Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 579
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Победителя стана ясен - Николета. Вече има достатъчно приятели вътре и все ще има един ънмачнат да тича при нея за гривна. Grinning Ники ако се хване с нея директно отиват на финал. Новите двойки може би са Симона и Йоан, Йордан и Стиляна, Ина и Ивайло??

# 91
Аз снощи по едно време си мислих, че Стиляна ще даде гривна на Йоан и Николета - на Коцето.

# 92
О,  Savii ще го запомня! Обяснява на хората, че те я харесват, дори и те да не го знаят

# 93
Новите двойки може би са Симона и Йоан, Йордан и Стиляна, Ина и Ивайло??
Ники и Елена
Симеон и Теа
Smirk

# 94
Симонка има... Силна енергия или големи очи. Абе може да върти мъжете. И Йордан ѝ беше в кърпа вързан, ама трябваше повече да се старае да го върти, пък тя е мързелива и има нужда от бюти слийп. Елена не е много умна и ми се вижда смешно, че се опитва да играе стратегически. Ама нека се опитва там. 😁

# 95
Тя и Стиляна е вътре за купона, ето има си гадже навън, който със сигурност го е имала по време на формата. Затова е с най-малко ефирно време, едва вчера се присетиха. Просто като се напие и прави шоу

# 96
  • Paris
Този епизод беше супер! Браво на екипа!
Жалко само, че Коцето си тръгна. Беше душичка.
Сигурна съм, че Теа ще съжалява за действията си и Симеон ще я прецака отново. Май Ния беше казала в един подкаст, че и е станало много мъчно за нея в някакъв момент.
Ленчето ме дразнеше как стои и гледа като теле на церемонията. Ще се изкефя да я разкарат.
Стиляна е много дразнеща и нахална. Симона я скастри добре, но пък в същото време с постъпката си спрямо Ники показа точно, че и тя прави на инат. Ясно, че се опита да го издразни и да му даде урок, но точно с Йоан ли 😀
За Йордан се радвам, че му писна да ходи по гъза на Ина. Изкефи ме как тя уж не го харесва, прави се на интересна бфф нз си какви глупости и накрая и се свиха перките като видя, че ще и бие шута. В край на сметка можеше да се прави на интересна до някакъв момент, но според мен премина всякакви граници. Иначе какъв по-голям червен флаг от това, че говори постоянно за бившия си. Няма да се изненадам ако изобщо не се е развела.

# 97
В край на сметка можеше да се прави на интересна до някакъв момент, но според мен премина всякакви граници.
Не одобрявам държанието на Ина, защото е смес от ледена кралица и незряло дете, но за тях май е 4-5 ден. Нищо, че за нас вече мина месец. Целият микс от изливащи се емоции на Йордан, мисля, че биха дошли много на повечето жени, ако се развиват, за по-малко от седмица.

# 98
В общи линии това че мъжете избягаха от Ина заради детето не е чак толкова негативно. Явно и идея си нямат, че има жени, които си зарязват детето при баби и дядовци, за да си наваксат изгубеното от живота. Много романтична представа имат за майките и това е много мило. Повечето от мъжете във формата са си мислели, че ще трябва да делят вниманието ѝ с детето. Едва ли са очаквали тя да им се овеси на врата, но все пак е искрена реакция от тяхна страна да не се впускат в такава връзка без да са подготвени.

# 99
Каква й е стратегическата игра на Елена - Симеон й каза какво да направи и тя дори в това се провали. Толкова пък да не можеш да залъжеш някого, че го харесваш 3 дни.

# 100
Явно не сте попадали на подобна смес от филмар, драма кинг и преследвач и затова Йордан ви е трогателен. Ако сте обект на вниманието му не само няма да ви трогват чувствата, които изсипва върху ви без право на мнение, но и направо ще ви плаши. Не е ледена кралица Ина, просто беше принудена с такова поведение да озаптява попълзновенията му, че ѝ беше нужен за гласуването.

# 101
Йордан си се показа доста токсичен. Мисля си, че е от типа мъже, които ти свалят звездите, докато връзката върви и когато се разделите се оказва абсолютен недорасляк и хейтър.
Конкретно репликата, че заради Ина се бил наливал с шотовете, а тя после не го обгрижвала... Играта беше за двамата – ако тя останеше без гривна и той нямаше да има гривна. Не пропуска да ѝ вмени вина.

# 102
И двамата са в грешка. Мъжете тип Йордан смятам, че са отблъскващи за повечето жени и е напълно разбираемо защо. В същото време, Ина през цялото време обясняваше за някаква агресия, а аз не смятам, че който и да е от двамата е агресивен, вече започвам да се съмнявам в това знаят ли значението на думата.

# 103
Не знам, все си мисля, че с един цивилизован разговор можеш ясно да покажеш на един човек, че няма да се получат нещата между вас, без да го обидиш и/или да нараниш достойнството му. Ина всички епизоди само киселее и цикли 2 изречения. Ами инициирай приятелски разговор, питай го някакви неща, покажи му истинската си същност, за да види, че нямате нищо общо, разкажи му за ежедневието с детето, за да разбере, че може би не е толкова идеалистично да бъде част от ежедневието на майка.  
Според мен с историята с шотовете искаше да покаже, че е направил всичко възможно, за да им спечели среща и да имат възможност да разговарят насаме и да се опознаят, т.е. до известна степен да се съобрази с това, което тя иска.
Иначе не се кефя на натрапчивото манифестиране на чувства, и преди съм го казвала.
Просто дори мъжете да не са стока, жените се погрижиха с поведението си те да изглеждат като жертви и всички да ги съжаляваме и да им пожелаваме да намерят истинската любов.

# 104
От друга страна, не го чух да и намила за нейната игра с кутията, дето тя не беше  мотивирана и беше супер вяла...На фона на зора с лицевите опори и шотовете ...на всеки би му писнало. Добре, че приключиха с това, кой крив, кой прав, гадно беше за гледане...На мен ми беше жал за Йордан, напъва се там, старае си, Ина...никаква реакция. Жалко беше някак и на него му дойде до гуша и си каза всичко.. може би и Ники ще има такъв момент на избухване.

Общи условия

Активация на акаунт