WIZZAIR - 48

• 37 571
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
Имам. Трябва да съм в резервацията. Ама така или иначе решихме да не ходим този път. За съжаление, оттук нататък ще трябва да купувам 4 места? Лошо.

# 226
Имате ли проблем със сайта? Не ме пуска да завърша резервацията и ме връща да почвам наново.

# 227
  • София
Имам. Трябва да съм в резервацията. Ама така или иначе решихме да не ходим този път. За съжаление, оттук нататък ще трябва да купувам 4 места? Лошо.
Вариант е при чекирането да се види малкото дете с кой родител го слагат и да се купят само 2 места за другото дете и втория родител. Дори ако при случайното разпределение до някой от вас има свободно място, може да се купи само едно място. Но е възможно местата да са по-скъпи.

# 228
Или другият вариант е не купувате места и оставяте системата да ви разпредели 2 по 2.

# 229
Имам закупен билет с Flex. Не ми стана ясно само веднъж ли мога да променя датата на пътуването?

Ако сега я променя за януари 2025, какво ще стане ако не мога да пътувам и тогава? Ще имам ли право пак на промяна през януари?

# 230
Не, много пъти може да променяте датата и дестинацията.

# 231
  • Milano
WIZZ air са пуснали полети от София до solermo Costa d'amalfi! Датите обаче са само до декември
Май не четете темата. @RebelHeart го написа още преди 10 дни.

И после го обсъдихме дали е заместващо, докато ремонтират неаполското летище или не.
Скрит текст:
Като влизате с някаква "новина", не е лошо да четете и предишните коментари.

"Новината", която сте написали за ремонт на неаполетанското летище е меко казано измислица, така че по-спокойно към останалите потребители.

Голям келепир кацане на това летище - както пишат вестниците " за неаполитанците е по удобно да кацнат на Рим Фиумичино, отколкото на летището в Салерно".

# 232
WIZZ air са пуснали полети от София до solermo Costa d'amalfi!
Отдавна. Още през юли писахме в темата за Уизеър за тези полети

# 233
  • София
Или другият вариант е не купувате места и оставяте системата да ви разпредели 2 по 2.
Едното дете вече е възрастен и няма гаранция, че ще бъде до майка си или баща си.

# 234
Това е ясно, остава лично решение дали човек на 14 е достатъчно самостоятелен да седи сам или не и колко пари ви се дават за да седите заедно... Моите деца са на 13 и общо взето връчи им таблет с филм и няма въобще да забележат до кого са седнали.
Пак казвам, може да платите 3 места и четвъртия където дойде, то и без това няма повече от 3 едно до друго. Може да не платите и при чек ин да видите къде сте разпределени и дали има места до вас и после да платите само за един да седне до двамата, които са заедно. Това е въпрос на късмет, разбира се.
Най-сигурно е да се плати за всички.

# 235
Мерси за разсъжденията по моя казус. Мисля, че купуване на 3 места е оптимално. Моето дете на 14 няма да иска да стои с непознати, оттам идва цялата работа.

# 236
Може ли в ръчния багаж да се носи катинар? Ще отсядам в хостел и ме информираха, че не предлагат катинари за шкафчетата за съхранение на личните вещи и съответно ще се наложи да си взема с мен.

# 237
Може да се носи катинар.

# 238
Може, катинарът не е опасен по никакъв начин

# 239
От няколко дни се опитвам да проверя колко пари имам натрупани в профила (прехвърлени от кредитната карта) и не мога. Влизам си в акаунта, а като избера Профил ми пише първо да се логна и тогава. А аз съм си в профила... Само при ме ли е проблемът?

Общи условия

Активация на акаунт