Къде в Пловдив??? - 106

• 33 951
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Не знам какъв е законът и дали не са освободени от данъци златарските магазини?

# 241
  • под тепетата
Няма такова нещо. За неиздаване на касова бележка глобяват.

# 242
На мен си ми дадоха бележка с последната покупка от златарски магазин. Попаднали сте на търговец, който заобикаля ДДС-то. Както на повечето места по пазари за плод-зеленчук... Примерно, де.

# 243
  • Близко съм
Момичета , за 30-ти юбилей съм решила за подарък семеен портрет по снимка. Къде и кой художник бихте ми препоръчали ?

# 244
Момичета, в Тракия около ул. „Вълко Шопов“ 2B къде мога да спра? Има ли паркинг наблизо, който мога да използвам или някаква друга опция?

# 245
  • Пловдив
Къде в Тракия мога да ламинирам А3 формат?

# 246
Момичета, в Тракия около ул. „Вълко Шопов“ 2B къде мога да спра? Има ли паркинг наблизо, който мога да използвам или някаква друга опция?

В Тракия можеш да спираш където намериш място около блоковете Simple Smile Simple Smile Вкл. и на цитираната улица.

# 247
  • Пловдив
От къде мога да взема вкусни бисквити или фигурки от белгийски шоколад. Пакетирани единично, трябват ми 4бр. та не ми опция да поръчвам и т.н

# 248
Знаете ли дали е отворено Брезовско шосе? Трябва да стигна до Рота Инженеринг.

# 249
Не знам къде точно е Рота Инженеринг, но е затворено Брезовско шосе. Ако е след разкопките, мини през Ален Мак

# 250
Затворено е.

# 251
Някой с актуална информация за цената на курса към БЧК за шофьори? Има ли значение в коя зала се кара курса, понеже излизат 2?

# 252
Някой с актуална информация за цената на курса към БЧК за шофьори? Има ли значение в коя зала се кара курса, понеже излизат 2?
И в двете зали се кара курса. Цената е 90 лв.

# 253
Момичета, някой може ли да сподели хубава и просторна зала за тренировки (може да е фитнес, пилатес, каланетика или др) в района на Кършияка и наблизо...
Опитвам се да си намеря зала за спорт, в която да ходя с удоволствие, но обиколих доста зали за фитнес и не се чувствам ок.. Вземам си карта, за месец и после не повтарям. Тесни, малки и с много хора.. Има ли място, където тренирате с удоволствие и има къде да си правите разтягане и трениране с гирички, без да трябва да се блъскате с мъжете...
Преди да се върна в Пловдив, имах зала с самостоятелен достъп и ходех вечер късно, имаше най-много 1-2 човека. Тук в Пловдив, май големите зали са само тези тип Атлетик Фитнес(не съм го пробвала още)
Честно казано ми е неудобно да се отпусна и да правя спокойно упраженията.. и сякаш се замислям за някакви в екипен формат.

# 254
  • Пловдив
Аз ходя в Атлетик в Марково тепе. Има си хора, но си правя упражненията спокойно.
Зависи в колко часа - между 17 и 19,30 има хора, след това намалят. Предполагам, че сутрин също е по-спокойно.

В Кеа спорт не съм влизала, но от дъщеря ми чух, че не е толкова пълно - понякога са двама-трима души, но не знам колко е просторно.

Общи условия

Активация на акаунт