КАУФЛАНД - тема 72

• 71 064
  • 786
  •   1
Отговори
# 450
Аз изчаках да се "разпечата"😜 цялата касова бележка и тогава започнах да си прибирам нещата. Интересно какво ли се случва, ако на подобна "бележка" има купен уред, стока за връщане?!

# 451
Не са ли длъжни да издадат читава бележка? Клиентът няма вина, че не им работят устройствата.

# 452
  • Сливен
За сушилниците,показания на Пармаш ръждясва след година,година и половина,сменила съм поне 5бр.
Сега съм със стоманен вече 10години,цената е висока около 50лв беше тогава ,но няма грам ръжда.Трупа варовик,но с полирапид става като нов.

# 453
  • София
Не е проблем подобна касова бележка.
Викате служител и е длъжен да пусне дубликат.
Случвало ми се е да излезе крива или да свърши хартията - така съм правила. Те си знаят как да направят дубликата.

# 454
  • София
На мен на момента ми разпечатаха нова. Само ми се караха, че съм започнала да прибирам покупките. 😃

# 455
Да, предполагам, че могат да издадат дубликат. Добре че не ми се наложи, че в онзи момент никакъв служител нямаше и щеше да се наложи да ги издирвам.☺️ Случвало ми се е "надъвкана" касова бележка, крива, с червен и лайки по нея, но досега се е виждали какво пиле. Така "отрязана" още в началото не бях виждала.😂
Таня, какво общо има прибирането на покупките с  ележката? Не мисля, че повдигането на артикула при вече "тръгнала" бележка причинява "отрязването" на бележката. По принцип изчаквам да излезе цялата бележка, но ми се е случвало няколко пъти и преди това да посегна, ако съм се разсеяла (предимно като говоря с някой до мен)- никакъв проблем не е имало с бележките.
П. П. Ако тръгнеш иначе да прибираш покупките преди завършването на сметката, на екрана се изписва да ги върнеш. Та накратко...не е ясно защо са ти се карали служителките, май не са били много наясно и те.😆

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 19:12 от dolce miele

# 456
  • София
П. П. Ако тръгнеш иначе да прибираш покупките преди завършването на сметката, на екрана се изписва да ги върнеш. Та накратко...не е ясно защо са ти се карали служителките, май не са били много наясно и те.😆
Май наистина не беше наясно, защото млъкна като и показах "чуканчето" от бележката. Simple Smile Но все пак наредих всичко отново на кантара. Simple Smile

# 457
  • София
До принтирането на бележката покупките не трябва да не се пипат. Обърква се нещо системата.
Във Фантастико си  го пише като предупреждение.
Дубликат са длъжни да издадат при подобна хартийка.
Служител се вика или през екрана на касата, или просташки, като мене - на висок глас. Като викна ме чуват през 2 квартала  и веднага тича дежурната касиерка.

# 458
И на мен ми се случи същото. Свърши ролката и не излезе бележка изобщо.
Викнах служител и пуснаха дубликат.

# 459
Как става викането на служител през екрана на касата?

# 460
Има иконка и пише на нея помощ нещо такова.

# 461
Благодаря, не съм се замисляла за какво точно е този бутон.😅

# 462
Аз в Лидл съм викала от екрана. Че там не стоят постоянно до селфчек касите.
А в Т маркет направо има вграден звуков сигнал при нужда от служител.

# 463
  • София
До принтирането на бележката покупките не трябва да не се пипат. Обърква се нещо системата.
Във Фантастико си  го пише като предупреждение.
Дубликат са длъжни да издадат при подобна хартийка.
Служител се вика или през екрана на касата, или просташки, като мене - на висок глас. Като викна ме чуват през 2 квартала  и веднага тича дежурната касиерка.
във кое фантастико има каси на самообслужване, при нас  на Любляна няма?

# 464
Мисля че само в един магазин на ГМ Димитров.

Общи условия

Активация на акаунт