Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 37 001
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Според мен е просто позната от Варна, Симо изглежда е много комуникативен и познава доста хора, а и са на сходна възраст.

# 526
Добре де, само аз ли чух реакцията на Симеон, като я видя? Той каза: ИРИНКА?!? И тя го поправи на ИРИНА! После му каза: за какво искаш да говориш с мен и след замълчаването му се поправи на: защо искаш да водиш диалог с мен. Също така каза: аз съм в потрес и гледаше към нея.
Определено се познават, но дали е бившата…
Гош ми заприлича на Жокера, но този на Джарет Лето и даже после на терасата с Тея, ми навяваха асоциация на Харли Куин и Жокера.

# 527
Да, със сигурност се познават. Тя вчера рожден ден е имала. Значи е лъв. Но защо така инстаграма й е като модел, а на предаването не беше чак толкова слаба.

# 528
Много е голяма разликата с Инстаграм. В никакъв случай не е дебело момичето, но то просто нос, уста, брадичка, лице, тяло, кожа, гърди...всичко е пипано на тези снимки. Не знам, за мен такива хора наистина нямат реална рреценка за това как изглеждат, като болестно състояние на последните години е, въобще не е само тя.

# 529
Явно е твърде обиждана като дете , а няма причина да се притеснява, хубаво изглежда

# 530
Много е голяма разликата с Инстаграм. В никакъв случай не е дебело момичето, но то просто нос, уста, брадичка, лице, тяло, кожа, гърди...всичко е пипано на тези снимки. Не знам, за мен такива хора наистина нямат реална рреценка за това как изглеждат, като болестно състояние на последните години е, въобще не е само тя.
В днешно време така са повечето хора, живеят в паралелна вселена. В Инстаграм  - уау, на живо - бива. Те наистина си мислят, че така изглеждат и почват да залитат и към сериозни естетични интервенции на млада възраст, за да докарат визията.

# 531
Ако прегледате профила на Николета, ще забележите, че има едни снимки от професионална фотосесия, на които също няма нищо общо със себе си.

# 532
Така е Medyy, но тя има много отличителни черти, като татуировки, коса, цялостна визия, затова и не се набива толкова на очи разликата, иначе и при нея е фрапантна.

# 533
Добре, де, как може да се познават като той няколко пъти я скастри, че са говорили само две минути, а тя вече си е изградила негативно мнение?
Там сцената с влизането беше доста орязана и аз също в първия момент помислих, че влиза негова позната, но с репликите после...някак не ми се връзват нещата. Имаха и разговор в къщата, в който той предложи все пак да си дадат шанс да се опознаят, въпреки че няма вариант за романтични отношения при тях.

# 534
Защото се е усетил , а и имат слушалка на ухото

# 535
Добре, де, как може да се познават като той няколко пъти я скастри, че са говорили само две минути, а тя вече си е изградила негативно мнение?
Там сцената с влизането беше доста орязана и аз също в първия момент помислих, че влиза негова позната, но с репликите после...някак не ми се връзват нещата. Имаха и разговор в къщата, в който той предложи все пак да си дадат шанс да се опознаят, въпреки че няма вариант за романтични отношения при тях.

Именно, точно тогава и двамата започнаха да се хилят че дрънкат глупости.
Със сигурност се познават. Той се шокира като я видя и тя му влезе доста остро, обаче той й подаде, че трябва да се правят, че не се познават и от там и тя влезе в роля

# 536
Моята теория е, че са се засекли на някоя парти или са пили заедно, затова и тя хем има негативно отношение, защото може да е направил нещо, хем пък той 'и казва, че първото впечатление не трябва да е водещо. Не знам.

# 537
Все ми се струва, че ако трябва да е тайна, че се познават, щеше да е презаснето или напълно изрязано, но... може и да сте прави.

# 538
Относно новото момиче, като мъж (момче) 00 набор мога да ви кажа, че всяко второ момиче от 98-ми до по-малките редактират снимки с фотошоп, филтри и какво ли не. Така е вече, иначе нямаше да имат социални мрежи. Обаче това момиче Ирена е прекалила, тя е пипала нос, устни, изражение освен тяло. Не е пълна, но не прилича на себе си в муцуната. Някои с мяра го правят, други не, но това ще е някакъв изключителен случай момиче да кажем мой набор да не ползва фотошоп приложения. Най-вече т.нар. faceapp. Плюс грим, а и гримът понякога така действа.

# 539
Изгледах отново появата на новите двама. Симеон и Ирина определено се познават отпреди. Със самото и виждане, преди тя да се е представила, Симеон казва: "Иринче". Малко по-късно Гош пита: "К'во ста'а? Как сте?". Симо отговаря: "Леко съм в шок". Гош пита: "Защо?". Новата отговаря: "Той не очакваше да ме види." Симеон потвърждава: "Наистина не очаквах да те видя."
Моята версия е - запознали са се в преден момент, имало е свалка, имало е отсвирване, позагрубели са нещата, тя е била афектирана от начина, по които са се развили взаимоотношенията им, затова се държа така.
В подкаста с Дениз и Капитонова, Ния и Мишо споменаха, че жени ще се "хванат за косите" за мъж.
Предположението ми в момента е, че Теа е достатъчно изкукала да подпука новата, ако разбере, че са имали джиджи-биджи със Сваляча на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт