Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 64 382
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Аз съм много доволна от розовата опакова, поднових. Нищо не ми замъглява, но и не отварям очи по време на миене.

# 76
Това са 2 различни продукта,за първа и втора стъпка.
Относно замъгляването на очите при почистване на грим, от няколко дни се каня да споделя. От години използвам само 2-3 спирали, сменям постоянно всякакви почистващи продукти( мицеларни води, балсами, тоалетни млека, олиа, някои ми лютят, други не), не свалям слънчевите очила навън никога. Постоянно мислих, че причината за вечно зачервените и сълзящи очи е в слънцето или почистващите средства. Но реших да си купя за първи път спирала от аптеката и се спрях на SVR. Коренна разлика, погледът ми се избистри моментално, няма зачервяване и размазване. Първите 2-3 пъти ми беше малко трудно да работя с четката, но се свиква. И прави добър обем, почиства се лесно. Определено няма да си купя повече дрогерийна спирала.

# 77
  • При децата ми
Относно замъгляването на очите при почистване на грим, от няколко дни се каня да споделя. От години използвам само 2-3 спирали, сменям постоянно всякакви почистващи продукти( мицеларни води, балсами, тоалетни млека, олиа, някои ми лютят, други не), не свалям слънчевите очила навън никога. Постоянно мислих, че причината за вечно зачервените и сълзящи очи е в слънцето или почистващите средства. Но реших да си купя за първи път спирала от аптеката и се спрях на SVR. Коренна разлика, погледът ми се избистри моментално, няма зачервяване и размазване. Първите 2-3 пъти ми беше малко трудно да работя с четката, но се свиква. И прави добър обем, почиства се лесно. Определено няма да си купя повече дрогерийна спирала.

Би ли споделила кои са спиралите?

# 78
На мен със Zero ми е добре, не ми се замъгляват очите, но този почистваш балм, който иначе много ми харесва как почиства кожата, ми дразни на очите. Усещам парене и то дълго след измиване.
https://www.notino.bg/lumene/valo-nordic-c-balsam-za-pochistvane … f82c600f90a18b8f6

# 79

Би ли споделила кои са спиралите?
От дрогерийните са тези:

От много години само тях използвах, харесвам ги как стоят, но вечно има нещо за корекция, нещо размазано след 2 часа. А след като си купих аптечната спирала вече съм убедена, че не са ми понасяли на очите.

# 80
И моето зрение се замъглява при почистване със Zero, когато сложа много от него и търкам по-интензивно очите и продукт попадне в очите. Но почиства кожата много добре и продължавам да го използвам.

# 81
Момичета, препоръчайте ми шампоан, балсам и маска за изрусена, суха коса с фриз и мазен скалп. Косата ми е слама.
Добре ми се отразиха Елсев, лилавия, хидратиращ, но искам да го сменя.
От Балев Plex серията не съм доволна.

# 82
Момичета, препоръчайте ми шампоан, балсам и маска за изрусена, суха коса с фриз и мазен скалп. Косата ми е слама.
Може да пробваш хидратиращата серия на Пантен, щом и лилавата на Елсев ти е допаднала. Аз мисля да пробвам и хидратиращата и плекс сериите на Syoss, то май друго интересно в ДМ не остана.

# 83
Може да пробваш хидратиращата серия на Пантен, щом и лилавата на Елсев ти е допаднала. Аз мисля да пробвам и хидратиращата и плекс сериите на Syoss, то май друго интересно в ДМ не остана.
Може ли линк на хидратиращите продукти на Пантен?

# 84
# 85
Здравейте, моля ви да ми препоръчате измивен продукт за лице като втора стъпка, пяна или гел. Купих си това олио, което да ползвам като първа и не е никак лошо. Иначе четох за измивните пяни на Хималая хубави отзиви, ама конкретно за тази с розата за суха кожа не видях никъде отзив и не знам дали е хубава. Моята кожа е доста суха.
За моята суха кожа пенителя трябва да е нежен, sls много изсушава. Аз  ползвам на cera ve измивния
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030008334

# 86
  • на дъното
Здравейте 🙂
Вчера си закупих тази къна от ДМ

Естествен цвят ми е черно,но имам бели косми 🫣(от години ги прикривам само с къна).Та въпроса ми е имали някой наблюдения за нея? Благодаря ви предварително 🤗
Лек ден ви желая 💗

# 87
Здравейте, търся нещо хидратиращо за тяло с частици (брокат). Виждали ли сте подобни?

# 88
# 89
Пише само блясък, не виждам в описанието частици.

Общи условия

Активация на акаунт