Модни консултации - 77

• 73 821
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
И аз помислих същото като видях колието.Не му трябват обемни или същите обеци, а нещо нежно, за да изпъкне герданът.

# 106
Здравейте, актуален ли е този жакет и с какво бихте го съчетали?

# 107
С бял панталон с висока талия.

# 108
Жакета е хубав, бих го съчетала с пола

# 109
Този жакет стои чудесно и е много хубав наживо.

# 110
Благодаря за предложенията!

# 111
Не бих съчетавала колието с обеци изобщо!

Хубав е жакета на Zara! Интересно, катo цвят го водят "light camel" - с бяло или топло бяло ще е най-ефектно, но аз бих го опитала и с нещо друго... и да не забравяме бели дънки!

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 17:56 от Agent Provocateur

# 112
Дойде пак време за затворени обувки! Дами, съществува ли такова нещо като къс найлонов чорап, който НЕ се изхлузва? Със силиконова лента или и аз не знам, ама като го сложиш, да си стои и да не се оказва на глезена след 15 минути?

# 113
То малко е от задната маст на обувката зависи.Имам едни чорапи от Метро, от години, не мърдат, освен на много плитки отзад обувки, които механично го бутат.

# 114
Не съм сигурна, че е от обувката. Те все пак седят супер хлабаво, дори и нищо да не си обул.

# 115
  • София
Благодаря много, Мисифу и ДХЗ! Съгласна съм с вас, а и търсейки из интернет попаднах на много красиви мънички такива. Тези на снимките на Мисифу също са страхотни.

# 116
От години ползвам тези на dm и са най-стабилните, на които съм попадала. Е неотдавна бяха по 1.99, но си заслужават. Аз ги пера и в пералня, прала съм ги и на високи градуси, доста са издръжливи.

# 117
Благодаря, но и такива имам и не са по-различни от останалите.

# 118
Дами, съществува ли такова нещо като къс найлонов чорап, който НЕ се изхлузва?
Аз не съм намерила, пробвала съм какво ли не. Пренастройвам се на Gen Z тренда да носят затворени обувки с високи чорапи точно по тази причина (трудно върви пренастройването)
Скрит текст:

# 119
  • София
Никога не са ми се изхлузвали тънките чорапки.
Имаше едни в ДМ преди време със силиконови топченца на стъпалото, но не съм ги пробвала, тъй като нямам такъв проблем. Нали има ластик горе.

Общи условия

Активация на акаунт