WIZZAIR - 48

• 36 626
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
А за кой период променят и отменят полети? Аз до края на годината не виждам промени в разписанието им за Мадрид 😊

# 391
Бихте ли споделили за кои полети се отнасят промените?

За Мадрид.

Ужас, тъкмо днес щях да резервирам апартамент. Сега ще вляза в профила да видя как е моят полет.
За кои дати е бил вашият?

# 392
  • София
А за кой период променят и отменят полети? Аз до края на годината не виждам промени в разписанието им за Мадрид 😊

Значи съм получила фалшив имейл Smile , но токущо приех промените в приложението. Писането на безсмислени постове във форума винаги ми е било любимо.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 18:11 от veka

# 393
Моят отменен полет е от Копенхаген до София, края на ноември.

# 394

Значи съм получила фалшив имейл Smile - писането на безсмислени постове във форума винаги ми е било любимо.

Питат кой по-точно полет е отменен, защо се обиждате веднага

# 395
  • София
Скрит текст:
Значи съм получила фалшив имейл Smile - писането на безсмислени постове във форума винаги ми е било любимо.
[/spoiler]

О, не се обиждам веднага, питат ме за кой период отменят полети - вие, господине, можете ли да отговорите на този въпрос, защото аз няма как да знам дали е отменен един конкретен полет до Мадрид или е цял период? Така както е зададен въпроса може да отговорят само от Wizz.

# 396
Уф, кажете кога е бил отменения полет, примерно четвъртък май месец... Обикновено сменят за целия период, пример и зимно разписание отпада четвъртък. Не е чак толкова важно, просто се опитвам да миротворствам.
Така или иначе който има полети ще си погледне какво е станало, който няма ще види новите и толкова.

# 397
  • Пловдив

Това питам, да. Защото ме интересува конкретен период тази година. Затова проверих и разписанието. Мисля, че ако се знае кой е полетът и в кой "период" попада, ще е полезно, а не безсмислено, не само за мен...
П.П. neuromancer, благодаря за разбирането и миротворстването Hug

# 398
Здравейте! Закупих билети за майка ми и нейна приятелка през октомври от София до Аликанте и обратно. Днес получих имейл, че полетът на отиване остава същият, а на връщане часът се променя с 15 минути по-късно. Трябва ли да правя нещо, да потвърдя или нищо да не правя? Пътувала съм много пъти с Уиз, но за мой късмет никога досега не съм имала отменен полет, само последният имаше закъснение, за което разбрахме вече на летището. А сега няма да летя, майка ми и приятелката са и двете над 70-годишни и ми е притеснено. Ако не направя нищо, все едно приемам промените, нали?

# 399
До три часа преди полета можете да правите промени, ако не предприемете нищо се счита, че се съгласявате с новия час.

# 400
В мейла не пише ли? Ако не, влез в резервацията и потвърди, ако може.
За 15 Мин промяна не можеш да променяш или отказваш, така че най-вероятно няма и нужда да потвърждаваш.

# 401
Благодаря!

# 402
Обикновенно за толкова малки промени изобщо не уведомяват, но април месец ми промениха полета с 30 Мин. Получих имейл и имах опциите: приемане на новия час, връщане на пълната сума по картата, 120% като кредит или избиране на нов полет в рамките на 1 месец за същата или близка дестинация. Аз избрах нова дата след 1 седмица.

# 403
На мен ми промениха полета с 5 минути и си получих имейл. Не беше нужно да потвърждавам нищо.

# 404
Скрит текст:
[/spoiler]

О, не се обиждам веднага, питат ме за кой период отменят полети - вие, господине, можете ли да отговорите на този въпрос, защото аз няма как да знам дали е отменен един конкретен полет до Мадрид или е цял период? Така както е зададен въпроса може да отговорят само от Wizz.

Мога да отговоря, ако ми кажете датата и видя разписанието за останалите дати. Принципно не отменят само един полет, освен ако е нещо много извънредно. Но и един да е, ще си проличи.

Общи условия

Активация на акаунт