Модни консултации - 77

• 72 048
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
На мен посоченият цвят за тенденция през 2025 год не ми отива. И ще го подмина дори и за аксесоари.
Защо не отидете на цветоанализ вместо да се мъчите и гадаете кой сезон сте.
На мен лично ми е много полезно.

# 661
Този цвят е по скоро подходящ за есента 😄

# 662
Аз от тази тема научих термините, честно казано. Интуитивно винаги съм ги знаела, но така вербализирано- си давам сметка защо определени неща не ми отиват, а други мми ходят.
Също се причислявам към българското население, в никакъв случай не съм опитвала да обидя съфорумките.
И аз съм така Grinning

Образовам се сега какви цветове отиват за очен грим зя моя сезон, еми, знам си ги всичките до един.

Иначе нещо интересно, което прочетох за Soft Summer е, че всичките сини цветове от другите лета биха ми отивали и мога да си крада неутрални от Soft Autumn Simple Smile

На цветоанализ е излишно да ходя, перфектно си се самоопределих вчера, въпреки че тестовете в интернет бяха малко объркващи.

Все пак дадоха някои интересни насоки, като например как изглеждам до чисто бял лист Grinning

# 663
  • София
На мен посоченият цвят за тенденция през 2025 год не ми отива. И ще го подмина дори и за аксесоари.
Защо не отидете на цветоанализ вместо да се мъчите и гадаете кой сезон сте.
На мен лично ми е много полезно.

Ако става дума за онова с кърпите - не, мерси. Аз си знам от гримьорките МАС, че кожата ми е почти перфектния неутрал, с много лек топъл подтон. Затова ми отиват и топлата, и студената разновидност на синьо, зелено, розово и т.н. Косата ми е топло червено, от години се занимавам сама да си я налучквам и правя.
И пак казвам - това, което на теория би отивало на пролетен цветотип, невинаги ми стои, защото излъчването ми е притворено и съм си зима без "поправките".

# 664
Цветоанализите са малко спорни.
Лятото с тен и поизсветляла коса съм съвсем различна от зимния си вариант.
Съответно нося различни цветове през сезоните.
Открих си една пола в модерния цвят, жалко , че рядко нося поли, иначе се ядва, когато цветът не е до лицето.
За мен цветовете, правещи ми най- лоша услуга, са бежово, кафяво и виолетово/ лилаво. Избягвам ги в гардероба си, отвреме - навреме меря нещо, само за да се уверя колко добре подчертават недостатъците ми.
Полата ми допада, точно коментирания розов подтон има:

# 665
Взех си същата пола в бургунди! Все още ми се носи бургунди , не съм готова така лесно да се откажа от него и всичките неща, които с толкова мерак си взех, и май ще го комбинирам с новия цвят , за да съм в тренда 🙈

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 22:23 от Princess Sissy

# 666
Ха-ха, аз пък я имам в тъмна циклама. Сега й търся пуловер. Имам един зелен, но ми се вижда твърде смело.

# 667
Моля за съвет Simple Smile
Кой от двата чифта лоуфъри Ви харесва повече? Кой Ви се струва, че ще е по-удобен?
1.
2.

Също така допадат ли Ви тези леопардови лоуфъри? От доста време си мисля да си взема леопардови обувки, лоуфъри или балеринки, въпросът е, че май ще са трудни за съчетаване. Ще ги нося с 3-4 изчистени аутфита и това е.

# 668
2 и 3 ми харесват.

# 669
  • В полите на Пирин планина
На мен пък 1, но защото харесвам по-груби лоуфъри. 🙂👌🏻

# 670
  • Велико Търново
Вторите са много удобни, имам 2 чифта в различни цветове.Третите много ми харесаха.

# 671
  • Пловдив
Избирам първите, защото подметката е по-дебела и при дълго ходене няма да се усеща всяко камъче и неравност .

# 672
Не че е нещо важно, но аз май наистина съм много сбъркана с цветовете. Приятелки, които ме познават от години и са ме виждали с различни цветове на косата, ме убедиха, че съм bright spring всъщност Joy

Значи, единственото общо между soft summer и bright spring е, че цветовете не са нито тъмни, нито светли.

Иначе според тях кожата ми е с лек топъл подтон, не жълт обаче, очите ми са пъстри, но са топли на цвят и съвсем не само яркочервеното ми отива, а също всички ярки оранжево-руси и ярки синьо-зелени цветове. В един магазин си играх да слагам различни цветове до лицето си, изпробвах и онлайн цветове и май се съгласих.

Засилих се да си търся дрехи в моите нови цветове по магазините, за да съм в тон с типа си, и мъка - повечето неща са все в едни убити омърлушени и тъжни цветове.

Ако някой знае за някой физически по-шарен магазин с нови авторски дрехи, по възможност български, в София, моля да сподели.

# 673
и аз да се включа по темата с цвета на 2025, виждам го като по-скоро топъл цвят аз съм от другата страна ( имам силно изразен студен под тон на кожата ) и няма да е моя със сигурност в този ред на мисли , иначе е красив.
Включвам се също така да ви питам трябва ми рокля за сватбено тържество, но междувременно се оглеждам и за евентуално костюм или панталон с риза. Кое според вас е по-удачно? Повече клоня към панталон с риза, защото не нося почти рокли и доколко по-небрежна рокля е прието да е ОК ?

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 15:27 от peppermint

# 674
  • София
Била съм на професионален цветови анализ и стил на обличане и като отявлена зима не мога да нося дрехи, които са в близост до лицето, в цвета на 2025 година пък макар и в студен нюанс. Колко палта на Мах Мара и нейните дъщерни марки съм изпробвала в желанието си да имам палто в подобна разцветка - не, не, не ми отива и толкоз, мъка. Обаче, да си призная този шоко мус е толкова красив за чанта, че ако някой ми подари мечтана такава - няма да се спра да я нося.

Общи условия

Активация на акаунт