WIZZAIR - 48

• 37 518
  • 773
  •   1
Отговори
# 315
Аз и моите въпроси за купуване на билети за бебе Grinning
Купих билети, но писах бебето за над 2 год., като вместо първото му име писах Infant, а дата на раждане - една година по-рано.
Сега каква е процедурата - звъня на Уиз и им казвам да сменят датата на раждане и името на детето?

# 316
Да, звъните им

# 317
Здравейте! При безплатен ръчен багаж (20х30х40см до 10кг., ако не се лъжа) можем ли да имаме и допълнителна дамска/мъжка чанта, раница или не?
След като бъдат чекирани билетите, има ли опция за изтегляне на файла, за да се разпечатат на хартиен носител или могат да бъдат показани на летището и от приложението на WIZZAIR?

# 318
Здравейте! При безплатен ръчен багаж (20х30х40см до 10кг., ако не се лъжа) можем ли да имаме и допълнителна дамска/мъжка чанта, раница или не?
След като бъдат чекирани билетите, има ли опция за изтегляне на файла, за да се разпечатат на хартиен носител или могат да бъдат показани на летището и от приложението на WIZZAIR?
По първото питане - не може. Разрешен е един брой багаж.
По второто - може от приложението.

По принцип - ама никой не чете ... По-лесно е да се пита ..

# 319
можем ли да имаме и допълнителна дамска/мъжка чанта, раница или не?
Разбира се, че не може. Ако носите второ парче багаж, трябва да платите за прайорити примерно. Ама четете темата, поне първия пост, в него пише всичко, което трябва да се знае.

# 320
Чета, чета. И щом питам, значи съм решила, че нещо явно не ми е ясно или пък може и нещо да съм пропуснала. Все пак темата е точно за това или се бъркам!? Ако е така, МОЛЯ да ме поправите !Този път ще има за какво.
Това видях в първа страница:
“ Всички пътници ще имат право да вземат на борда един безплатен ръчен багаж с максимален размер 40 x 30 x 20 cm, който трябва да бъде поставен под седалката пред тях.”
Въпроса ми беше, дали освен посочения, мога да си взема и дамска чанта, раница (разбира се с по-малки размери). Благодаря за отговорите!
В случай, че се дразните чак толкова на някои въпроси просто подминете, не е толкова сложно.   Отколкото да се усещат някакви нотки на раздразнение и нападки, излишно изгубено време и за двете страни.

# 321
По ясно от това няма как да се напише! Един брой си е един брой, раница, торбичка, сакче, дамска/мъжка чанта и т н.

# 322
Чета, чета. И щом питам, значи съм решила, че нещо явно не ми е ясно или пък може и нещо да съм пропуснала. Все пак темата е точно за това или се бъркам!? Ако е така, МОЛЯ да ме поправите !Този път ще има за какво.
Това видях в първа страница:
“ Всички пътници ще имат право да вземат на борда един безплатен ръчен багаж с максимален размер 40 x 30 x 20 cm, който трябва да бъде поставен под седалката пред тях.”
Въпроса ми беше, дали освен посочения, мога да си взема и дамска чанта, раница (разбира се с по-малки размери). Благодаря за отговорите!
В случай, че се дразните чак толкова на някои въпроси просто подминете, не е толкова сложно.   Отколкото да се усещат някакви нотки на раздразнение и нападки, излишно изгубено време и за двете страни.
Пише си ясно-един брой ръчен багаж.
А този въпрос се задава непрекъснато,поне си направете труда да прочетете няколко страници,даже да не сте погледнали първата.

# 323
Ами именно това пише - "един багаж с макс. размер..."
Всъщност това е точно дамска чанта или подобно, всичко друго за съжаление се плаща. При не нискотарифните компании не се плаща и са точно 2.

# 324
Здравейте,  ако сме трима възрастни и едно дете 2,5 год.  и купя 3 места за възрастните като между двете на единия ред оставя свободно място, дали ще разпределят детето точно там.

# 325
  • София
Здравейте,  ако сме трима възрастни и едно дете 2,5 год.  и купя 3 места за възрастните като между двете на единия ред оставя свободно място, дали ще разпределят детето точно там.
Ако имаш предвид дали в самолета някой ще сравнява кой от всички ви точно къде е - не, няма.

# 326
Не, имам предвид дали свободното място между двамата възрастни ще бъде дадено на детето или има вероятност да го разпределят до третия възрастен на другия ред
Здравейте,  ако сме трима възрастни и едно дете 2,5 год.  и купя 3 места за възрастните като между двете на единия ред оставя свободно място, дали ще разпределят детето точно там.
Ако имаш предвид дали в самолета някой ще сравнява кой от всички ви точно къде е - не, няма.

# 327
  • София
Почти невъзможно е детето да се окаже на определеното от Вас място. Това, че вие ще го оставите празно, не означава, че никой друг не може да си го избере или да бъде разпределен там. Ако искате да избирате вие, трябва да купите за всички, включително и за детето. Иначе стават големи бъркотии, виждали кме такива случаи. Другият вариант е да се чекирате 24 часа преди полета и след това да докупите места около детето и единия възрастен, ако има свободни, но няма да можете да избирате в коя част на самолета да сте.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 11:17 от миленка_д

# 328
Деца до 14 г. се разпределят служебно до родител - няма нужда да плащате. Чекирате се безплатно 24 ч преди полет. Системата разпределя дете до родител. Никой няма да позволи дете на 2 г. да се озове до непознати. Изпробвано.

# 329
Купувате места за детето и 1 възрастен едно до друго, а останалите 2 възрастни без места се чекират 24 ч.преди полета където ги разпредели системата. Така няма да се притеснявате до последно как ще се случат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт