Къде в Пловдив??? - 106

• 33 955
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Някой с актуална информация за цената на курса към БЧК за шофьори? Има ли значение в коя зала се кара курса, понеже излизат 2?
Какъв е този курс?

# 256
  • Пловдив
Някой с актуална информация за цената на курса към БЧК за шофьори? Има ли значение в коя зала се кара курса, понеже излизат 2?
Какъв е този курс?

Курс по първа помощ при пътнотранспортни произшествия.

# 257
Аз ходя в Атлетик в Марково тепе. Има си хора, но си правя упражненията спокойно.
Зависи в колко часа - между 17 и 19,30 има хора, след това намалят. Предполагам, че сутрин също е по-спокойно.

В Кеа спорт не съм влизала, но от дъщеря ми чух, че не е толкова пълно - понякога са двама-трима души, но не знам колко е просторно.
В Кеа бях вече.. има едно малки дупчици, като мини зали, в които като влезе един, няма шанс за втори, а също и няма прозорци. Между уредите няма къде да загрееш.. Май и аз ще се ориентирам към Атлетик в Марково тепе.

# 258
  • Пловдив
В Атлетик е доста просторно, не са ме притеснявали хора. Т.е всеки си тренира и има място за всички.
Доста хора ходят там, понякога 30-40-50 души, но пространството е голямо и никога не сме се гъчкали.

# 259
В Атлетик е доста просторно, не са ме притеснявали хора. Т.е всеки си тренира и има място за всички.
Доста хора ходят там, понякога 30-40-50 души, но пространството е голямо и никога не сме се гъчкали.
Toва ми звучи ок, благодаря! Ще го посетя да пробвам.

# 260
  • Пловдив
Фитнесът в комплекс Сила за мен е един от най-добрите. Най-чистият и поддържан,който съм виждала. Климатизация, комфорт, сравнително просторно е.По фитнесзалите в часовете надвечер навсякъде има много хора.

# 261
Къде се продават патешки сърца (сурови) ?

# 262
В Лекси?

# 263
Сурови никъде не съм виждала, но и замразените вече са кът. Може да проверите в млечния на гребната.

# 264
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте читав сервиз за коли нейде из Тракия или Прослав.
В Тракия само при Бончо ходим, ама напоследък мнооого заети там.

# 265
  • Пловдив
Имам нужда от препоръка за ателие, за боядисване на дрехи.
По-конкретно, памучни панталони и долнища в черно.

# 266
  • под тепетата
Боядисвала съм дънки и черно памучно яке на Том Тейлър в ателието за химическо чистене до паметника на площад "Съединение". Доволна съм.

# 267
  • Пловдив
Боядисвала съм дънки и черно памучно яке на Том Тейлър в ателието за химическо чистене до паметника на площад "Съединение". Доволна съм.
Някъде в улиците около историческия музей ли?

# 268
  • под тепетата
Да, ако застанеш с лице към входа на музея, е уличката в ляво . Сега ще открия името и адреса.
Рефреш- ул. "Хан Кубрат" 1.

# 269
Трябва да пътуваме 6 човека Пловдив-София и не ми се ходи с две коли. Може ли от някъде да се наеме бус с шофьор или нещо подобно?
P.S. Редовните автобусни линии не са ни опция.

Общи условия

Активация на акаунт