Звънеше от днес за вчера да ѝ се свърши нещо, особено на мъжа ми, без оглед на това, че той не е длъжен да ходи по гъза ѝ, има си семейство отдавна и други ангажименти.
Племеницата я гледаше, даже сама, нашия до ден днешен не е звъннала само по повод "как е детето". Не знаела какво да прави с момче, като, че да звъннеш има значение пола на бебето. Но пък за сметка на това ми е звъняла, че след 10 минути )на толкова живее) ще дойде да ми остави детето за час, два. Върна се след 4.
Свекъра пък веднъж изтърси, че само нашия му е внук, защото на брат му детето (първата му внучка) била момиче.Мъжа ми беше първия, който го насмете и му каза, че никое внуче няма да види, ако ги дели така.
Проблеми с намеси и даване на наклон, които по нищо не се различават дали ще са от свекърва или свекър и (пак забравих каква ми се пада сестра му).
Разказваш на мъжа си казуси от темата?
При теб нещата наистина са за психолог. Това е обсесия.
Не мога да си представя колко скучен живот трябва да има едно семейство, за да си разказват случаи на непознати хора.....
Ами то има някои доста фрапиращи случаи...Понякога човек споделя, за да си свери часовника.
Защо да е за психолог?
Мъжа ми се занимава с техника и електроника, споделял ми е за някой случай с ремонти, смешно или шокиращо развитие, което е видял в някоя група.