Кога е редно да запознаем детето с новата половинка

• 7 868
  • 182
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, те имат ДВЕ жилища, кой я съветва да се отказва от жилището. Ей, страшни интерпретации тук.
Отказнам се.
Авторката още утре да отив а и да започна да плющи.
Макар че по споразумене ще получи повече.
За нервите,парите и стреса няма да мислим.

# 136
Да, разбрах, борбата е за по-голямото и по-удобно, другото никой го не ще за живеене.

# 137
  • France
Да, ама двете жилища въобще не са еднакви.

Имаше няколко съвета как да се отказвала, че нервите ù били по-важни.

# 138
Така ли? Може ли цитат

# 139
  • France
Мненията на Фраудана и В2022

# 140
Но те имат две жилища. Който упражнява прамата, ще получи семейното.
Сто пъти написах, че ще го получи тя.
Защо да бърза с исковото?

# 141
Не съм казала да се отказва, а да прецени кое й е най-важно. И да си гони тази си цел. Защото ако  тя не отстъпи минимално, мъжът й също няма да отстъпи нищо и ето ти с години дела и разправии. Който разбрал - разбрал.

Авторката казва; "Аз искам попечителството над детето,издръжка минимум 400лв и апартамента в който живея сега.Да си взема всичко друго и да не ме занимава повече."

Ако жилищата са неравностойни, какво разбира под това, че иска голямото жилище? Да го получи изцяло или само до пълнолетието на детето? То как е разпределено между нея и съпруга? И т.н. много неща са незнайни тук. Много ясно, че ако едното е тристайно, а другото гарсониера, и мъжът ще се бори до последно. Ама все пак нали така го нахъсват и неговите близки - да се бори Simple Smile Ето вечния сценарий.

# 142
  • France
И наистина ли мислиш, че да отстъпи по-голямото жилище ù e по-малоценно?

Затова: най-Добре адвокат. Не счупеният телефон на бг мама

# 143
  • ЯМБОЛ
Мъжът може  и само така да си говори,ако тя пък непрекъснато напомня за какичката.Малко да охлади страстите нашата героиня.

# 144
Виждам, че й е най-ценно и й казвам какво да обмисли Simple Smile Чие е това жилище и тя завинаги ли го иска и т.н.?

# 145
  • France
Жилището е СИО и върви заедно с попечителство. Тоест 14 години

# 146
Навремето преди 25-26 години, като ми трябваше точно съвет по имуществени СИО въпроси, се обърнах към млада адвокатка, току що завършила, ама нахъсана да се докаже в гилдията. Помогна ми про боно,бях в майчинство с второ дете и винаги я споменавам с добро. Не забравих и се отблагодарих  по-късно. Винаги има начин и не скъпчиите адвокати вършат винаги работа.

# 147
  • Бургас
Няма логика да напуска семейното жилище. То ще и бъде присъдено, за да го ползва, докато детето навърши 18. Даже не виждам как БНДто ще дискутира опция, тя и детето да излязат от там.

Авторке, не мисли какичките. Какичката по - малко какичка няма да стане защото се е запознала с детето по - рано. Само си образуваш нерви, набираш отрицателна емоция за глупости. Случило се е. Гадно е. Долно е. Но детето това не го касае. Касае теб и кандидат бившия ти.
Страшно много жени се взират в другата и се ядосват, а тази другата не е обещала на никого вярност и семейство. Концентрирай се над бъдещето на теб и детето и използвай момента, чрез добър адвокат да измъкнеш най - доброто, чрез споразумение. Просто не се взирай в действията му и в новата. Тази отрова е ненужна и не води до нищо хубаво.

# 148
Как да не се взира, като тия най-сериозно и сервира опция, че щял да гледа с новата детето в семейното жилище.  Според мен това говори, че веднага трябва да се свърже с адвоката си и да предприеме мерки, преди да го е направил той.

Може и само така да си говори, но кой го знае. Кой ги знае, тоест, аз не се сещам като как така какичкатаа ще се навие да гледа изцяло четиригодишно дете, обаче всякакви случаи има напоследък благодарение на адвокатски врътки.

Без да се стряскал авторке, просто си уреди нещата. Имаш ли близки да те подкрепят и да ходят с тебе по консултации? Два чифта уши слушат по-добре и човек не винаги се сеща на момента какво да попита.

# 149
Не ми се вярва влюбените гълъбчета да гледат детето. Той бащата до сега се е оплаквал, че е изморен и се е скатавал, за да не играе с детето, пък сега ще го гледа. Искат да живея на широко с каката. Ще вземат детето за 2 дни, после ще кажат, че му е мъчно за майка му и ще го "изпидуркат" в малкото жилище.

Общи условия

Активация на акаунт