КАУФЛАНД - тема 72

• 70 959
  • 786
  •   1
Отговори
# 615
И при нас са отдавна тези неща, които пише marinadp.

Явно е поетапно по магазините.
Аз пазарувам всеки ден в обедната почивка в Кауфланд. Днес за пръв път виждам такова меню.

# 616
  • Сливен
Блосъм,фирмата е от Сливен,съществува от много години,собствениците им са много богати каракачани,от "елита" на града.Аз никога не съм купувала техни пподукти и не бих заради слуховете,че ползват сухо мляко.
Намерила съм си друга фирма качествени продукти,които обаче се предлагат само във верига от нашия град.

# 617
  • София
Имам много монети, днес ще ги сложа в машината за монети, въпроса е може ли после с ваучера който ще ми дадът на информация да се плаща на касите на самообслужване?

# 618
Зареждат подаръчна карта със сумата
Имам много монети, днес ще ги сложа в машината за монети, въпроса е може ли после с ваучера който ще ми дадът на информация да се плаща на касите на самообслужване?

# 619

Може.

# 620
Можете директно на касата на самообслужване да да платите с монетите.

# 621
Направих същото, и една служителка такова конско ми чете. За тия стотинки си имало машина.

# 622
Че какво я бърка служителката, касата е 'на самообслужване'?

# 623
Наблюдава за реда и машината започна да плюе стотинките. Имах под два лева сметка, а стотинките бяха над пет лева. Заради такива като мен наскоро им била блокирала машината.

# 624
Според мен е недопустима такава забележка. Не нарушаваш реда.

# 625
По-скоро за Вас ще е по-трудно директно на касата според мен, отколкото на броячната машина.
Друг е въпросът, ако филиала няма такава машина.

# 626
Много бавно трябва да се пускат и се губи време на касата.

# 627

Мен на тази машина и пет книжни лева ми изплю. Нещо цялостно не ме харесва тая машина. Simple Smile

# 628

напротив, съвсем уместна си е забележката. ако ще плащаш така, поне да е точна сумата.

# 629
  • София
О, не бих се занимавалада ги броя  за платя сметката, оказаха се наистина доста 313 лв на съвсем дребни монети по 1,2 и 5 стотинки

Общи условия

Активация на акаунт