За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 23 183
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Няма да ти развалям впечатленията.
Ще се посмееш и ще видиш, че и той е човек и има нещо, в което не го бива
Учил,учил е от Yi bo ,ама не е неговото това нещо наречено танц

Ето тук пее  Faded на Alan Walke и Titanium на David Guetta ft. Sia

# 391
.................................
Имаше един супер забавена снимка на Ямапи и Каме (мисля) с прически от 90-те и облекло в животински принт.
2в1 ще се сети за какво говоря.
В скрит текст, че си е чист компромат Joy.
Скрит текст:

Xiao Zhan най го харесвах в началото на Вълчето newsm03.

# 392
  • София
Joy Ох, Tuon, тези точно съм ги гледала. Даже май на танца с Ибо има няколко варианта от различни участия. И точно покрай това се отказах да го гледам как танцува. Бях чела, че като е участвал в риалити шоуто, което май го прави известен, заради това, че не танцува правилно е имал проблеми с коляното и с паднал нокът на палеца на крака. И тогава разбрах аз защо съм имала същите проблеми като се мъчех с народни танци едно време.

Но в Our Song много ми харесва, в клипове оттам за пръв път му забелязах дължината на краката. Иначе в историческите сериали никакъв шанс, там само талията личи. Grinning

2в1.. ОМГ! JoyJoyJoy

Оправихте ми настроението от работния ден.

The Wolf още не съм го гледала.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 14:37 от ElzaFB

# 393
  • пак на Рив Гош
Аууууу, защо ми трябваше да отварям скрития текст?!
Много моля да се върна 5 минути назад във времето, за да забравя, че съм го отваряла (ама съм сигурна, че ще го отворя наново) Joy

Добре, че Xiao Zhan няма нужда да танцува, за да е сеХси, изтегнат на канапето му отива повече Grinning.

След като в продължение на седмица съвестно и безплодно чаках субтитрита на 8ми епизод на No Gain No Love в дорама-та, рано тази сутрин се предадох и я изгледах с озвучка. 15 минути след края на епизода, бяха вече налични (барабар с тези на 9ти) Stuck Out Tongue Winking Eye. Малките иронии на живота.  Но поне ще си имам занимание за довечера.
И чакам другата седмица двата епизода спин-офф с героите от уеб-романа Joy.

# 394
Роца, какво да ти кажа... Не си никакъв азиатски фен ако не си се смял на тази снимка. 😇

# 395
  • вятърничава
Аааа, да сме наясно, снимката на Каме и Ямапи е от сериал и си има логично обаснение в сценария!
Ама,гледайте ги тези сериали,преди да пишете! WinkДа издавам ли?
Tuon,много добре знаеш,че тези чехли са тренд в момента, а леопардовият принт е тренд forever and ever. Ямапи и Каме са модни икони.

bb6,гледай ги и ти тези сериали преди да пишеш Joy
2в1, и аз харесвам парамедичката,харесвам всички и сериала,като цяло е приятен и почти без забележки. Това,че помрънквам от време на време е камъни в градината на сценаристите,защото тормозят героите с безумните си хрумвание.Писах след изгледан 11 епизод,.
Скрит текст:
Видя ми се хем смешна,хем детинска реакцията на парамедичката след целувката.Тя е от най-адекватните в сериала, харесва го, на ква се прави= що се дърпа.Сега пък той на къв се прави Rage
Нямам търпение да изгледам 12-ти тогава, и при двете двойки има развитие.
И аз,и аз Smiling Imp

# 396
  • България
Xiao Zhan не ми прави впечатление, което си е супер предвид колко фенки се изброихте днес.
Лошото е, че Zhang Ling He започна да излиза от мъглата.
Затова си кътам Song Wei Long, поне той да си остане забелязан само от мен.

Изгледах 7 епизода от Moon Love (2024).
На пръв поглед е леко семпъл, с лоша режисура и актриса, която не харесвам.
Обаче взе да ми става все по-интересен, има и една дива принцеса, която ме радва.
Жалко, че тя не е в главната роля. То и самата главна роля е леко тъпа, героинята вижда духове на мъртви и така 10 години. И всеки път пищи като заклана. Да беше гледала "Шепот от отвъдното", щеше да знае как се прави. Bowtie

# 397
LaughingLaughingLaughing МоарейнД Само ако знаеш преди много години докато гледах една китайска драмка " нещо Лин Лан беше" там имаше една госпожица дето постоянно пискаше и когато започнеше двамата с ММ едновременно възкликвахме " тая пак писка" то май и по едно време  и ГГ-й и той така казваше LaughingLaughingLaughingLaughing

# 398
.............................................

След като в продължение на седмица съвестно и безплодно чаках субтитрита на 8ми епизод на No Gain No Love в дорама-та, рано тази сутрин се предадох и я изгледах с озвучка. 15 минути след края на епизода, бяха вече налични (барабар с тези на 9ти) Stuck Out Tongue Winking Eye. Малките иронии на живота.  Но поне ще си имам занимание за довечера.
А, защо мила се мъчиш на руски, когато още миналия ден го имаше на български.

Не съм фен на никой. Всичките ги харесвам newsm56. Е,................... едни малко повече от други newsm03.

# 399
  • пак на Рив Гош
А, защо мила се мъчиш на руски, когато още миналия ден го имаше на български.
Емиииии що? Защото няма кой да ме светне къде да го търся Hug
Признавам, нямам "инстинкта" да търся в Плейтюб, може би защото доста често не се разбира с ад-блокера на браузъра на таблета. Затова често го прескачам, както и драмакуул и някои от другите руски сайтове.
Ще трябва да свикна да наминавам нататък Grinning

А тази вечер, докато си правех 10тте хиляди крачки след работа, слушах един подкаст на трима "френски" корейци, които обсъждаха защо хората (във Франция) харесват Корея, тоест всички аспекти на hallyu - започнаха от К-попа, минаха през сериалите, културата, козметиката и модата... Беше много интересна дискусия, понеже и тримата (двама младежи и една девойка) са родени и израснали във Франция и са дошли в Корея по-късно. Та, имат и от двете култури и "противопоставянето" на гледните точки беше забавно, дори и да беше пречупено през техните лични преживявания/наблюдения, а не по-задълбочени проучвания.

Ние тук, обаче, знаем защо харесваме Корея Wink : https://www.instagram.com/reel/C_V0YdfNTKI/?igsh=dzllNnF2cXJzMnpr

И, докато сме на вълна No Gain No Love, един дългокос Kim Young Dae във фотосесия: https://www.instagram.com/reel/C-Pfm7xxNNa/?igsh=MXV5MHFvdG96N3Eydw==

# 400
На 16 серия съм от Moon Lovers. Незнам какво ме накара да го започна, въпреки че се досещах, че ще е някоя тъпотия подплатена с драма до самия край. Когато не намеря/изпитам удовлетворение от даден филм/сериал започвам да си задавам въпроси и да търся поне някакъв скрит замисъл/послание в продукцията та да оправдая донякъде изгубеното време. Честно казано тук не намерих нищо,... освен ако фанатизмът(4-тия принц), злобата/злината в чистия и вид(3-тия принц), страхливото псе/чакалът(8-мия принц), детската наивност(10-тия принц) и глупостта облечена в морален кодекс( Хе Су) не се брои за послание. Актьорската игра е брилянтна, след като поотделно всички тия гореописани образи успяха да ме издразнят до N-та степен, но дотам. Изненадан съм от високия рейтинг на тая боза. Реалната оценка за мен би  била не повече от 5, и то само заради добрите актьори и режисура.В допълнение, като нещо положително, което задържа интереса ми до 16 серия бих изтъкнал единствено красотата на главната. Наистина си е топ красавица момичето.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 01:11 от yopen

# 401
А моето 17г. момче не може да понася Айю нито като актриса, нито като певица, нито като ХеСу, а като жена я намира за много грозна. Заради нея не харесва АС, но пък го е гледал два пъти. На мен АС ми е най-любимия сериал за сега и заради него открих корейските сериали и музика. За мен всичко си му е точно по мярка освен поведението на главната в 18а и 19а серия. А събитията извън личните отношения и романтиката където я има са доста точна интерпретация на историята, което много ме впечатли. След първите гледания доста се порових да намеря исторически данни за тези личности и този период и открих доста съвпадения.Дори астронома си има прототип - китайски учен.

# 402
  • България
Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo (2016) е направен за радост на жените.
Там са събрани все красиви мъже.

Три дни ходих като омагьосана.
Но не е заради качествата на сериала. Grinning
Тази Хе Су е абсурдно тъпа и нагла. Реално сигурно още първите дни щеше да е с една глава по-ниска.
Не може да попадаш в средните векове сред знатни и да се държиш толкова арогантно.
Иначе актрисата е страхотна, красива, талантлива.
Китайската версия, оригиналната, е много по-логична и исторически реална.
Обаче е скучна, 4 принц е многоженец и некрасив, всички мъже са с бръснати глави, само тя беше историчка или нещо подобно и има логика в оцеляването ѝ.
В общи линии съм съгласна с yopen.

# 403
Moon Lovers въобще не го харесвам. Гледах го, защото коментарите твърдяха, че е хубав (+ Lee Joon Gi) и има високи оценки почти навсякъде.  Да, ако смятате, че безумната реклама за това шоу ви лъже, знам как се чувствате.
Бях много щастлива когато свърши. Всичките 20 еп. наистина изпитаха търпението ми.

# 404
Китайската не можах да я издържа изобщо. Видя ми се мега скучна и мудна, всички актьори и актриси грозни, а главната, която според описанието трябваше в миналото да е съвсем младо момиче ми изглеждаше на 35+.

Заради този несполучлив опит не проявявам никакъв интерес към китайските сериали. Но китайски филми с корейски актьори гледам и ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт