"Системата - 60" - тема 55

• 20 280
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • ВАРНА
Ще стане, няма къде да иде Stuck Out Tongue Winking Eye
Лебед, бързо са влизаш в релси Hug. Зора ми е да ги направя три храненията, не да ги редуцирам до три. Sunglasses Понеже, както бях писала последните 10 дни някъде все се храня по веднъж най-много два пъти дневно. За сметка на това успях да размърдам кантарЕВ.
Умирам за суши и аз, то всъщност за обяд май е позволено ...!?
Kally May, браво на теб! Как хубаво звучи това за новите дрехи Heart Eyes
Аз ще си почакам докато се похваля с това.
Днешното меню ще го пиша по-късно, още не знам какво ще ми щукне за вечеря.

# 587
  • в реалния свят
Kally May , радвам се, че се включи. Бях се притеснила, че директната ми конкуренция е отпаднала. Аз занулих резултатите от миналата година и ще отчитам само тазгодишните. Ще видиш шестичка някой ден, ако продължаваш, както досега❤️
ni4iq , също изчезна от хоризонта.
Днес сутринта няма драма с моята КЗ, обаче има такава с мъжа ми. По-несериозен диабетик не съм виждала. Бичи сладкото и си мисли, че като пие хапчета е решил проблема. Ама не е. Майка ми е същата като него. Аз не съм диабетик, но се старая поне хранителния ми режим да е добър. Утре ще взема направления за изследвания и за тримата. В петък ще ги пуснем, за да мога мъжо да го вкарам за няколко дни в нисковъглехидратен път.
Днес:
З - кисело мляко с канела
О - варени яйца със салата
В - печено пил. филе смалко домат.

# 588
  • ВАРНА
мама барба, дано бързо да разрешите проблема с тая пуста захар 🤞
Аз отчитам Ден 7 (2)
з: две пържени филии (от вчера 🤷🏼♀) с парче шунка и парче кашкавал, 1 с мед и сирене.
о: 100-ина грама мариновано филе от херинга и 1 филийка хляб Вита
в: половин кисело мляко и 1 мандарина.

# 589
Здравейте прекрасни!
Лебедче, благодаря ти. Твоята оценка ми е много важна.
За днес:
З: две филийки хляб Живена с масло и лютеница.
О: винен кебап с ориз за гарнитура.
В: две кивита с котидж.
Хубава и минусова вечер на всички.

# 590
  • Бургас
Здравейте на всички! Успешна година ви пожелавам!
От утре мисля да съм с вас, дано успея малко съм несериозна.
62кг съм висока 1,51, дано поне 5 кг да успея да сваля.
Като си кажа че ще съм на диета и нещо ми прищраква и всичко отива по дяволите. Някак си това че ще се ограничавам ми пречи психически дори.
Ще си пиша менютата за да ме поправяте.
За утре- ден 1 ви.
З - Баница домашна.
О - 3 бр.кюфтета и салата домати и краставици.
В - Кисело мляко и плод.
Вечер ще ми е най трудно, как от 18 часа докато легна няма да хапвам нищо, но ще опитам.

# 591
begeli, добре дошла!

de3demonka, а, знам, знам, че от 1 искаш на 3 и аз съм малко разпиляна с менютата. Закуска/обяд... и някъде там вечеря. Дописвам за сушито - позволено е за обяд - "Разрешено е да се яде суши от всякакъв вид.", аз си спазвам и за вечеря (спомням си от някъде, но не знам от къде съм го видяла това позволение)

Kally May, И-ей! Хайде, хайде, нови дрехи с още по-хубаво емоции!

Утре нов ден. И скоро пак тръгвам за Турция, преди няколко часа започна новото броене Wink

Ден 20 (10)
з/о (14:30): 1/3 голям козунак една питка с масло, лютеница и кашкавал
в(18:30-20:00): помело, 4,5% кисело мляко с ябълка, канела и боровинки, кашкавал

Ден 21 (10)
з: голям краешник квасен хляб (все едно 3 филии) с масло и кашкавал
о: пилешка супа със зеленчуци + голямо парче торта - Рафаело (можех да откажа, не беше толкова вкусна, ще ми е за урок за натам)
в: цедено кисело мляко с ябълка, канела и 7 сини сливи

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 17:55 от Лебед

# 592
Здравейте прекрасни! Добре дошли на новите системки.
Бързам с отчет за днес:
З:овесена палачинка с шунка и моцарела, чай, едно киви.
О: две картофени кюфтета, салата от моркови и цвекло.
В: две кивита, ябълка, парче бяло сирене.
Сега съм си приготвила голяма чаша билков чай. Води се успокоителен. На мен ми действа добре. Бяла и добра съм за радост на околните.
Хубава и уютна вечер на всички!

# 593
  • в реалния свят
Днес ми е луд ден с много задачки. И забравях, че съм гладна😃
З - кисело мляко с канела
О - моцарела със салата
В - котидж
И сега се върах вкъщи. Малко съм гладна. Ще пия ментов чай.

# 594
Здравейте, системки. Много се радвам, когато имам постове за четене. Аз днес се претеглих на новия кантар, който показва 1,5 кг повече от стария, но стария взе да се бъгва. Истината е, че ми подейства много отрезвяващо. То в един момет вместо да вървя към 7 аз сериозно съм се запътила към 9 Cry Спирам вече с леженето на стари лаври, че съм била 110 кг, защото ако продължа в същия дух пак ще стана толкова. Явно това с рядкото теглене при мен не работи, както и всекидневното теглене и двете ме съботират. Решила съм да се тегля веднъж седмично и да си записвам килограмите. Та от днес занулявам дните и започвам отначало.
Ден 1 кг 87,5
З: Доизаядох вкусотиите с глутен и да го спирам. Парче тиквеник и чешка вафла;
О: омлет и салата айсберг
В: салата айсберг, 1 мандарина и1 портокал.
Направих си тренировката. Крачки 10000+
Kally, ще си я постигнеш целта.Ти колко висока беше? Много е готино да си купуваш по- малък размер дрехи.
Мама Барба, много добре, че вземаш мерки с кръвната захар. Няма по-добра превенция от храненето. Моят баща и той е с висока кръвна захар. Яде хляб и сладко, пие си хапчетата и си мисли, че всичко е на 6
Лебед, бързо да минава цистита и да е успешно пътуването и престоят в Турция.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 20:02 от cvetnaS

# 595
  • в реалния свят
Най - после приключиха празниците за мен и ще си отслабвам на спокойствие😂
Честит имен ден на празнуващите!
Днес:
З - супа топчета
О - гювече със салата зеле и моркови
Дотук добре, но от 15-до 16.30ч - ивановденско абсолютно несистемно освинване. По малко от всичко. Колегите са виновни😃
Жалко само, че сутринта кантарът показа най-ниското тегло от последните 4-5 години. Утре пак на яйца и пиле ще трябва да бъда.
Цветна , този номер със смяна на кантари го изживях драматично преди няколко години, когато замених вечния механичен кантар с електронен. Почти плюс 3кг разлика. И сегашния ми ел. кантар не ме е теглил с първа цифра 6*. Хубаво, че дъщерята и внука се теглят от време на време, та да разбера, че и по-ниско тегло показва гадината.
Относно честото теглене, аз съм "за" в режим на отслабване. 1 - 2 пъти в седмицата е ориентир дали се движиш правилно. За себе си винаги съм казвала, че при отслабване кантара ми е другарче. И му се радвам и му се сърдя😊 Когата го забравя с месеци, че съществува работата става дебела🐷
Ти си решаваш. Но не допускай грешка, да си върнеш постепенно килограмите.

# 596
Здравейте
Отчитам ден 2 като почти успешен. Направих си крачките и тренировката.На рожден ден сме от 19ч и ще хапна
печено пиле и салата. Малко ще закъснея с часа, но е от онези поводи дето сме най- близките на маса и не върви да кажа, че след 18.00 ч .не ям. Както някой преди време писа социален натиск няма да се дърпаме Joy Пък  ще си взема тортата за закуска утре
Мама Барба, викаш, че аз леко минах 1.5 кг можеше и повече да е. Неприятно ми стана, но нали се претеглих и на стария та разбрах, че не съм качила екстремно. За съжаление пущината взе да прави проблеми и се наложи да взема нов.
На работа с тези почерпки е мама миа. Почти всеки ден има поводи и да си призная вече не поглеждам в почивната, че се изкушавам. Добре, че не сядаме заедно да се храним и така мога да не си вземам.
Лека и отслабваща вечер Flowers Sunflower

# 597
  • ВАРНА
cvetnaS, не го мисли кантара. Огледалото и сантиметрите са по-важни от него.

Здравейте!
Снощи пропуснах да пиша, та отчитам два дни менюта.
Вчера Ден 8 (2)
з: две Охлювчета с канела от Била - мислех ги от два дни преди това и като заведох дребния на училище минах специално за тях. Много ги обичам. Най-интересното беше, че вече не ми се сториха чак толкова хубави както преди Relieved
о: печено пил. бутче, чери доматки със сирене и половин филия черен хляб.
в: 5-6 чери доматки с плочка сирене

Днес Ден 9 (2)
з: бриош с шоколад от Лидл и едно охлювче с канела Relaxed - трябваше да ги приключа
о: винен кебап с ориз
в: 1 кисело мляко и круша

Много минуси на всички и Хубава вечер от мен Hug

# 598
Здравейте мили момичета!
Моят отчет за днес:
З: две филийки Живена с масло и синьо сирене, едно киви, чай.
О: два кренвирша запечени с кашкавал, салата айсберг с малко краставица и чери домат.
В: половин кофичка-100гр. котидж с две ябълки.
Лебед, взимай мерки с цистита и не го оставяй да вилнее. Аз съм с хроничен и е ад под небето. Разправи се с него радикално.
За домочадието утре съм правира пиле фрикасе.
За целият сос-500мл мляко и около 150 мл от бульона сложих две пълни с.л брашно. Дали ще е голямо нарушение, ако не измисля друго за обяд, да ям от него. Без хляб, разбира се.
Хубава и минусова вечер на всички.

# 599
  • ВАРНА
Лоритта, няма да е голямо нарушение. Сигурна съм, че няма да ти се отрази негативно.
Спокойна нощ, момичета 🤗

Общи условия

Активация на акаунт