Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 038
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
Мерси за преразказа-супер си😘 Аз чух само началото,в което Неделчо каза,че нито той нито участниците знаели какви ще са правилата в предаването! Моля?! А аз се опитвам да схвана какво гледам от 1 епизод...Този Мишо ме напряга, а и той май се напряга също,докато се опитва да скалъпи две изречения .Някой знае ли откъде изпълзя? Чух,че е брат на Нора Недкова. Ако е така -лоша реклама за него.

# 286
Как няма да е доволен Георги, една седмица почивка на аванта и се прибира при жената. Grinning

# 287
  • софия
Неделчо и Мишо ще водят подкаста. Връщам се значи и аз и няма да ги пропускам.

Добавям малко:
напускането на Арина им е объркало изцяло концепцията за първата церемония (само в нея отпада един участник) . И тогава "измислихме голямата глупост Коцето да е роб на Теа" -казва Неделчо.-уж за да е интересно като нямало кой да отпадне.
  Теа е разкарала Коцето преди да има сигурен нов мач(онова във ваната), демек че  не го е залъгвала.  Много я похвалиха за това, Георги също. Даже първо приела да играе с Г., а после, като се мачнала със Симето, пак евала на Теа, че отишла при Г. и му казала - сори ще играя със Симеон.
Неделчо и Мишо -имали всичко на запис, но и те не били изгледали всичко май, щото чак сега разбират, че Георги е говорил и със Теа и със Стиляна за евентуални коалиции.

Скоро ще обявяват кастинг за с2 - трудно ще надскочим с1 като динамика - вика Неделчо. Щото сега участниците направили уникални много и интересни неща и той много си ги обича и е горд с тях.

Абе, Дечо, уникален елемент си, баси, верен фен съм ти Heart

# 288
Неделчо и компания са типичните прохождащи продуценти и ги намирам за симпатични. Едно време така бяха и Тупарев, и Иван и Андрей - говоря преди 20г и отгоре. Излизаха на дискотека и партита с участниците от първите Брадъри. С годините естествено това се промени и сега са Биг Бос, та дистанцията е много осезаема.

На мен лично би ми било интересно предаване тип Love is blind, но не вярвам някой да го направи тук, че е голям финансов ресурс. Там първо се мачват преди да са се виждали, после живеят заедно, запознават се с родители и приятели и накрая имат сватбени церемонии, където се разбира кой с кого ще го бъде.

# 289
Предлагам Неделчо да ни наеме да проучваме кандидатите. Гаранция, че няма да има обвързани, ще им издирим даже гаджетата от 7-ми клас.

# 290
Йоан в Слънчев бряг, ама по цял ден звънял на продуцентите. По време на подкаста звънна на Мишето го включиха на спийкър. А защо звъни нонстоп и всеки ден, не стана ясно.
Благодаря, че го преразказа. Не мога да издържам дълги подкасти
О, не си гледала подкастите на Комеди клуба (Иван Кирков и компания), под 3 часа и половина рядко падат.

# 291
  • София
Предлагам Неделчо да ни наеме да проучваме кандидатите. Гаранция, че няма да има обвързани, ще им издирим даже гаджетата от 7-ми клас.
Вярно си е, големи детективи има тук. Smile

# 292
Аз веднъж пробвах да ги слушам докато си върша някакви неща и определено не са моите хора. Някакви много цинични и вулгарни... Тогава обсъждаха ергенките нещо, но предполагам и за друго да говорят пак няма да ми допаднат
О, не си гледала подкастите на Комеди клуба (Иван Кирков и компания), под 3 часа и половина рядко падат.

# 293
Този Мишо ме напряга, а и той май се напряга също,докато се опитва да скалъпи две изречения .Някой знае ли откъде изпълзя? Чух,че е брат на Нора Недкова. Ако е така -лоша реклама за него.
Той е супер надменен, а и с огромно самочувствие. Не са проблем толкова говорните дефекти и че едва вързва изречение, а че се държи нагло и надменно. След грозните подмятания по адрес на Туджаров, тотално ми падна в очите.

# 294
  • Stockholm
От всичко казано  в Подкаста и това, че много се обсъждаше Йоан, който даже често звъни по телефона, започвам да си мисля, че той е от спечелилите.

# 295
Доколкото познаваме Йоан, по-скоро им звъни, за да ги пита дали им харесва новата му снимка в инстаграм.

# 296
Да пита “що не ми показахте трицепса в синхрона, когато го бях стегнал”, хахахаха

# 297
Доколкото познаваме Йоан, по-скоро им звъни, за да ги пита дали им харесва новата му снимка в инстаграм.
Днес на няколко пъти ме разсмиваш с коментарите си Laughing Laughing
Изненадвам се, че Ния се е отказала от подкаста, но нямам против да гледам Неделчо.

Ако някой има проблем с намирането на половинка предлагам да се запише за Диви и красиви - не, че ще срещне любовта в предаването, но явно се наместват чакрите и се запознават и събират с хора между кастингите и влизането Grinning

# 298
  • Stockholm
Относно подкаста с Коцето, отвратително беше поведението на Неделчо и колегата му, изкараха Коцето най-големият лъжец  вече... Той трябва да получи награда затова, че беше най-смелият и издържлив човек, който успя жив и здрав да излезе от лапите на Теа Joy
Каквото и да е, Неделчо все пак си е взел някаква поука и отсвири Ния от подкаста.

# 299
То е така, ама Неделчо влезе с бутонките. Може да си искаме Ния-Косара за баланс.

Оказа се, че подкаста им носи повече теми за размисъл от самия формат.

Общи условия

Активация на акаунт