КАУФЛАНД - тема 72

• 68 995
  • 786
  •   1
Отговори
# 705
  • оттам, откъдето започва България
Винаги по-голямото количество е по-евтино. Simple Smile В момента се мъча да приключа кутия Ариел 40 пранета, тъй като седмично само една пералня ми е бяло пране и затова няма да ползвам купоните.
Мисля че е на 18 лв. 20 пранета прах Ариел в Кауфланд.

# 706
Купих от тези Грандино, като нямаше Моцарт, майка ми искаше увити, за почерпка. Не са отворени още. 5 лв. са.
Или 5 лв, или 5,99 лв беше цената им вчера. Не съм сигурна.
Тази седмица или следващата има ли някакви прилични бонбони на промоция, които са подходящи за почерпка в училище? Класът е с около 30 деца.🤔

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 21:54 от dolce miele

# 707
  • София
Да помоля за помощ. Купувам от тази котешка тоалетна:

Снимката е стара. Цената вече е друга. Миналата седмица мъжът ми беше в Пловдив и го накарах да купи от там, защото има много удобен магазин. Оказа се, че кутиите са ХХЛ и така цената става много по-изгодна. Днес бяхме в 2 софийски магазина, но са стандартните кутии от 6 л, а не като пловдивските от 8 л.

Виждали ли сте в някой софийски магазин от големите кутии?

# 708
  • на земята
Да похваля ютията Ровента, топ е!
Който е взел улучил е ,много се двуомях, не съжалявам.

На каква цена беше?
60 лв с точките излезе

# 709
  • София, България
Напоследък пазарувам след работа от Кауфланд на Централни Хали. Понеже аз живея при Парадайс мол в София и ние не сме благословени с Кауфланд наблизо.

Преди ходих до Кауфланд-Малинова долина, но  трябва да имам специално свободен ден, за да ида там иначе хич не ми е по път.

Като работя в Бизнес парка хващам си метрото и като сляза на Сердика преди да се кача на линия 2, за да ида до Витоша се качвам да напазарувам от Кауфланд на Халите, ама то е вечер, след 20ч. Просто доста от нещата вече до вечерта ги няма, които са на промоция.

Искам да ви питам кога пазарувате вие? Дебнете да е първи ден на брошурата? Дебнете ранни часове?

# 710
В нашия град има само 1 магазин и не хванеш ли повечето промоции сутрин и/или в началото на седмицата,значи никога няма да ги хванеш.

# 711
Има ли такъв комплект в Кауфланд?
Скрит текст:

# 712
  • София
Напоследък пазарувам след работа от Кауфланд на Централни Хали.
ур
Искам да ви питам кога пазарувате вие? Дебнете да е първи ден на брошурата? Дебнете ранни часове?

ОК си е Кауфланда на  халите, удобно е от всякъде.
На въпросите - ранни часове не мога да дебна, не съм си изпила кафето, студено ми е, не ми се бърза. Нищо, че съм от категория - гнусни, дърти пенсии, които само се пречкат. Bowtie-
Първи ден на брошура  дебна ако ММ си е харесал нещо и го иска. Но пак не търча рано-рано. В повечето случаи се разочарова и после връщам. Всеки ден в топлите часове се разхождам по улиците и ако мина през Халите или друг К. влизам за нещо харесано. Ако го няма - ок, ще го пуснат пак след седмица.
К. в Малинова долина ми се води квартален, но много неща ги няма,  не зареждат.
Там много рядко ходя и то само ако внука пожелае да го посети. И детето си има предпочитания от рекламите по тв.

# 713
Между другото,в градинката до Халите,(Кауфланд) периодично има фермерски пазар и предлагат вкусни продукти...

# 714
  • shumen
В нашия град магазините са 2 и понякога не сварвам всичко.

# 715
  • софия
Между другото,в градинката до Халите,(Кауфланд) периодично има фермерски пазар и предлагат вкусни продукти...
Всеки четвъртък. Продуктите са малко, неособено интересни. 2 щанда с месни продукти, 1 с хляб и закуски (тези в &Хляб на 10 мин. са на светлинни години пред тях) и 1 с ПиЗ. Ходих два пъти и спрях. Няма за какво.

# 716
Цитат
И да искам няма как да дебна в ранните часове.Пък и не е имало стока заради, която бих се вдигнала по тъмно.Ходя точно в халите късен следобед,привечер.Редовно няма неща от промоции и купони.Понякога мисля, че изобщо не ги слагат някои от тези стоки. Грозна работа, не им прави чест на веригата.

# 717
  • Mostly in my mind
Всичко си слагат. Simple Smile

# 718
  • София
Въпрсония Кауфланд на халите вече 3ти път виждам стока с изтекъл срок, та гледайте... даже последния път като казах на служител той каза не ме въллнува

# 719
Има ли дубайски шоколад при вас?
 В нашия магазин нямаше и помен от него в 10 сутринта Joy

Общи условия

Активация на акаунт