WIZZAIR - 48

• 36 632
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
Идеята е като въведеш ваучера, да си купиш евтин полет с евтин флекс, който после да смениш за по-скъп, като добавиш и другия ваучер и после още веднъж същата процедура.
Само че нямам идея защо не ти приема ваучера. Досега не съм чела в темата, някой да е ползвал такъв ваучер.

А да не би да имат срок на годност тия ваучери?

# 376
Не знам, какво пише, че ваучера не е валиден? Обадете се да видите какво ще кажат...
Ако просто не работи, може да има бъг в сайта...

# 377
Ами те са от м.05.2024 г. Все пак трябва да са една година валидност.

# 378
Здравейте, някой има ли опит с детски куфарчета с колелца, за возене на детето, дали правят проблем? Понеже на дължина и ширина малко надвишават размерите за ръчен багаж.

# 379
Личния опит на един е различен от личния опит на друг.
Най-сигурно провери дали влиза в рамката (рамките са мааалко по-големи от официалните размери). Ако не влиза - или рискуваш или не, никой не знае какво ще стане точно с теб. Идеята, че щом е за детето ще мине не е състоятелна.

Ами те са от м.05.2024 г. Все пак трябва да са една година валидност.
Имах предвид дали пише, че не е валиден или пише нещо друго, или нищо не пише, а просто не работи.

# 380
Мисля, че се сещам кои бяха тия куфарчета. Според мен ще го пробват дали се побира под седалката, т.е., в ония джаджи за мерене на куфар и така ще преценят какво да го правят.

# 381
То аз имам такова куфарче, ама надали са само един вид.
Или мерят или не, ако мерят - или влиза, или не. Аз ако кажа, че съм минал между капките това изобщо не значи, че и друг ще мине. Ако е това, което си мисля, с прайорити ще е ок.

# 382
Аз съм една от "късметлиите" на отменения полет до Шарлероа от днес поради стачка на наземния персонал.
Вчера около 22 часа получих мейл, че имат информация за стачка и се очакват забавяния на полетите.
Рано сутринта погледнах сайта на Шарлероа директно и там почти всички полети бяха канселирани, изключая няколко на Уиз, включително и тези от/до София и Варна, което ме учуди.
Към 8 часа докато си пиех кафето, получих СМС, че полета е отменен. По-късно изпратиха и мейл с допълнителна информация. Накрая дори имаше и допълнителен такъв с въпрос дали имаме желание да стигнем до крайната дестинация  чрез трето летище с време за отговор от 1 час, което досега не ми се бе случвало..

Сега се надявам на връщане и на сумите от транферите до Брюксел и обратно, както и хотела.
Най- много да пия една студена вода и да правя нова резервация до друга дестинация

# 383
Направих резервация за полет само за мен като си закупих wizz discout на мое име , искам да добавя още един човек.Как да постъпя, да анулирам резервацията ли?

# 384
Не е хубаво да анулирате билет с лека ръка - има голяма такса. Просто купете още един и изберете, че не летите вие за да може да сложите друго име. Няма да е с дискаунт разбира се. Следващия път - заедно.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 21:50 от neuromancer

# 385
Уиз си пренареждат полетите. Току-що премахнаха полета ми, а следващият в тази посока е след 3 дена, при това в много неудобен час. Ситуацията, меко казано, е много неприятна...

# 386
  • София
Да, на мен също ми отмениха полет и го преместиха за друг ден, което обърква всички направени от мен резервации по настаняване.
Нямах време да си изчета имейла, но и май там не пишеше нищо по въпроса, но какво се случва ако не приема промяната в полета - възстановяват ли ми парите за тази една посока или не?

# 387
Връщат парите. Може по сметка, а може и да влязат в профила като кредит за да ги използваш за следващи резервации. При втория вариант дори са с някакви проценти отгоре. За мен по-лошото е, че цялата организация по пътуването отива на вятъра.

# 388
  • In transit
Бихте ли споделили за кои полети се отнасят промените?

# 389
  • София
Бихте ли споделили за кои полети се отнасят промените?

За Мадрид.

Общи условия

Активация на акаунт