Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 92

• 63 138
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Харесах си един парфюм на Кристина Агилера и още няколко неща ,които да си взема. Кауфланд ми пусна талон за отстъпка на бонбони още в началото на седмицата. Лидъл също. Искам РД да го изкарам в разходки ако е хубаво времето или в къщи със семейството и изобщо не ми е приоритет точно тогава да се тъпча по магазини и да си губя времето там.
Талонът важи 10 дни. Не е задължително да е в деня на РД.

# 736
Да ,но исках да си купя всичко предварително. Защо трябва да е след РД? Аз лично искам всичко да си купувам предварително. На всичкото отгоре тази седмица се пада и празникът на града ни ,така че лудникът до 26-ти ,ще е пълен.
Но както и да е.
Мои си капризи. Така или иначе няма да изчакам да ми пуснат талона за да напазаря. А те ,ще ми го пуснат на 24 най-рано ,защото талоните ми важат до 23 ,а аз на 23 съм РД. Но както и да е ,няма да мрънкам повече и талона най-вероятно ще увисне. За какво изобщо ги пускат ,ако ще ти го пуснат след РД?
Тъпотия! Но лично мое мнение!
Извинявам се за отклонението от темата. Спирам с мрънкането си.

# 737
  • Сливен
Мavina от Сливен ли си?

# 738
Ще ми се смеете, но аз им писах точно заради това че не пускат талона по-рано. Отгориха ми че талона важи 10 дни и толкова. Направих си труда да им пиша и аз възмутена от това ново правило, ама никой тук в БГ не се интересува от обратна връзка явно. Комуникацията е от 02.10. тази година.

# 739
Мavina от Сливен ли си?
Да! ☺️ От Сливен съм.

# 740
Моят РД е днес и имам талон. Колко дни имам, за да го ползвам?

# 741
Честит Рожден Ден!
Пише си на талона, вижда се на снимката до 01.11.2024

# 742
Честит Рожден Ден!
Пише си на талона, вижда се на снимката до 01.11.2024
Благодаря, Лили.
Аз съм доста разсеяна... Не го забелязах Blush И за това благодаря! 🤗

# 743
Може ли да препоръчате спрей за коса против наелектризиране ? Дали обикновена термозащита би свършила същата работа? Simple Smile

# 744
  • София
Искат ли ви лична карта, за да ползвате талона?

# 745
Тази година съм разочарована от ДМ.
Мислех си ,че ще ми пуснат талон за отстъпка на рожденик днес. Утре ми е РД и исках днес да си напазарувам. Миналата година ми пуснаха талона един ден по-рано. Тази година явно на РД ,ще пуснат талона или след това.
Тъпотия. Обичам да си пазаря предварително и РД да си го отделя за други неща.
Талонът важи 10  дни.Има време за покупки.

# 746
Искат ли ви лична карта, за да ползвате талона?
Мисля че няма нужда, нали с приложението ползваш талона за намаление, а там си въвела рождена дата и въз основа на това си получила този талон. Той е еднократен. Не е като преди цяла седмица да пазаруваш с отстъпка.

# 747
  • Пловдив
Обикновено отговорите на въпросите ви са на един клик разстояние и са добре структурирани в първи пост...

Време е за НОВА ТЕМА!

Общи условия

Активация на акаунт