Къде в Пловдив??? - 106

• 33 939
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря, Духи, а защо? Може и на лични. Ако ти се занимава.

# 226
Ми щото съм доволна, отпуснаха ми го онлайн, не съм ходила в офис, всички документи онлайн, за 2 дена ми потвърдиха сумата и на 3тия беше по сметката. Удобно ми е банкирането им и бъгове не съм видяла. В офис не съм стъпвала.
Има калкулатори за всички банки, разгледай и си харесай ... Има значение превод на заплата, осигуровки, сума... Ама тука всеки ще пише от личен опит.

# 227
Обикновено за кредит е най-изгодно да се ползва банката, където ви превеждат заплатата.
Аз лично съм доволна от ОББ. Предложиха ми изгоден кредит. Отпускането е много бързо и лесно. Ако желаете, на лични мога да ви препоръчам конкретна служителка.  Изключително любезна и компетентна.  Аз останах много доволна лично от нея.

# 228
Обикновено за кредит е най-изгодно да се ползва банката, където ви превеждат заплатата.
Аз лично съм доволна от ОББ. Предложиха ми изгоден кредит. Отпускането е много бързо и лесно. Ако желаете, на лични мога да ви препоръчам конкретна служителка.  Изключително любезна и компетентна.  Аз останах много доволна лично от нея.
Да, много благодаря!

# 229
  • Пловдив
Трябва да се разгледат условията на банките. Пощенска също е стабилна банка.

# 230
  • под тепетата
На гарата ще има концерт. Струва ми се, че са Уикеда.

# 231
Къде в Пловдив има големи тави. С голям диаметър над 40см и да не е дълбока като казан. Препоръчително е да не струва 200 лева.

# 232
  • Пловдив
На гарата ще има концерт. Струва ми се, че са Уикеда.
!?!
Къде на гарата!?
На Централна гара?!

Редактирам се.
Верно е така. Но ми е интересно къде ще се ситуират по-точно.
https://bnr.bg/radiobulgaria/post/102044887/jelezopatnata-gara-v … lubopiten-koncert

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 17:45 от JiD

# 233
https://www.mira-n.net/horecano_cooking_TRY.html
Имат магазин на Молдавия; Метро също имат тип хорека, ако добре съм разбрала задачата Joy

# 234
  • под тепетата
На входа за челните коловози се разположиха , JiD.

# 235
Къде в Пловдив има големи тави. С голям диаметър над 40см и да не е дълбока като казан. Препоръчително е да не струва 200 лева.
Купих си от Хром Силистра, отговаря на изискванията ти, но не е 40 см, а с ръбчето е 41.5 см. Не е дълбока въобще, но транспорта с Еконт беше малко над 10 лв. Тежичка е. От тук.
Имай предвид обаче, че точно тези сантиметър и половина ми дойдоха в повече и не мога да затворя вратичката на фурната (която не е малка, външния размер на печката ми е 60 см). Та се наложи да ми изпилят ръба в работилница.
Явно не са серийно производство, отне им около седмица, преди да ми я изпратят.

# 236
Ако търсиш за лютеница - от метро взехме.

# 237
Здравейте, златарските магазини трябва ли да дават касова бележка или не? Купувах подаръци за кръщенета и никъде не ми дадоха, чак се замислих дали няма нов закон или аз не съм наясно….

# 238
  • Пловдив
И на мен не ми дадоха касова бележка.Само някакво картонче с грамаж и карати, даже и датата после като погледнах беше стара.

# 239
  • Пловдив
Никаква промяна няма. Очевидно крият данъци. Просто си настоявайте за касовата бележка.

Общи условия

Активация на акаунт