Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 34 398
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Говорете ми говорете, толкова години я дондуркаме нашата, сега е в единия край на бетонираната площадка за кокошарника, но изненадата от преди половин час в парника зад един домат има поникнала смокиня, не си спомням да е имало там.

# 91
  • при късмета
Май ще размисля да я развъждам Joy Аз съм виждала смокини само по морето и двете пред блока. На тези съм обръщала внимание. Тук са малки, даже както казах тази пред нашия вход седи по-скоро на храст и размерите са едни и същи откак сме тук. За издънките не се бях замисляла

# 92
Добро утро!

Днес съм по-спокойна. Вчера емоциите бяха много. В 9 ч една от мамите в наборната тема пусна съобщение от сайта на университета че младежите започват на 10.9 той прие добре новината, с баща му вече направихме графика кога как, добре че не се обади да уговори и  с родата... Чуваме се след работа и обясняваме че най- добре да тръгнат на 8 и отсреща, а не на осми имам ангажимент на 9 ще тръгваме...Та да видим какво ще е. Списъци и багажи, от сега съм приготвила някои неща, други му изпратих да види и след малко ще коментираме.

# 93
Джейми, в София ли ?На общежитие?
  Мари, намерихте ли квартира?
  Синът ще си ходи в събота, гаджето почва на 02.09., той е от 16.09.

# 94
Да, официално почваха на 16, вчера бомбата инженерните специалности започват с 5 дни по 8 ч математика (включително 14.09 събота), а настаняването на общежитие е от 9 което означава, че всички трябва на 9 да ги настанят за да може на 10 в 8 ч да са на лекции/ упражнения.

# 95
Споко , момчето е голямо ,ще се подреди и настани. Ако знаеш колко още неща има да прекарвате и закарвате,или да си носи.
  Моят син казва,че само дрехи ще вземат сега, ама гледам купили си миксер, ютия, с един курс няма да стане.

# 96
  • при късмета
Добро утро!
Джейми, ще се нареди младежа. Дано няма много за ремонт в стаята
Аз хуквам да търся ципове за калъфите на бъдещите възглавници за дивана на вилата. Вчера оставих да ми ушият дамаската, да видим до края на седмицата дали и с това ще се оправя

# 97
Добър да е денят ви!
Джейми JoyJoyJoy
Дългун вчера си получи мейла - почва на 23.09.  Другата седмица отива за 7дни на почивка в БГ... Още не си е открил стила на обличане Rage

# 98
То е ясно, че ще се справи. Обаче нагласата е важна. Искаше да има два три дни да се окопити, а то както сам каза добре дошъл я реши тези задачи.
Ladybird_  почивка в БГ казваш, добре звучи.
марулета един ще е курсът, това са 400 км в посока. Колата ще е само с багаж. Каквото е нужно ще се купува там.
ма ко ремонт колкото и тегаво да е е най- малката ми грижа. Специалистите ще се справят.

# 99
Джейми, аз имах предвид,че при нас няма да е на един път.Вие сте далече, а и моят си идва всяка седмица с колата.
  Лейди, може да го намери в БГ стилът.Или стилът да намери Дългун.С приятели ли ще бъде?

# 100
Сам тръгва, но има приятели в България и купона вече е организиран ImpJoy

# 101
Ооо, супер е това!

# 102
Марулетка, чакаме някакво класиране за общежитие. Щерката и гадже гледаха квартири, но са много тесни, някои са без климатик. На първо време се надяваме на чудо и някое второ/трето класиране за общежитие. Багаж съм почнала да събирам. В главата ми също уж има списък.
Лейди, да се забавлява Кратун!

# 103
Аз  доколкото знам първокурсниците ги приемат на общежитие, почти всички.
  Кога излиза, те на 16.09 почват?
    А гаджето къде ще живее?
 Само в студентски ли гледате?

# 104
  • при късмета
Добро утро!

Приятна почивка на Дългун!
Мария, не знам къде търсят, но е хубаво да разширят малко, ако не намират. Новото строителство са наистина тесни апартаменти, не знам как хората ги купуват, за наем както и да е, временно е.
Ще мисля какво ще готвим, че Шефа нещо абдикира от това
Гушки на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт