"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 65

• 35 548
  • 778
  •   1
Отговори
# 270
Овулацията следена ли е?

# 271
Овулацията следена ли е?
Не...

# 272
Ами тогава е трудно да се каже, ако цикълът по принцип е нередовен

# 273
Ами тогава е трудно да се каже, ако цикълът по принцип е нередовен
да.. нередовен е, но все пак мисля че до сега би трябвало да ми е дошъл цикъла

# 274
Здравейте, моля за мнение за тестовете, които прикачвам като снимка. Първите два са от вчера, вторите два са от днес, снимах ги преди малко. Вторите чертички се появяват към края на указаното от производителите време.

Доказана с лентички Овулация на 7.09
Интимен контакт на 4,6,7 и 9.09
Цикъл - 28 дни
Последна менструация - 26.08

Благодаря ви предварително 😊

# 275
Чертички има, аз ги виждам.

# 276
Колебая се дали не са изпарителни на билийв тестовете. Не знам дали не е прекалено рано да пусна кръвен?

Чертички има, аз ги виждам.

# 277
Няма как да е рано за кръвен, кръвният хваща преди домашните тестове. Изпарителните черти са след указаното време. Пуснете си кръвен, ако искате, после още един след 48 часа

# 278
Уринарен тест само сутрин ли се прави?

# 279
Не е задължително, но сутрин е най-концентрирана урината и е по-вероятно да се хване бременност в началото. Та сутрин си е най-добре, но в един момент по всяко време ще излиза оложителен

# 280
Здравейте

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 10:00 от das7

# 281
Съвет - направи тест!

# 282
Ако те е страх от един тест, не знам как ще изкараш 9м.
Давай по-смело, а и колкото по-рано разбереш, толкова по-добре, имайки предвид изследвания, вредни навици, прием на фолиева киселина и т.н.

# 283
das Правилно ли разбирам, правите опити от девет месеца за бебе, но все още пушите? Тук ще бъда рязка, но това е възможно най-безотговорното нещо, което може да направите за бъдещото ви дете! Имате страх от резултата от един тест, а не ви е страх от всичките вреди на цигарите първо върху вашия организъм и после този на бебето. Ами … успех!

# 284
Здравейте отново! След още два теста с бледи черти вчера сутринта, минах и през лабораторията за кръвен тест. Резултатът на чхг мисля, че е добре за момента ( остава ми един ден до датата на менструацията), но все пак ще се радвам да чуя мнението ви както за чхг, така и за прогестерона.
Ще пусна отново тест във вторник, когато по мои изчисления чхг трябва да покаже стойност около 200 (предвид това, че ще са минали 96 часа). Благодаря на тези от вас, които ще се включат ❤

Общи условия

Активация на акаунт