Шестокласници 2025/2026

• 20 803
  • 443
  •   1
Отговори
# 75
При нас започва 7,30 и приключва 7 час 13,15.

# 76
  • София
И при нас казаха, че ще имат по 7 часа всеки ден.
Започват в 7:30, приключват в 13:10.
Втория срок са втора смяна, май след 19 часа ще приключват.
Ще се разнасят всеки час в различна стая.

# 77
  • Варна
Още я няма програмата в кой ден какви часове ще имат.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 13:23 от le griffon

# 78
При нас никой нямаше кой знае какви изисквания за тетрадките.
Учебните тетрадки и помагала казаха да си ги купуваме сами, няма общи поръчки и ала-бала.
Не са казали в колко ще свършват, но започват в 7:40, предполагам към 13.30 ще приключват. Програма и при нас няма още. Ще се разнасят по различни стаи, ама какво да се прави.

# 79
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
За щастие ние сме в една стая.Само за няколко предмета ще посещават конкретните кабинети.Имат и шкафчета за които ще получат ключове.Започват в 7.30 до 13.10 всеки ден.Имаме програма вече.Помагала и подобни ние си купуваме.Втория срок са втора смяна.Разбрах, че ще е от 13.20 но до колко е рано да се каже.

# 80
При нас всеки ден по 7 часа, а допълнителното физическо е през седмица и не влиза в тези 35 часа седмично. На смени са, всеки месец се въртят смените, но при първа ще свършват в 13.10 (от 07.30 са), при втора в 19.10. Раницата тежи ужасно, надявам се да може да са с по 1 учебник на чин и да си разделят тежестта с другарчето по чин, че да олекне малко, но някои учители най-вероятно както винаги, ще си държат всеки да си мъкне всичко, та ще видим. Лошото е, когато имат допълнителните часове по физическо, че тогава денят става ужасно дълъг, а междучасието за храна е 20 мин след 3. час, ще се прибира умряла от глад, имаме и междучасия по 5 мин. след голямото, за да може да свършат по навреме. Имаме и дни с наблъскани по няколко разказвателни, а математиката е все в последните часове, но няма какво да се направи.

# 81
  • София
7 часа и при нас. Начало в 7.30 ч и край в 13.30 ч. Всеки час са в различна стая. Ще се лашкат по етажите с раниците. Класната е по БЕЛ. Иска тетрадките да са голям формат. Препоръча да изчакаме всеки учител да си каже изискванията и тогава да надписваме тетрадки по предметите.
Екипът ще е предимно от много млади учители, под 30-годишни. Не съм сигурна това радва ли ме, или повече буди тревога, но каквото-такова.

Има ли дете, което няма търпение да започне училище? Моето от сега брои месеците до следващата лятна ваканция.

# 82
Моето. Ново училище, нови деца, нови учители, големи надежди и вълнения. Но съм сигурна, че скоро ще се измори и ще й омръзне.

# 83
  • София
Нашата класна преподава по бел.
Каза да се разберат децата по чин и едното да носи български, другото литература, за да не им тежат много.
Поиска една тетрадка по български и една по литература, малки с по 40 листа, обща за домашно и за в клас.
Другите учители още не ги знаем и не е ясно какво ще искат.

Екипът ще е предимно от много млади учители, под 30-годишни. Не съм сигурна това радва ли ме, или повече буди тревога, но каквото-такова.

Миналата година имахме 20г учителка в занималнята.
Най-добрата досега.
Винаги успяваше да им намери интересни начини да си прекарат времето там, нямаше ненаписани домашни и ненаучени уроци.
С дисциплината също нямаше проблеми. Ако има желание възрастта няма значение.

# 84
  • София
При нас все още не е излязла програма. Започват в 8, съответно ще свършват в 13.50. Предполагам, че като при всички, повечето дни ще са с по 7 часа.
Класната преподава по История.
Още нищо не съм купувала Rolling Eyes

# 85
  • гр.Пловдив
И аз не съм купувала още,но ми прави впечатление,че масово вече искат голям формат тетрадки

# 86
Изненадващо на родителската среща пари не се събираха. Дадоха учебниците, само тях. За помагала и учебни тетрадки всеки учител ще си каже като почнат, значи ще има да се точи поръчването и купуването им един месец. Поръчах отделно от училището едно помагало по математика, по мое усмотрение. Класният е по география, мъж е. Само в една стая ще са, учителите ще се местят, т. е. няма да се мотаят много-много по коридорите, стаята е на третия етаж, има и климатик, питах дали ще се ползва и имам уверението, че ще се ползва, изложението е западно. Програма още нямат.

# 87
  • European Union
И аз не съм купувала още,но ми прави впечатление,че масово вече искат голям формат тетрадки
При нас голям формат искат само по математика.

# 88
  • Варна
Четейки ви, чак се изненадвам колко са били организирани при нас.
На родителската среща класната разпрати файл, където всеки учител беше записал изискванията си за тетрадки и помагала. Не ми хареса, че не минаха да се представят, да дадат някакви контакти. В една стая ще са и нямат шкафчета за всички, да видим как ще се организират децата.

# 89
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
При нас на родителската минаха всички учители да се представят и да си кажат изискванията и затова тя продължи два часа и половина.
По основните предмети всички искат голям формат.
Поръчах днес учебните тетрадки, атласи, контурни карти и какво ли още не от Озон.Поне си спестих обикалянето.

Общи условия

Активация на акаунт