Къде в Пловдив??? - 106

• 33 866
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
А в Стайл не може ли?
Колеги правиха абитуриентски в Каталея в Тракия.

# 391
Къде в центъра има магазин с турски хранителни  стоки? Интересувам се от сирене и кашкавал.

# 392
  • Майничка
На "Източен", до Централни гробища и на "Гладстон", до цветарския магазин.

# 393
От този на Източен купих някакъв гранясал зехтин. Не видях сирене и кашкавал, но е възможно да съм ги пропуснала. Като цяло не ми допаднаха стоките.

# 394
  • Пловдив
Гранясал зехтин... Няма да е било зехтин. Има хладилни витрини от едната страна.

# 395
  • Пловдив
А в Стайл не може ли?
мисля не...приятелка бяха питали тая година и не разрешавали музика.
Тая Каталея малко ми е дупка...били сме.
Сетих се за Южен полъх на Полиграфията.

# 396
  • Пловдив
А в Стайл не може ли?
мисля не...приятелка бяха питали тая година и не разрешавали музика.

Със сигурност не разрешават, проверявахме и ние за абитуриенстка миналата седмица.

# 397
Гранясал зехтин... Няма да е било зехтин. Има хладилни витрини от едната страна.
Мога да Ви го снимам. Защо да не може да граняса? Останах с впечатлението за нискокачествени стоки. Някакви сладки неща си взех също.

# 398
Къде има стена за катерене за деца? За Мол Плаза знам. Някъде в Кючука дали има? В залата до Нептун?
Благодаря.

# 399
На крайбрежната алея между водната палата и Билла Марица има три стени за катерене.
Скрит текст:

# 400
Къде мога да открия бурканчета за бебешки пюрета, около 190гр ? Обиколих големите хипермаркети :Кауфланд, Лекси, Лидл, Тмаркет в Кършиака  и никъде не мога да намеря

# 401
  • Майничка
Джъмбо?

# 402
  • Пловдив
От Метро съм взимала но малко по-голям формат.

# 403
Търся това, ако някой го е виждал в някой златарски магазин, моля да ми пише:

# 404
  • Пловдив
Не съм го виждала, защото не съм го търсила, но не може да го няма в златарските магазинчета в Изгрев. Що е Гучи, Хармани и Шанел с повече упоритост ще се намери, пък в крайна сметка може да се поръча. Толкова пищни тиари, колиета и шлемове видях, та едно шанелско лого ли ще им се опре…

Общи условия

Активация на акаунт