"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 298
  • 778
  •   1
Отговори
# 45
За първи ден се брои този с чиста, ярка кръв. Ако ти зацапа следобед или вечерта се брои от следващия ден.

# 46

Здравейте! Искам да попитам дали виждате и вие нещо,защото аз виждам много бледа чертичка. Нямам закъснение все още ,но правим опити от 10дни и реших да проверя
Какво да правя момичета?

# 47

Здравейте! Искам да попитам дали виждате и вие нещо,защото аз виждам много бледа чертичка. Нямам закъснение все още ,но правим опити от 10дни и реших да проверя
Какво да правя момичета?

Раничко е още. Повторете ден,два преди МЦ.

# 48
Аз лично не я виждам на снимката. Пробвайте след два дни с първа сутрешна урина. Не знам този тест с каква чувствителност е

# 49
Правите опити от 10 дни или имате 10 дни от овулацията?

# 50
Здравейте момичета искам да попитам понеже съм с нередовно менструация последния ми цикъл беше на 16.07 сега сме18.08 искам да ви попитам дали е възможно да съм бременна понеже имам болки в долната част на корема и кръста иподути болезнени гърди моля за мнение незнам теста за бременност дали ште отчете

# 51
Като сте правили секс, естествено, че е възможно. Само тест ще покаже, с първа сутрешна урина най-добре.

# 52
Като сте правили секс, естествено, че е възможно. Само тест ще покаже, с първа сутрешна урина най-добре.
Ами правихме опити за бебе на 5.08 и 6.08 но тогава се появи леко розаво зацапване и незнам дали може да е възможно да съм бременна

# 53
Възможно е

# 54
Здравей те по исчисления на календара сега съм три четири дни преди ову но след като свърши в мен веднага всичко изтича искам да попитам на вас случвало ли се е и дали може пак да има вероятност да забременея Благодаря предварително

# 55
Естествено, че може. Напълно нормално е да изтича семенната течност след полов акт. Тя изтича, сперматозоидите отиват в матката. Семенната течност си е свършила работата и оттук нататък цервикалната течност на жената поддържа сперматозоидите.

# 56
Привет! Писах и в други групи, не смея да се радвам. Много ми е отчаяно. МЦ не е от много редовните,но никога не прескача. Варира между 29-34 ден . Та ,ако смятам средно на около 32 дена ми идва, имам 4- 5 дена закъснение. Ще започна от там ,че преди седмица за три дена ми зацапа с кафяво, спря за три дена и днес ,отново на два пъти видях зацапване съвсем малко по хартията след малка нужда. Направих си тестове няколко, просто си казах - какво става? За моя изненада беше положителен,но с бледа черта, след ден пак направих ,пак бледа беше , а долните тестове са на различни марки, като шуърчек е от вчера следобед, една идея има насищане. Но пак май е бледа като за 4 дена закъснение да речем. На АГ няма как да отида при толкова малко закъснение,ще изчакам. Имам тъпи болки ниско долу, гади ми се, стяга ми гушата все едно..., вие ми се свят. Звучи като,че ще ми дойде или ,че ще се окаже биохимична бременност, направо съм във филмите. Толкова много го искам това бебе, планувано е...

# 57
Пусни си кръвен (ЧХГ) и прогестерон, и после повтори след 48ч в същата лаборатория.

# 58
Привет! Писах и в други групи, не смея да се радвам. Много ми е отчаяно. МЦ не е от много редовните,но никога не прескача. Варира между 29-34 ден . Та ,ако смятам средно на около 32 дена ми идва, имам 4- 5 дена закъснение. Ще започна от там ,че преди седмица за три дена ми зацапа с кафяво, спря за три дена и днес ,отново на два пъти видях зацапване съвсем малко по хартията след малка нужда. Направих си тестове няколко, просто си казах - какво става? За моя изненада беше положителен,но с бледа черта, след ден пак направих ,пак бледа беше , а долните тестове са на различни марки, като шуърчек е от вчера следобед, една идея има насищане. Но пак май е бледа като за 4 дена закъснение да речем. На АГ няма как да отида при толкова малко закъснение,ще изчакам. Имам тъпи болки ниско долу, гади ми се, стяга ми гушата все едно..., вие ми се свят. Звучи като,че ще ми дойде или ,че ще се окаже биохимична бременност, направо съм във филмите. Толкова много го искам това бебе, планувано е...
Моят тест беше дори по блед,и имах кървене за мое щастие вече съм в 7 гс ,пусни кръвен и успех ❤️

# 59
Тестат ти е положителен Честито ай не си внушавай разни неща радвай се на момента И след 10 дни си запази час при гонеколог спокойно всичко ще е нарет това е просто от паника не се притеснявай успех

Общи условия

Активация на акаунт