Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 038
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Коцето и на мен ми беше артистичен, интелигентен и го мислех за добряк, но егото му изигра най-лошата шега.
Защо се лепна точно за Теа? Спомена за гаджето, с което не били консумирали, щото в предаването можело нещо да стане с друга, абе доста странно инфо, дали изобщо гадже има... Добре, 6 или 7 жени имаше в началото, защо не отиде при Стиляна? Ина? Рускинята? Елена дори като се беше поотдръпнала от Йоан също опция. Нали е романтична душа, артистична той. Защо се лепна за Теа, която каквато и да е, си личеше, че е физически и сексуално привлечена от Симеон? Хвърляла по него (по Коце) неща, така няма да изкара нея по-жалка, а себе си. Или се лепна до нея, без да говорим за чувства, защото сексуално му действа, защото до онзи момент беше най-популярната и за PR... иначе всички жени бяха хубави, не виждам защо друга не е избрал, ако до това опира.
Късмет му желая и да си носи отговорност за собствените решения!
Като не те харесва една жена, мазненето не помага по никакъв начин, а това си проличава.
На мен ми е странно как се бяха по двойки разделили първоначално, като има хора с по-сходна енергия, ама явно "любовта не пита".

Елена-Николай
Симона-Йордан
Коцето-Ина (знам, че напусна)
Симеон-Теа (един за друг, нацелиха се Joy )
Гош-Стиляна (може би)

Това са ми хората, които визуално ги виждам като две лица на една монета, някак си бих ги представил в живота повече заедно.

# 496
  • Stockholm
Само една поправка, че не Коцето се насочи към Теа в началото, а тя го налази, защото никой друг не я избра. Според мен той не хареса никоя и изобщо не е имал намерение да се влюбва там. Но е достатъчно възпитан да не го казва. Теа му беше забавна и психологичен феномен. Той си влезе с китарата и си остана с нея.

# 497
Въпрос - тази Стиляна съм сигурна, че съм я гледала като водеща на някакво радио. Идеи кое радио е 😃?
Дълбоко се съмнявам, сигурно я бъркате.
Щеше да излиза някакво инфо при справка в гугъл. Освен това с тази потресаваща дикция...

# 498
  • София
Въпрос - тази Стиляна съм сигурна, че съм я гледала като водеща на някакво радио. Идеи кое радио е 😃?
Щеше да излиза някакво инфо при справка в гугъл. Освен това с тази потресаваща дикция...

Виждаме, че дикцията не е фактор да те изберат за водещ. Grinning

# 499
Стиляна не беше ли водеща по Дъ войс или Фен тв..Нещо имам спомен някой да го е коментирал по подкастите. Ама може и да се бъркам.

# 500
Стиляна не беше ли водеща по Дъ войс или Фен тв..Нещо имам спомен някой да го е коментирал по подкастите. Ама може и да се бъркам.

По The Voice тази се казваше Даяна и приличаше бегло на Стиляна, бях сравнително малък тогава, но спомням. Сигурно с нея я бъркат, но Стиляна е 03-ти набор, практически невъзможно. А няма как да е радио водеща и да я показват - обикновено само ги чуваме. По телевизията за тази Даяна става дума сигурно. Потърсете "Даяна Христова". На мен Стиляна ми напомни пък на Лина Златева докато беше във вихъра си на ТВ предаванията. Мис Пазарджик 2022 е била Стиляна, може там ако са излъчвани предавания регионални да я знаете. И тези кастинги с Гош...

# 501
И аз за Даяна се сетих първо.

# 502
Сега порових и видях, че има някаква Кити от Фен тв, пък с която Стиляна също има прилика. За съжаление не помня къде го чух , че в началото изгледах доста подкасти , в които се коментираха героите. Чудя се дали не беше при сестрите ( Йоанна и Елинор).

Самата Стиляна ми изглежда, като момиче със сериозни емоционални проблеми предвид , че само пиене ѝ е в главата. На лодката Симеон ѝ предлага шоколад , тя едва ли не трепери за чашата вино.

# 503
Снощи Николета Ина и Ивайло бяха на лайф в тик ток. Ина беше на гости в Николета Ивайло си беше в тях.
Николета изобщо не е грубовата, дори напротив и беше много красива и определено е доста интелигентна. На Ивайло му личеше, че я харесва и бяха много сладки. Миже би това ще се окаже единствената двойка. Ина не стоя много в лайфа. Също коментираха, че не говорят  със Симона. И само единствено с нея. Николета е 163 а Ина била по-ниска.
Дано днес да пуснат отново.

# 504
И явно и тя съумя да излъже, че е сама, а сега е с гаджето си в Италия. Йордан твърди, че е влюбен, може цялото му поведение да е цирк и той да си е с гадже.

# 505
За Йордан абсолютно вярвам, че е способен пак да е лудо влюбен.

# 506
Йордан искаше Симона от първи ден само един да избере ако се закачала с други, той се отказвал, после се влюби в Ина, съвсем възможно до края на предаването чисто като времетраене във всяка една да се влюби. Няма лъжа, няма измама и после извън него в друга. Априлските овни масово са така.
Между другото, новото момиче не следва никого освен Ина, последно това бях видял. Дали не е първата изгонена жена тя или като цяло на всички да не се харесва в къщата?
Логично е различните хора с различни типажи да си допаднат като за приятелство, а Симона не е лесен човек. Иначе ако някой е много близък с всички, пак ще ми е странно, но мъжете изглежда се харесват.

# 507
Тя говори на зверски диалект, каква водеща, какви 5 евро….

# 508
Аз се чудя, те ще отпадат по 2 човека и ще вкарват 2 нови. Че как тогава ще намаляват

# 509
Според мен едва ли ще вкарат много хора, ако изобщо вкарват още някого. Щом са стигнали до там да влизат подобни "изкусители", очевидно не разполагат с много качествен материал. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт