Къде в Пловдив??? - 106

• 33 876
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Ами понеже има дамски официални панталони с ластик отстрани или в задната част на кръста предположих, че може да има и мъжки такива.

# 421
Здравейте! Къде в Пловдив правят хубави дигитални карикатури по снимка? Ако някой е поръчвал, моля да сподели Blush

# 422
За корекция на панталон в талията е много удобно ползването на такъв тип ластик и с копчета в двата края.
Скрит текст:

# 423
  • Пловдив
Здравейте! Къде в Пловдив правят хубави дигитални карикатури по снимка? Ако някой е поръчвал, моля да сподели Blush
Аз мога да препоръчам едно момиче, но не е от Пловдив.

# 424
Здравейте, имам много дрехи за възрастен човек (мъж), които искам да даря, говоря за порядъка от около 40 килограма. Освен в контейнерите на Червения кръст, има ли някъде място където мога да ги занеса? Опаковането на толкова голям обем не е вариант, а от ЧК казаха че не ги приемат по друг начин.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 12:11 от malinakupina

# 425
Здравейте!
Дами, ако оставя колата на паркинга на гарата на Филипово, безопасно ли е. Тоест смятате ли, че може да пренощува там? 

# 426

Няколко колежки ходят при този. В Изгрев е, някъде около циганския мол. Имал много избор и на добри цени. Но по стоката нямало написани цени, а той ги казвал. Може и да намериш това, което търсиш.
Търся това, ако някой го е виждал в някой златарски магазин, моля да ми пише:

# 427
Здравейте, имам много дрехи за възрастен човек (мъж), които искам да даря, говоря за порядъка от около 40 килограма. Освен в контейнерите на Червения кръст, има ли някъде място където мога да ги занеса? Опаковането на толкова голям обем не е вариант, а от ЧК казаха че не ги приемат по друг начин.
Попитайте в старческия дом на Коматевско шосе. Преди време взимаха и нямаха претенции, освен да са изпрани.

# 428
  • Наблизо

Няколко колежки ходят при този. В Изгрев е, някъде около циганския мол. Имал много избор и на добри цени. Но по стоката нямало написани цени, а той ги казвал. Може и да намериш това, което търсиш.
Търся това, ако някой го е виждал в някой златарски магазин, моля да ми пише:

Само поправка,че вече няколко пъти се споменава.В Изгрев няма цигански мол и златарски магазинчета-те са в Столипиново.

# 429
  • Пловдив
Здравейте!
Дами, ако оставя колата на паркинга на гарата на Филипово, безопасно ли е. Тоест смятате ли, че може да пренощува там? 

По-добре я оставете на паркинга на бившата Мега Марина,сега магазин Зиг заг.

# 430
Нужен ми е майстор, който да демонтира стария бойлер, да го изчисти и смени каквото е необходимо, за да го ползваме на село. И да монтира нов бойлер на неговото място.

# 431
  • Пловдив
Здравейте, търся голяма плюшена играчка - много голяма - на прилична цена. Да речем около 100 лв. Не ми харесаха на Брезовско, в Лексито гледах от страна на кафето, не знам какви са цените. Някъде другаде да ми кажете. Във Вис виталис не ми се видяха достатъчно големи, в сайта гледах.

# 432
Здравейте, търся голяма плюшена играчка - много голяма - на прилична цена. Да речем около 100 лв. Не ми харесаха на Брезовско, в Лексито гледах от страна на кафето, не знам какви са цените. Някъде другаде да ми кажете. Във Вис виталис не ми се видяха достатъчно големи, в сайта гледах.
Аз съм купувала, но онлайн. От Амек Тойс. Не знам дали имат физически магазин в Пловдив
https://www.amek-toys.com/golemi-pliusheni-igrachki?gad_source=1

# 433
  • Пловдив
"Амек тойс" се намират на "Карловско шосе" 41. Преди доста време съм купувала 10 коледни плюшки. На дребно тогава не продаваха.

# 434
Тук още един сайт гледам с наистина големи играчки. 133 кинта за 130 см си е супер. От любопитство видях, че имат и гиганти по 3 метра за хилядарка.
https://teddyway.bg/igrachki/plyusheni-igrachki/golemi-plyusheni-igrachki/mecheta

Общи условия

Активация на акаунт