Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 668
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Децата на приятелка в момента са тийнейджърки много са запалени по кутиите от типа bellebox..

# 706
Струва ми се че сега е модерно кафяв молив и гланц да се ползва. Има кутии комплект на Николета Лозанова с молив и гланц с брокат за 40 лева. Обичат парфюмите на Ариана Гранде. Хареса ми идеята за маски за лице или масло за коса от професионалните серии. Цените на минитата не са високи, но качеството им е доста добро и стават за чудесен подарък. Има и мини комплекти козметика за коса (шампоан, балсам) за пътуване на добри цени и са идеални за подаряване. Мисля че NYX е една от готините фирми за гримове и палитри. Мейк ъп революшън не ми се струват чак толкова качествени, колкото опаковките им предразполагат да си мислиш че са. Мисля че няма да сбъркате с хайлайтър, руж, очна линия, гланц и молив за устни. Също така ако имате бюджет от 100 лева и сте в София в Сефора последно имаше минита на Rare beauty, която е собственост на Селена Гомез и са с чудесно качество, освен и че те също са популярни сред тийновете. Даже аз имам 2 ружа и 2 хайлайтъра от тях. Страшно са сладки, пигментирани и трайни. Гледам в Инстаграм се завръщат белите брокатени/перлени маникюри, може да добавите и някой мини лак за нокти. Идеята за Belle Box също е добра. Нещо за което могат да си говорят и да споделят впечатления по между си Simple Smile Сега се сетих че хвалеха балсамите за устни на Николета че били хубави и идват в много яка опаковка. Тъкмо идва зима и всяка жена/тийн ще има нужда от балсам да не й се напукват устните. Това в случай че искате нещо по-неутрално да подарите, а не грим.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 02:36 от Lale_Lili

# 707
Също олио за устни в момента е хит. Или спрейчетата за тяло на Sol de janeiro.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 04:22 от Meddyy

# 708
  • Deutschland
Парфюмите на Ариана Гранде и аз ги обичам, нищо че съм динозавър 😂

Искам да попитам имате ли отзиви за памперсите на ДМ и Лили?

На ДМ са хубави, на Лидл още повече.

# 709
  • София
Бизантиум на Тезори д'ориенте дали има хубав аромат?
Много внимателно с този аромат, защото е убийствено натрапчив, тежък, мазен. Мога да нося силни парфюми,  но от този ми ставаше лошо Sad

# 710
Включвам се с предложението за подарък. Парфюми съм се отказала да подарявам от години, освен ако не купя любим аромат на човека, иначе не смея. С грима предполагам, че е същото.
Бих предложила една хубава кутия, в която са сложите бяла козметика за тяло, the body shop имат хубави комплекти лосион за тяло+ душ гел. Може да добавите от така популярните олиа за устни и например лак за нокти.
Олио за устни виждам, че хвалят Essence и Catrice. Хубави лакове за нокти са например Essie. Може да добавите шийт маски (на Миша са хубави), ароматна свещ или нещо сладко.
Сигурна съм, че ще се зарадва на жеста и ще използва нещата. Purple Heart

# 711
Да, The body shop също е добра идея. За олио за устни аз харесвам и на NYX fat lip oil.
Скрит текст:

# 712
  • Благоевград
Здравейте!
Моля да ми препоръчате лек лосион за тяло, крем за тяло или нещо за под душа. От седмица кожата ми е като суха, напукана от средата на тялото надолу, по вътрешната страна на дрехите все едно имам пърхут, не знам какво става. Лятото по едно време пак беше така, но бързо премина. Не знам на какво се дължи, чудя се дали не съм се дехидратирала, защото няколко дни пиех само по 1.5 литра вода на ден, а обикновено консумирам към 2.5 литра. Ще съм благодарна за препоръка за хубави продукти, които почиват бързо и не са мазни.

# 713
За под душа и аз търсих, но май няма много. Бяха похвалили това в една от темите, в момента е намалено в makeup:

# 714
  • София
Бизантиум на Тезори д'ориенте дали има хубав аромат?
Много внимателно с този аромат, защото е убийствено натрапчив, тежък, мазен. Мога да нося силни парфюми,  но от този ми ставаше лошо Sad
Парфюмчето е сладко до накъртващо, със сладък, почти горчив бадем. Оприличават го на Монталския Sweet Oriental Dream

# 715
Препоръчвам това олио за под душа на Микса, но трябва да се хидратира и след излизане от банята. За зимата най-добрата комбинация за мен е от този душ гел и този крем:

# 716
  • Варна
Продуктите за хидратация под душа изчезнаха нещо. И аз ги харесвах. Имала съм на Нивеа, Лео крема и още една марка полска беше. Та ако някой се сети или види някъде, пишете.

# 717
  • Някъде там
За ръце зимно време съм много доволна от лосиана на Юсерин с уреа, от кремчето за ръце на марката обаче не съм доволна.
В момента използвам крем за ръце на Vaseline и съм изключително доволна.Ръцете са ми меки и не се напукват.
За тийнката мисля, че би било най-подходящо да получи ваучер за пазаруване. Така се дава право на избор, което е по-добре от подарък с ненужни продукти, които може да не използва.

# 718
  • Melmak
Благодаря ви, другата седмица ще изляза да отделя повече време и ще ви пиша какво съм взела. Много добри идеи ми дадохте!

# 719
Вчера ходим до ДМ за да пробвам глоса, който си харесах от live НА ДМ. Не ме впечатли, не е траен и не дава пухкав обем на устните.

Кой е глосът?
Max Factor гланц за обемни устни 2000 Calorie, Nr.170 Nectar Punch.

Общи условия

Активация на акаунт