Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 602
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Аз си мисля, че Гош съвсем умишлено се опита да провокира Теа, пак с цел да е в светлините на прожекторите и със съвсем тенденциозно поведение към нея вече във втори пореден епизод, защото е запознат с имиджа й.
След неговия сезон на Къщата, беше гадже с онлифенсърката Анджела. В последствие се бяха скарали и тя качи разобличаващ клип за него и отношенията им, в което го обвиняваше, че е вманиачен да става известен и умишлено се е прикрепя към по-популярни хора, за да го виждат с тях и т.н.

# 691
Ютуб демонетизира видеа и канали за няма нищо, доста по-деликатно е от телевизията. Вероятно с това се съобразяват.
Ако ни показват всяка ситуация, епизодите ще са по 3-4 часа, аз съм напълно окей с преразкази и преигравания.

# 692
Теа за нищо не може да си контролира емоциите, нито пиянството. Това е жена на 25 почти, не на 18. Да, Симеон е добър човек, има си неговите особености, преди бях строг и към Коцето, но може да е "набрал" на Теа заради поведението й.
Ако тя остане, очаквам физически с жена да се спречка по-натам. В живота ще попадне на батка, който ще я срита и после почваме с реването. Просто тук е намерила на баницата мекото със Симеон. Не, ако посегнеш пръв, не можеш да го играеш жертва! Барбара като я заплашваше, тогава наистина всички я защитаваха, но там тя не смееше много да посяга, дали защото няма да изяде някой тупаник?
 А Гош и Анджела, с какво пък е популярна тази Анджела? С това, че и тя пребила една своя бивша лесбийка, а ревеше, когато чеченката Марешка Бардем се беше настървила да я заплашва. Купища наркомани, незнаещи къде се намират, такава беше историята там... за Гош съм съгласен.
 Дано в следващия сезон на ДиК изобщо няма подобни вече "известни" лица.

# 693
Тъй като Гош каза нещо свързано с това, че набързо му се е наложило да влезе, си мисля, че е възможно Неделчо и Мишо да не са имали много ясна идея в началото за регламента, това се усети и от думите им по време на подкаста с Георги. Видяли са обаче как всички започнаха да се карат вътре и че им е трудно да се мачнат и по спешност са намерили 2-ма, които са навити да влязат, за да раздвижат нещата, може и на кастинг да не са се явили. От друга страна, участниците от самото начало бяха в очакване някой да влезе. Не знам, разсъждавам си.

# 694
Теа незабавно трябва да бъде изгонена! Още на следващия ден. А не да скалъпват как да остане без гривна. И дано никога повече не видим лудата в който и да е формат. Да ходи там в Карлуково да я лекуват. Между другото Теа е идеална за Биг брадър. Там ще си пасне просто по калъп...
Абсолютно съм на същото мнение. И на @FerencLiszt. От продукцията щяха да изгонят новата участничка, заради някое нарушение, което никой не видя, а Теа, която за четвърти път (поне за толкова знаем) проявява насилие в това предаване и ... нито дума?
А в Биг Брадър щяха дори и след шамара по Симеон да я изгонят, защото се води "физическо насилие". В ББ4 помня как изгониха Данаил и Даниел, които щяха да се сбият, тамън да започне въргал и нахлу охраната и айде...
След грозните ксенофобски обиди по Виктория това психясало отровно женище трябваше да бъде кенсълнато! Дъното на дъната! Има нужда от психиатрия, усмирителна риза и забрана за достъп до хора, докато не й дойде акъла. После затвор.
Ъъъ, това съм го изпуснал. Какво е казала?
все повече и повече се съмнявам в Ники, че е на отсрещния бряг.
А, гюнайдън (както казват в Турция и ККТС), хахаха

# 695
В Ергенът Теа цяла вечер крещеше по Виктория, че е циганка с лилави венци и подобни, затова и я изгониха, даже Радо Тушев беше влязъл да я озаптява.

# 696
Снощи гледах епизода и просто не съм на себе си от възмущение! Теа е насилник! Това се видя още в Ергенът, когато крещеше, обиждаше и заплашваше, а тук вече към двама души прояви физическо насилие! Удар в тестисите може да причини сериозни увреждания и дори спешно състояние. Чудя се с кой акъл изобщо са вкарали в предаването тази психически нестабилна жена. То е видно, че под влияние на алкохола става агресивна, но защо изобщо се допуска участниците да се излагат на такъв риск?!

# 697
В Ергенът Теа цяла вечер крещеше по Виктория, че е циганка с лилави венци и подобни, затова и я изгониха, даже Радо Тушев беше влязъл да я озаптява.
А, в Ергенът - да, това го бях гледал.  Теа ще го дава още десетина години така с мъжете... и накрая ще си остане сама
Струва ми се, че Теа си е "отприщена" по рождение. И че не ѝ е необходим алкохол, за да добие "кураж" и да прояви словесна или физическа агресия. Епизода беше озаглавен "Непростимо". Надявам се непростимото да е агресията на изрусената луда гъба, а не хипотетичното шикалкавене на Ирена и Йоан. На тази необуздана, неуравновесена и вредна за околните жена не трябва никога повече да се дава поле за изява. А двете и досегашни участия в риалитита биха могли да служат на евентуални бъдещи мераклии "да я опознават" като табелата с предупреждението: "Внимание - зло куче! Влизаш на собствена отговорност" /или там какъвто беше текста/.
Абсолютно заставам зад това мнение.
Биенето на шамари, замерването с чаши и бутилки не бива да се показва, защото малките, дето висят в мрежата по цял ден ще започнат да го правят.
Разбира се, че е така.  Пуберите гледат и копират всичко. Плюенето в устите от другото реалити - също.

# 698
Явно е закрепила баланса  в критичен за падане момент, не мисля, че е конспирация отстраняването. След Константин явно Неделчо е много чувствителен на тема измами.
Само да уточня, че "измамата" Константин я обяви тези дни, а евентуалната "измама" на Ирена и реакцията на продукцията са от преди някой и друг месец. Т.е. няма връзка между двете неща.

Последното агресиране на Теа беше в края на епизода. Нямаме все още доказателство, че екипа не е реагирал. Надявам се, че в следващия епизод я гонят. Вероятно са го оставили за следващото излъчване, за да тръпнем в очакване.

Симеон и на мен започна да ми става симпатичен с добрината си.

# 699
  • София
И според мен Ирена не подпираше лоста с ръце, трябваше да си е свалила ръцете доста ниско. Предполагам, че продуцентите просто са се заблудили и не са искали да ги разнасят после, че не са санкционирали измамата.
Симона и Ники са ми сладки. Тя се озарява, като разказва за някои по-интимни моменти между тях.

Водещата, освен за да си казва репликите, е там и за да обикаля и следи по време на игрите, отделно трябва да има насочени камери, на които да се записват нарушения. След всичките критики покрай Игри на волята и Ергена, да ни предлагат такъв продукт, си е подигравка. Работата е не просто аматьорска, но изключително несериозна и обидна към зрителя и интелигентността му.

Неделчо, между другото, извади ли кадрите с Коцето? Беше супер възмутително как обясни на подкаста, че не му се занимавало да преглежда пак записите (които и без това не ги гледал всичките). Като имаш такава ситуация, трябва да не те свърта да извадиш кириливите ризи. А от него лъха на мързел. Не само ще ги прегледаш пак, ами ще ги преглеждаш и по няколко пъти преди да ги монтираш, пари ти се дават за това. Съжалявам, ама цялата работа е супер несериозна.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 12:17 от Лъвица

# 700
Явно е закрепила баланса  в критичен за падане момент, не мисля, че е конспирация отстраняването. След Константин явно Неделчо е много чувствителен на тема измами.
Само да уточня, че "измамата" Константин я обяви тези дни, а евентуалната "измама" на Ирена и реакцията на продукцията са от преди някой и друг месец. Т.е. няма връзка между двете неща.

Последното агресиране на Теа беше в края на епизода. Нямаме все още доказателство, че екипа не е реагирал. Надявам се, че в следващия епизод я гонят. Вероятно са го оставили за следващото излъчване, за да тръпнем в очакване.

Симеон и на мен започна да ми става симпатичен с добрината си.
Коцето е разкрил измамата си още като Теа е преспала със Симеон, тоест им е било прясно-прясно преди сценката с Ирена. Grinning

# 701
Снощи гледах епизода и просто не съм на себе си от възмущение! Теа е насилник!
Така е, ама продуцентите и да четат в момента, и да се съобразят с нашето мнение... ще е твърде късно. Заснето е цялото предаване.  А Симеон не се и оплаква от Теа. Предполагам, че ще й се размине за пореден път.
Но новата участничка искаха да я махнат от предаването, затова, че нарушила правилата на една от игрите?  WTF, наистина.
Мен ми стана единствено смешно как Гош каза удари го в т@ш@ците. Е там паднах от смях, но защо пиказаха доктора как го обарва.
Хора, това не е "обарване", докторът си върши работата. Все едно да кажем, че мамолог "обарва" жените по гърдите или уролог "обарва" мъжете отдолу.

# 702
За мен беше грозно за такива тъпотии, безсмислена игра, да накарат Ирена да се почувства толкова унизена, да се разплаче. Момичето е влязло вчера и вече я карат да се чувства зле, да се оправдава, заплахи за изгонване. Абсурдно беше.

# 703
И Симона как видимо й е неприятно от интимностите с Ники, даже в началото се отдръпваше, като я целуне. Според мен го накара да имитира хора от къщата, за да го разсее с нещо и да не я пипа.
Аз видях съвсем друго, тя му казва да я целуне, той и предлага да хапнат първо шоколад. Ники ми е много съмнителен.
Теа е луда, това не е нормално.

# 704
За мен тя му казва да я целуне, защото знае, че това е ОК да се покаже. Наблюдавайте езика на тялото й, а не какво говори. Освен това говори за друг мъж на срещата им със задоволство, че я харесва.

Общи условия

Активация на акаунт