ви идва съобщението за погасяване на кредита по Уиз Дск картата? Всеки месец в един и същи час ли го получавате? И въобще, искам да знам, за справка, тези които сме с падеж 10-то число, всички днес ли получаваме съобщения? Има ли някой с падеж 10 число, който да си е получил съобщението преди днес? Laughing Опитвам се да откривам логиката на ретроградния меркурий...

# 71
Обикновено сутрин. Понякога на 11-о, понякога на 12-о число. По-рядко на 10-о, а особено когато се пада уикенд… абсурд

# 72
Обикновено сутрин. Понякога на 11-о, понякога на 12-о число. По-рядко на 10-о, а особено когато се пада уикенд… абсурд
Може ли да провериш часа на съобщението, моля? Не трябва ли да е автоматизирана тази система? И щом е автоматизирана, уикенда какво и защо я бърка...?

# 73
  • Пловдив
Привет на всички Hug
Предстои ми да купувам билети, а отдавна не съм го правила, та ще съм ви благодарна за отговор дали мога да избирам /ако е необходимо/ различен багаж за различните пътници в една резервация?
Чудя се и по каква причина пътуването с 20 кг чекиран куфар е с по-ниска цена от това да имам 10 кг куфар на борда+приоритетно качване...

# 74
можеш да избереш различни само ако избереш без багаж и после добавиш единични бройки
ако избираш от тарифата, всички трябва да са еднакви
цените са различни и варират, сега са така, после другояче

Общи условия

Активация на акаунт