WIZZAIR - 48

• 37 511
  • 773
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте. При опит да купя билети на роднина от профила й, се начислява свръхтакса по 10е на човек в посока, защото системата мисли че профилът е робот. Знаете ли как може да се избегне такава такса? Профилът й е с discount club, затова е важно да се купят от там билети, които са 8 на брой.

# 361
Пробвайте от друго устройство или от инкогнито браузър. Или изчистете кеша на браузъра, който ползва. Ако това не помогне, нямам други идеи (не ми се е случвало).

Не знам дали разпознава самият профил като робот, или е свързано с кеша на устройството, от което се е логвала, така че да пробва. Ако е второто - някое от тези трябва да сработи. Ако е първото - нямам представа.

# 362
С профила е свързано. В сайта пише, че се иска връшане на средства, но дали наистина ги връщат. Може би ще пробвам с кол центъра утре.

# 363
  • София
Деца до 14 г. се разпределят служебно до родител - няма нужда да плащате. Чекирате се безплатно 24 ч преди полет. Системата разпределя дете до родител. Никой няма да позволи дете на 2 г. да се озове до непознати. Изпробвано.
А някъде дали го има описано? За да го имам като официална референция Simple Smile Търсих, но не намирам. Чатбота ме прати на кол център.
Искам да ползваме опция Travel Light Basic. С две деца, 6 и 9, но ще сме там само за два дни.  Как да съм сигурна, че ще разпределят децата при нас? Иначе следващата опция, като финанси е с 400 лв повече, което е доста като разлика.

# 364
Не знам дали го пише, но разпределят децата до възрастен. Трябва да сте на една резервация, не децата отделно.
Ако много държите да плащате, няма нужда да избирате по-скъпа тарифа, карате на бейсик и после доплащате само за места. Но  за четирима няма да е евтино.

# 365
  • Beyond the stars
В сайта на Wizz

# 366
След миналия вторник и закъснение на полетът до Бари със седем часа, този вторник полетът беше съвсем навреме, даже малко по-рано от предвиденото кацане.

# 367
  • София

Благодаря! А уж толкова рових.

# 368
Здравейте, имам подарък три ваучера на обща стойност 75 евра /всеки е по 25 евро/. Вчера купувах билети, въведох накрая преди плащането номера на единия ваучер, но нищо не сработи, за да се подвади сума. Някой има ли опит с ваучерите? Мога ли да си ги вкарам да ми стоят в профила и да се ползват от там? Мога ли да пиша и сед свършен факт да се подвади сумата?... Изобщо всяка информция ще ми бъде полезна. Благодаря!

# 369
От къде са тия ваучери? За пръв път чувам за ваучери.

# 370
Подаръчни ваучери сигурно.

След свършен факт никога не работят нещата, та не разчитайте

# 371
От къде такива ваучери?

# 372
Да, ваучерите са ми подарък за РД. Уиз предлагат тая услуга.

# 373
А как ще въведеш три ваучера наведнъж?

# 374
Всеки един си има различен номер. Аз се опитах да въведа само един, за да може поне един да ползвам, а другите например при следващи пътувания. Обаче не сработи. Затова ако някой е ползвал и знае дали има някаква тънкост евентуално да удари едно рамо.

Общи условия

Активация на акаунт