Къде в Пловдив??? - 106

• 33 242
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Шивачът ще направи точно това, което си представяте, в конкретен цвят и с конкретен плат.

Именно Relieved Искам нещо с конкретна кройка в конкретен десен, което няма как да си намеря по магазините.

# 691
Аз за боядисване на изкуствена кожа не съм чувала, не се заяждам...

Обущар ми го каза, но и че не е много дълготрайно и мога да опитам, той просто не прави такива неща. Аз също не вярвах, че има как да се оправи.
Иначе то става въпрос за боядисване само отпред в долните ъгли. Аз също избягвам светли чанти с дънки, че е много неприятно.

# 692
Лейси, в миналото успешно съм боядисвала на майка ми чанта от изкуствена кожа с течна боя за кожа. Такъв тип с тампонче отгоре. Става много бързо и трайно. Не цапа след това. Боядисвала съм си и волана на колата, тъй като е кожен и стана като нов.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/silver-cherna-techna-boya-za-koz … 690757001584.html

# 693
Много благодаря, ще пробвам Relaxed

# 694
Здравейте, трябва ми препоръка за ендокринолог и мамолог с ехограф в Пловдив.

# 695
За мамолог - препоръчвам ти в ДКЦ2. Те са двама и честно казано не помня при кой бях, но беше внимателен и обяснява разбираемо
А за ендокринолог - баща и син Ботушанови. Синът работи по ЗК.

Здравейте, трябва ми препоръка за ендокринолог и мамолог с ехограф в Пловдив.

# 696
  • Пловдив
Един от най-добрите специалисти по образна диагностика е д-р Ирина Якова в 5-то ДКЦ. Малко е сложно записването за ехограф при нея, но е страхотен лекар и човек. Гледа на ехографа по половин час и обяснява всичко подробно.

Ако е спешно, може да се запази скорошен час в Медлайн през Супердок - знам, че там уредите са съвременни и модерни, но като специалисти не знам колко са добри.

НЕ препоръчвам д-р Алтай Косев във 2-ро ДКЦ - супер арогантен лекар, без никакво отношение към пациента. Може да е добър диагностик, но толкова жени е разплаквал с отношението си, че никога повече не искам да ходя при него. От там мога да препоръчам д-р Румен Дачев.

Ендокринолог - д-р Сава Петров.

# 697
Много благодаря!🌻

# 698
Аз явно съм била при Румен Дачев Simple Smile защото беше много внимателен и търпелив
Изкарала съм късмет

# 699
  • Пловдив
Няма да редактирам предишния си пост, защото може да се пропусне.
Също за преглед, но без ехограф, препоръчвам д-р Валентин Иванов -баща. Той е хирург-онколог,началник на КОЦ и преглежда в частния си кабинет мануално. Невероятен диагностик е, ако са необходими допълнителни изследвания, ще те извика в КОЦ и в рамките на деня ще се направи всичко необходимо.

Д-р Парашкев Цветков е другият много добър специалист, той има ехограф. Кабинетът му е ДКЦ Св.Георги на бул.В.Априлов.

MilenitaW, да, д-р Дачев е много внимателен.

# 700
Още веднъж,много благодаря!
А,дали някой има телефон на кабинета на д-р Якова.
На телефоните на двете регистратури не ми вдига никой. Тези имам 26 11 20 и 26 11 21.

# 701
  • Пловдив
За Якова съм ходила винаги лично, директно в рентгеновия коридор на втория етаж вдясно и съм се записвала в тяхната дебела книга, а не долу на регистратурата.

# 702
  • Пловдив
Имам телефон, но е вкъщи - довечера по-късно ще ти пиша. Струва ми се, че беше някой от тези двата, но много трудно вдигат, защото са заети. Най-добре е на място да се вземе час, но ще погледна после  да видим дали е същия.

# 703
Преди 2 год.бях при нея.Записах се на място,беше лятото.Не съм в България.Помня,че тя после ни даде визитка и подчерта телефона на кабинета.Но оставих изследванията в България.Искам да опитам да взема час за края на декември.Има малко работни дни,а аз точно тогава ще съм там.Затова търся този телвфон.

# 704
Clo, а и за трите показателя ли има информация в резултатите от изследването (костна плътност, процент мазнини и мускули)? Аз намирам информация само за изследвания за костната плътност.
Само на костите е, мисля.
За мамограф- последно ходих в Медлайн( час си запазих през Супердок от днес за утре., но мисля че няма голям наплив). Алтай Косев от години е в странно състояние и не бих го препоръчала( макар, че е добър специалист). Също и възрастния Валентин Иванов( пак от личен опит), но пък за синът му( със същото име) определено чувам много добри отзиви- преглежда в същия кабинет.

Естрогените са тези, които подпомагат усвояването на калция. Логично, в менопауза, когато те липсват да настъпват изменения. Ако не искате да пиете хормони, които на тази възраст не са безобидни, защото повишават риска от рак на гърдата, трябва да имате много физическа активност. Това е другият фактор, който подпомага костната плътност. Разните му там добавки са гола вода и кал в ушите.
За съжаление , понякога се налага да пием хормони....а и след определена възраст си се налага следене, та не става само с физическа активност( макар, че наистина  поддържането на добра форма, доста помага).
Но, ми се струва, че мястото на тази дискусия е в Здравния подфорум.

Общи условия

Активация на акаунт