Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Значи днес цариградските кюфтета на Лидл в пота с започващия капак за 20 минути, през това време нарязах зеленчуците за гювеча, и съответно за  по-малко от час и кюфтетата и гювеча под налягане (20 мин ама отидох на работа като го включих мъжът ми го е отворил за обяд).
Като коментираме манджи младежът си готвел два дни със съседа и той се оказал от Бургас, та пекли кебапчета в тенджерата... на бюрото до прозореца. Добре че му пратих целия комплект.
mariat има стаи двойки и тройки, по думите на сина ми не са по-добре от тяхната, но я е видял на снимка на момчетата ( приятелите му са в МГУ), не е ходил при тях. Днес ще излизат с другия му приятел и той вече е в София.

# 166
Добър да е денят ви Heart
И печката с горен реотан не изпарява водата - вече се научих, че каквото и да пека трябва да е без вода.....

Скрит текст:
Вале, прибираме се от Благоевград и тайно се оглеждах за Мими. Wink Моля те, напиши в кой блок е потреса, че утре татко и щерка заминават за София за разменно писмо.
Лейди, май в Англия печките с долен и горен реотан са кът.
И на брат ми е подобна, той е спец на домашен хляб с квас, панетоне, козунаци. Едва ли вече би си сменил фурната заради липсата на долен реотан.

Имам спешна нужда от помощ - правя хляб с квас, правя с различни брашна, мм много го харесва и го яде.... на големи шупли става, хубаво изпечени горна и долна кора, но........ вътре е мокър RageRageRage
Играх си с градусите, играх си с времето, дори пекох и без да е в началото под капак - резултата винаги е един и същ - вътре е мокър WearyWearyWeary

Такъв проблем с козунаци и хляб с мая нямам.

Оставам си с печката Joy Много се радвам на различните уреди, обаче сме на много тясно и трябва нещо да махна, за да сложа друго..... Когато купих големия миксер се разделих с хлебопекарната JoyJoyJoy
Сега мм е решил, че трябва да купи пречиствател, йонизатор и незнам какво за водата, че нашата била поне 11 пъти ползвана.... и за него ще трябва място....

# 167
Лейди, веднага отправих въпроса към брат ми и ще чакам да пише.
Виж неговите произведения на изкуството как изглеждат.
Скрит текст:
Този е с куркума.

С въглен

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 21:20 от mariat

# 168
Мария много ще съм благодарна!!!!!

# 169
Еха, Мари, впечатлена съм от брат ти!
 Добро утро!

# 170
Добро утро.
Марулетка, и аз съм впечатлена, признавам си.

# 171
  • при късмета
Добро утро!

Мария, браво на брат ти
Аз трябва да измисля какво ще готвя и следобяд ще тичам насам натам

# 172
Лейди, според брат ми може да е от начина на печене. Неговият включва само вентилатор и капак. Ползва касерола с капак. 20 минути на 230 градуса, после 10 минути на 200 градуса без капак. Последните минути може да варират. Чакам да се похвалиш!

# 173
Мария със сигурност някъде бъркам..... Опитите продължават Joy След 2 дни ще е новото предизвикателство.

# 174
  • при късмета
Оле и кафе не съм сложила

Размотавам се от сутринта. Даже с Валето се видяхме. Ще готвя сто неща днес, че Шефа остава утре, а ние ще ходим на вилата, че трябва да довършим инсталацията на парното и да я напълним. Дано успея и дивана да си инсталирам. И компютъра за поливаме трябва да спрем. И дърва трябва да редим. Абе има с какво да се занимаваме.

# 175
Благодаря за кафето, Ма ко!
Щерката има стая в общежитие.

# 176
Кръстовден е!
Да са честити имениците!
След 2 дена отлагане на полети, най-накрая Дългун литна...... Сега чака автобус, че и там сменя часове, дати...... ще е у дома довечера, а трябваше вчера рано сутринта.... Днес трябваше да е на работа Joy

# 177
Лейди, показвам новия хляб с лилава царевица.

Честит празник!

# 178
Мария RageSmiling ImpImp
И моя изглежда така, но вътрешността е влажна, не е като на другия ми хляб Rage

# 179
  • София
Добро утро!
Идвам с кафето:

Бяхме на панаира във Враца, страхотен е, занаятчийски, много шатри с производители на какво ли не.
Купих си това каренце, тъкано На стан.

Успешна учебна година на деца, родители и учители!😍

Лейди, как си, кога почва новото лечение?
Тод да се чувства чудесно в университета и много успехи да има!

Мария, видяхте ли стаята, как са нещата?

При нас едно и също, което е добре. Моят възпален седалищен нерв върви към оправяне бавно, но славно .😁
Мими я е завъртяла въртележката на якото учене буквално от първите дни. Спи по няколко часа, учи, учи, вчера почти насълзи го изкара по телефона 😁. Но накрая вика Нищо, аз така обичам, да съм яко заета 😆

Хубава седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт