Човека ще си тръгне. Ще им е чоглаво и на двамата месец два, но ще мине. На него по-бързо. Затова много мъже не искат да се вкарват във филм при връзка с жена и дете. Нормално е. В една такава ситуация може да се привържеш към детето, и при раздяла да си никой за него или нея. Може и да береш ядове в "трудните" за децата години и пак нищо не можеш да кажеш "щото къв си ти да ми даваш акъл". Ама като си с "нея" щели да ти готвят, да те перат, да ти дават секс от време на време. Не е чак толква трудно за сам мъж да си изчисти, да си изпере, да си сготви или намери нещо за ядене. И секса не е първа необходимост за спокойно съществуване. Така че как щял да се върне "на село" и щял да да изпростее още повече мунчото неден - не е нещо трагично.
Аз имам две момичета, и хем са мои и пак ми идва да им скъсам главите от време на време. Така, че разбирам го и него. Разбирам и авторката. Той е пътник. Тук го изкарахте манипулатор, готов да пребива деца, една колежка го заподозря в подли помисли спрамо невинната и много умна дъщеря.... А на него просто му е преляла чашата. Дано наистина си тръгне. Пожелавам му го. Колкото и да е влюбен ще му мине. И на авторката ще и ми е. Не им било писано.