WIZZAIR - 48

• 37 553
  • 773
  •   1
Отговори
# 300
Постоянно се мени информацията.
По-добре си идете на летището, пък ще пиете кафенце.

# 301
  • София
Ние сме на летището, но не мисля да ходим на гейта отсега. В съобщението пише, че гейтът затваря, както е обявено. Но до 18 часа има 4 часа. Да не би да ни проверяват нещо?

# 302
Прочетете пак съобщението. До сега винаги е пишело, че чекирането на багажа приключва в първоначално обявения час. Гейта не би трябвало да е отворен дори за вашия полет, но може и ситуацията да е друга, прочетете внимателно.

# 303
  • София
В мейла пишеше за чек-ин. В приложението пише това за гейта:

# 304
  • София
Не мисля, че е възможно това за гейта. Те са ограничен брой на всяко летище и навсякъде би имало други полети на него - в часовете между първоначалния и новия час.
То да минете гейт сега и какво следва? Трябва да ви изкарат на плац край стоянките.
Попитай все пак на гише информация като им покажеш съобщението.

# 305
Нали вече пасажерите са на летището.
Какво пише на таблото с разписанието?
Ако има гейт там значи могат да си ходят на гейта, нищо че ще чакат със закъснението, пускат си други полети и си програмират закъснелия според очакването. Но по-скоро няма да е излязъл гейта на таблото и трябва да се изчака и тогава да се придвижат до него.

# 306
  • София
Има гейт на таблото, но на Информация ми казаха, че няма нужда да влизаме преди 17 часа, щом нямаме багаж за чекиране.

# 307
Няма начин гейта да затвори преди самолета да е там и напълно натоварен. Хората няма къде да седят. Нещо са объркали съобщението. Вероятно чек-ина затваря тогава.
Иначе по принцип е добре да сте на летището, защото може и да тръгне по-рано, ако сменят с друг самолет или нещо такова.

# 308
  • София
Да, ние сме тук. Но не сме минавяли проверката за сигурност.."Наслаждаваме" се на хлебарките на Терминал 1 Grin

# 309
Жалко за човека.
И в този случай Ики има ли обезщетение?
Не е тяхна вината за лошото обстоятелство.
В този случай, са форсмажор обстоятелства. Няма обезщетение.
При такъв случай, аз не бих предявила иск дори. А и щом са уведомили за случая...

Уведомили е силно казано.
Една пътничка споделяше тази информация, “доколкото била разбрала”. След като няма как да проверя причината, смятам че е по-разумно да се подаде иск, пък те да си го отказват, ако е неправомерен.

Иначе, да, оказване на първа помощ е причина, за която не се изплаща обезщетение.

Също така ми е интересно, ако събитието /лошо време или здравен инцидент/ се е случило някъде по веригата от всички полети за деня, а не на конкретните летища на излитане/кацане има тежест?

# 310
  • София
Нас чак сега ни качиха в самолета, който е чисто бял, без брандиране на Уиз. За първи път пътувам с такъв.

# 311
  • In transit
Нас чак сега ни качиха в самолета, който е чисто бял, без брандиране на Уиз. За първи път пътувам с такъв.
Не са имали време да му сложат лепенките, сигурно и седалките са с найлоните. Grinning. Важното е, че са ви качили и ще излетите.

# 312
  • София
Даже и кацнахме вече, слава Богу. Общо 3 часа и 35 минути закъснение. Причина - късно пристигане на самолета от предишен полет.

# 313
Възможно ли е месец преди полет цената да падне. В три дневната промоция  с 20 % за датите които ме устройват беше 256 лв до Ларнака. Сега пак е същата след промоцията. Не знам тази дестинация дали е от натоварените, при които цените са постоянно високи.

# 314
Всичко е възможно, дали ще стане никой не може да каже.

Общи условия

Активация на акаунт