WIZZAIR - 48

• 36 519
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
Днес пак имам мейл за 20%
Аз запазвах по нощите, в издирване на евтин приоритет. И ми направи впечатление, че към 1.30 си стоеше намалението, а то явно било удължено.
Обаче много странно как от различни телефони на приложението ми даде различни цени, за един и същ профил. От десктоп версията също. То аз добре, че проверих.
Допълвам се
Билетите, които купих снощи, днес са на двойна цена, сега проверих да не съм се минала😂

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 11:23 от m@ria

# 661
  • Цюрих
Здравейте!
Имам закупени билети до София от Базел, обаче може да  се наложи да ги анулирам и да сменя датите на пътуване. Как точно се случва това и ще ми удържат ли някаква такса? Цената на билетите в момента, която съм платила е 100лв. Мога ли някак да сменя датите на полетите и да доплатя, ако трябва за новите дати? Нещо не ми е съвсем ясно.

# 662
  • Beyond the stars
Здравейте!
Имам закупени билети до София от Базел, обаче може да  се наложи да ги анулирам и да сменя датите на пътуване. Как точно се случва това и ще ми удържат ли някаква такса? Цената на билетите в момента, която съм платила е 100лв. Мога ли някак да сменя датите на полетите и да доплатя, ако трябва за новите дати? Нещо не ми е съвсем ясно.

Без FLEX доплащате разликата в цената на билетите и имате такса, която в най-ниския си вариант е 40 евро на пътник, тоест в повечето случаи е по-добре да си купите нови билети.

# 663
Без флекс ще Ви излезе много, много скъпо. Към 60 евро на посока за смяна на датата, полета или името. 120 евро само за самата смяна. По-добре си купете нови билети. А следващите вече ги купувайте с флекс.
И аз имам до Базел билети, промениха ми полетът от 14.00 на 07.20. Вчера получих известие и за промяна в друг полет.. Лион-София, от 17.05 го променят на 20.55, демек кацане след полунощ, таксита и т.н. Това е положението.

# 664
Лион - София за коя дата?

# 665
Здравейте!

Най-лесно е просто да проверите, влизате си в резервацията, промяна, ще видите цената, докато не въведете карта няма да влезе в сила промяната. Плаща се такса за промяна и разликата в цената, тоест момента, в който правите промяната е важен. Ако билетите ви са по-евтини от таксата за промяна, може направо да купите нови.

# 666
Лион - София за коя дата?
13 февруари.  На всички четвъртъци през февруари са променили часовете.

# 667
  • Цюрих
Благодаря за отговорите! Винаги гледаме да има Flex, ама тоя път, понеже аз си купувах билетите🤣🤣, съм пропуснала опцията. Беше ми за пръв път.Нищо, другият път ще знам. Лек и безавариен полет на всички пътуващи!

# 668
Здравейте!
Предстои ми пътуване от Букурещ-Германия
исках да питам колко стека цигари имам право да взема?

# 669
  • София
Здравейте!
4

# 670
Здравейте!
4

Благодаря ви!
Питах една приятелка от тука тя ми каза, че имам право 2 стека да взема.

# 671
Потърсете в интернет митницата в Германия какво казва.

# 672
При транзакции от 2 седмици насам вече не ми се трупат wizz точки. Да няма някаква промяна?
Проверих малко назад из темата, не стигнах да сте го обсъждали, извинявам се ако се повтарям.

# 673
  • София
От Условия на Бонус програмата за картодържатели на кредитна карта DSK –Wizz Air
т.18 ... "Максималният годишен оборот на ПОС с картите (основна и допълнителни), върху който картодържателят натрупва точки е 40 000 лв."

# 674
Благодаря. Това винаги ли е било така или е ново?

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 22:09 от Doro

Общи условия

Активация на акаунт