Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 739
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Пазарът ми от ДМ днес:
Пастата за зъби на Донто дент видях от германка, която следвам в инстаграм, хареса ми и взимам втора опаковка. Нощният серум с кератин също е хвален в инстаграм в профилите с насоченост грижа за косата, но не съм го пробвала преди. Взех шампоана, който коментирахме тук, има много хубав аромат. Серумът на Алверде купувам за пореден път, особено за зимата е много подходящ. Балсамът за устни е добре познат форумен любимец, а маската с Q10 също купувам за първи път.

# 556
  • София
Здравейте момичета, търся препоръка за фон дьо тен.  Търся фон дьо тен , който не се впива в бръчките на челото. На 44 съм със смесена кожа,ползвам сутрин серум вит. С ,база,слънчезащита и след това фон дьо тен Катринс,но след час фон дьо тен се е отдръпнал и стоят черти от две бръчки(дълбоки) на челото. Има ли спасение?

# 557
О не, не, не говорим за сериозна пигментация, а за малки петънца от зле третирани пъпки.
За целта си взех това
https://shop.lillydrogerie.bg/8-ml

# 558
  • Асеновград
Докато сме на тема пигментация, много съм доволна от този серум с вит С (с нормална/мазна кожа съм), и цената му е добра според мен защото могат да са доста скъпи, от Емаг го поръчах, в момента е 25лв доколкото видях. Доста го хвалеха дерматолози и други хора занимаващи се с грижа за кожата, състава е добър, аз винаги си правя такива проучвания преди да купя определен продукт и този път не съжалих.

# 559
  • Deutschland
Снощи за първи път ползвах Бетина Барти лосион с кокос. Изключително деликатен аромат има, тоест не пречи после да сложите парфюм. Попива бързо, а кожата става много мека и гладка. За любителка на аромати като мен, ми се искаше аромата да е една идея по-силен, но ще го преживея. Другите два варианта бяха с какао и мускус.

# 560
  • София
Снощи за първи път ползвах Бетина Барти лосион с кокос. Изключително деликатен аромат има, тоест не пречи после да сложите парфюм.
Скрит текст:
Попива бързо, а кожата става много мека и гладка. За любителка на аромати като мен, ми се искаше аромата да е една идея по-силен, но ще го преживея. Другите два варианта бяха с какао и мускус.

Много полезна информация, благодаря. Точно такива лосиони търся Simple Smile

# 561
  • Mediterraneo
На мен никакъв лосион не ми пречи да си сложа парфюм Simple Smile

# 562
  • Асеновград
Единствено върху Sol de janeiro не мога да сложа парфюм защото ароматите на кремовете им са много силни и трайни но и те са далеч от дрогерийни (откъм цена).😀😅

# 563
  • Deutschland
Аз след парфюмен лосион на Avon.

# 564
Момичета вече има налични календари, според вас заслужават ли си?

# 565
  • София
ММ предишните 2 години ми подарява такъв календар на Балея. Много е готино всеки ден да си отваряш и вадиш нов продукт (те са в размер на тестери), но повечето си седят неизползвани и ги изхвърлям. Тази година си мисля да му кажа да не ми подарява пак, но още не съм решила със сигурност. Тръпката е много яка, макар доста от продуктите да не са много полезни.

# 566
И аз като цяло много обичам Коледа и винаги ме изкушават, но се сдържам вече от календари. Имах на Балеа една година, почти всичко си остана неотваряно и раздавах. В на есенс и катрис пък е пълно с лакове и пак е безсмислено.
Затова залагам само на календара с чайове на ДМ, тази година мисля да взема освен него и този на Дм био.

# 567
Аз мисля да си взема коледния календар с чай и за котките ми. Със сигурност чаят ще се изпие, а те ще изядат нещата от календара.

# 568
  • Light of Zartha
Аз знам за чаения календар, но какъв е този за котки? Звучи много яко, може ли линк или подробности? И аз имам котка и не знаех досега.

# 569
Това е линкът към котешкия, на втората снимка се вижда какво съдържа (нямам лични впечатления) https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dein-bestes-koleden-kalendar-202 … 066447709681.html

Общи условия

Активация на акаунт