Джейми, успех на младежа!
А гаджето и то ли ще е студентка?
Мария, какво става с квартирата,аз може и да съм изпуснала,ако си писала дали сте намерили?
И моето момиче от събота е в Благоевград.
Прекрасно е да чуеш от детето си : Обожавам си университета и всичко в него, обучение, професори, колеги, извънкласни занимания.
Все така да е! Като знам с какво омерзение ходеше в гимназията, особено последните две години .
Аз го закъсах с кръста, дами. От месец усещам болки отвреме навреме, мажа, много рядко взимах хапчета. Обаче в петък вечер стана страшно. В събота следобяд вече не се издържаше, а аз съм доста държелива на болка. В никаква поза и по никакъв начин. До рев стихнах, постоянно ме избиваше студена пот от болките.
Обадих се на приятелка лекар, тя ми пусна електронна рецепта , една силна инжекция, хапчета, свещички. Комшията доведе една възрастна пенсионирана сестра от село, пълна ми инжекцията и след около десет минути започнах да чувствам облекчение. След пас можех да се движа,а към днешна дата болките са минимални.
Хапчетата ще си ги пия поне седмица.
Все ме е боляло кръст, имам и радикулит на рамото, и там ме е боляло силно, ама такова чудо не е било.
Иначе вече съм мома софиянка,засега само почивните дни ще сме на село,а като застудее няма да ходя. Ангел обича и зимата да ходи, все до намира в къщата нещо да прави, имаме условия, отопление,всичко, но аз не си падам по зимния селски живот.

Моля те, напиши в кой блок е потреса, че утре татко и щерка заминават за София за разменно писмо.