Странно телефонно обаждане

• 5 217
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
Хех, ами дай му урок на хлапето - напрабълбучкай му телефона на бързи поръчки на секс магазини. Simple Smile Да, не е най-честното към магазините, но те така или иначе имат голям процент непотвърдени поръчки една повече никого няма да преумори.
Пък нека майка му го пита кой и защо му звъни.

# 46
Не очаквайте мобилният оператор да направи нещо, те не следят, а само съдействат на МВР!
По-горе някой написа да си скрие номера. Не го имайте това за панацея! Органите на реда могат да разберат кой е номера!
Извинете ме за тона, но не е сериозно жена - майка да се чуди да сигнализира или не!
Поздрави

# 47
  • Мадрид / София
Хех, ами дай му урок на хлапето - напрабълбучкай му телефона на бързи поръчки на секс магазини. Simple Smile Да, не е най-честното към магазините, но те така или иначе имат голям процент непотвърдени поръчки една повече никого няма да преумори.

Сигурна ли си, че това е телефона на хлапето? Съдиш само по снимка на телефона, а тя може да не е реалния собственик на телефона.

# 48
  • София
Хлапето е непълнолетно. Телефонът е на някой от родителите. То го ползва. И е редно родителят да знае как се забавлява отрочето му.

# 49

Сигурна ли си, че това е телефона на хлапето? Съдиш само по снимка на телефона, а тя може да не е реалния собственик на телефона.

И който и да е да не е позволявал на Демони от Ада да ми звънят от телефона му Simple Smile

# 50
  • Мадрид / София
The Дорис, разбирам че си афектирана, ама да искаш 24/7/12 (часа/седмично/месеца в годината) някой да си държи телефона за да не го използва отрочето му или някой друг, просто е нереално. Все в някой момент телефона остава без надзор.

# 51
  • София
и ние едно време правехме подобни простотии - "идваме да асфалтираме хола ви", "продавате ли стадото си крави" и т. н.
Мда. Добре че тогава бяхме с телефони с шайби.
Въобще не бих се занимавала с такава глупост. Очевидно е, че е детска игра.

# 52
The Дорис, разбирам че си афектирана, ама да искаш 24/7/12 (часа/седмично/месеца в годината) някой да си държи телефона за да не го използва отрочето му или някой друг, просто е нереално. Все в някой момент телефона остава без надзор.

Да ти кажа честно хич и не те разбирам какво точно казваш и какво точно си разбрала от напианото от мен. Като някакъв развален телефон е комуникацията ни.

- Къде видя, че искам някой да си държи телефона някъде си? Все ми е тая на родител или на самото дете е телефона.

# 53
  • Мадрид / София
Добре, напълно е възможно да не съм разбрала какво искаш да кажеш.
И който и да е да не е позволявал на Демони от Ада да ми звънят от телефона му Simple Smile това го тълкувам като да се има пълен контрол над телефона, в смисъл кой кога го ползва във всеки един момент, което е нещо нереално.
Ако си искала да кажеш нещо друго, приеми извиненията ми.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 14:39 от Angela61

# 54
Значи.. почти всички включили се в темата си признават, че са правили такива глупости като малки (аз по телефона не съм, ама други простотии съм правила), обаче повечето съвети са.. сигнали, прокуратури..
Стига де, ще занимава прокуратурата с някаква глупост, издрънкана от хлапе по телефона. И каква точно вреда й е нанесла? За мен си е издребняване това. Досега да съм забравила аз тази смешка.

# 55
  • София
По-скоро бяха съвети да разберат родителите. Много скъпо може да им излезе иначе, защото надали само с обаждания се занимават. В общи линии си е детска работа.

# 56
Значи.. почти всички включили се в темата си признават, че са правили такива глупости като малки (аз по телефона не съм, ама други простотии съм правила), обаче повечето съвети са.. сигнали, прокуратури..
Стига де, ще занимава прокуратурата с някаква глупост, издрънкана от хлапе по телефона. И каква точно вреда й е нанесла? За мен си е издребняване това. Досега да съм забравила аз тази смешка.

Въпросът на автора бе къде да се жали.
Аз лично съм отговорила на въпроса!
Къде - еди къде си.
Въпрос - отовор.

# 57
  • Washington,USA
Сигурно е гледал ,, Есента на демона ". 😂 Но и той не е за 10-11 годишни 😂😂

# 58
Скрит текст:

Въпросът на автора бе къде да се жали.
Аз лично съм отговорила на въпроса!
Къде - еди къде си.
Въпрос - отовор.

О, не! Не съм питала къде да се жаля.
Споделих, че ми се иска да направя нещо, за да спрат тези обаждания, но се чудя какво. И причините да се чудя, ги споделих отчасти.
Защото мисля, че не се е обадило хлапето само на мен. Обикновено се обаждат на повече от един телефон. И нямах представа, че това е детско "забавление".

# 59
Извинявам се тогава , не съм разбрала явно целта на темата.
Тоест питаш какво ?- какво да направиш ли, за да спреш този младеж?...ами най-нормалното е да пуснеш сигнал, то друго няма какво.

Отговори:
1. Пускаш сигнал до комп.органи.
2. Обаждаш се на номера и говориш с родителите.

Или нищо май не питаш, а искаш да се коментира просто?

Общи условия

Активация на акаунт