Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 412
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Страхил, хахахаха! Нашата е Генка, Кати го измисли.

# 121
Ние си имаме Хуанита. Joy Дъртата Хуанита я експлоатирахме много яко, сега внучка й си стои на топло в избата в София и не я използваме. Сложихме килими и тя като тръгне (мощничка си е) и все се навира под тях. И там си остава. Но апартаментът е няма 100-на квадрата и бързо и лесно се минава с прахосмукачка на стик. Аз с такава се родих.

# 122
  • при късмета
Добро утро!

Моя робот почти не го ползвам. Не е и кръстен Joy
На пода имаме плочки навсякъде, даже кухнята и част от хола са фугирани. Голяма играчка беше покрай стените, заради камъните, които тук таме се подават. Остана да облечем едно, като бордюр, което стои, пак заради камъни и прага. Подовото е изпробвано, работи. Сега само трябва да разучим как работи онлайн. Първото, което ще сваля долу е хладилника, че сега само се разхождам по стълбите.
Сега ставам, че трябва да изчистя и да хуквам по задачи, Гушки на всички Hug

# 123
  • при късмета
Добро утро!

Ша вадя тифтеря, бързо да се явите

# 124
Добро утро!
Пак ще съм без коса... Отново агресивна химия, този път всяка седмица за 18 седмици ако издържа....
Иначе Дългун е в Бг, купона е на макс, след първите 24 часа каза - като завърша университета и се връщам JoyJoyJoy Имаме съмнение, че след още 24 часа ще иска университет в БГ JoyJoyJoy

# 125
Калинче, ще издържиш, няма друг начин! Hug Дано да не ти е толкова тежко този път. А за косата, дали каска няма да помогне?
А, Дългун нека първо завърши университета, тя България на никъде не е тръгнала да бяга. Ще го чака, хаха. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз другата седмица съм за годишния очен преглед. Аз ходя на всеки три месеца, но на годишния преглед правят всички скенери и по-сложни тестове. Освен това търся добър дерматолог тук, че имам някакво малко образувание, дето не изчезва...

# 126
Калинче, стискам всички палци!

# 127
Благодаря ви!
И аз стискам, ама доктора има съмнения JoyJoyJoy Пак изкарах доста - 6г. с 3-ти стадий+2 в 4-ти.... сега съм на финалната права.

# 128
  • София
Снеже, вярвам че и това ще мине и ще се справиш!❤️🧡💛

# 129
Калинка, финалната права може да бъде мнооооооого дълга, нали знаеш? Гуш! Hug Време е да покажеш на доФтора, че нещо не е познал. Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 130
Това смятам да направя, защото се чувствам добре.

# 131
  • при късмета
Калинче, ще се справиш не, ами отгоре. Кажи на доктора да е жив и здрав да го види. Стискам палци да мине леко химиото

# 132
  • София/Севлиево
Лейди,ще се справиш.Имаш силен дух,а това е много важно, когато се бориш с тая гад(тези редове ги пиша със сълзи на очи, защото се сещам за мама, която още от самото начало се пречупи и издържа едва няма и три години/с 27 химии през тях) .Прегръщам те.А младежа нека си завърши там,пък тук винаги може да се прибере...
Ние сме що-годе добре.Аз някаква алергия ли отключих,разболявам ли се,но от вчера съм с течащ нос и всичко ми е като в мъгла(а Роско в понеделник тръгна на градина във вторник ми го върнаха заради кашлица, която влачи от Нова година насам,но и неговия нос протече).Слави няколко дни беше меко казано ужасен,но сега е добре и утре заминаваме за Бургас до 10-ти...

# 133
Лейди, знам, че ще се справиш и с това предизвикателство. Та ти си профи!
Кратун да не се ослушва, а да хваща българско гадже, че по- често да ни навестява.
Ели, оправяйте се.

# 134
Ladybird_  ще се справиш!
Аз не знам къде съм. Последните 24 часа са ми като сън. Младежът и баща му заминаха преди час. Два дни опаковам багажи, той с гаджето рожден ден празнува и двата дни. Снощи се прибра огледа какви дрехи ще оставя, поприказвахме малко очи в очи, че е нашата телефонна любов ( по скоро Вайбър).
 Да видим каква ще е картинката с двама първокурсници е та вероятно днес ще е денят на настаняване и ремонти. Зълва ми в момента живее на 100 м. от общежитието та мъжът ми ще остане при нея колкото се наложи.
От вчера нямаме вода, и помпата изгоря и картинката е пълна. А да и майсторът за пералнята ще идва днес. Отивам да поработя, че да се поразсея малко.

Общи условия

Активация на акаунт